Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omuriliğim yamukmuş lan:(

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

aynaya bakıyorum yıllardır belimde bi yamukluk var böyle hani bel incelir ya bi yerde böyle içeri girer sonra kalçalarda tekrar açılır orası işte bi tarafta daha içeri giriodu o yüzden asimetrik bir görünüm veriyordu.

bir de yıllardır insanlar olm göğüsün içine kaçmış gibi fln derler onu hala göremiyorum bana normal geliyor heralde dışardan görmek lzm. tam böyle diyaframın olduğu yerde bi çukur varmış sanırsam.

neyse bel ağrısı vardı bende birsüredir çok fazla öksürmekten oldu-hafif bronşit- röntgen çekilince gördük kü omuriliğim böyle bildiğin yılan gibi kıvrıla kıvrıla gidiyor. derecesi çok yüksek olmadığı için müdahaleye gerek duyulmuyormuş bu tarz görünüş bozukluğu dışında da bişey olmuyormuş :S bir de ufak ağrılar olabilirmiş arada. çok şişmanlamamak gerekiyormuş sakatmış. tabi 178cm 60 kilo oldugumdan bu pek sorun olmuyor:P

işte böyle. paylayaşayım dedim.

ulen ne bahtsız adamım arkadaş dedim kırk yılda bir dünyaya geliyoruz onda da yamuk omuriliği denk gelmiş sonra düşündüm lan ne insanlar var ne durumda doğuyorlar şükret allahsız sonra da dedim tamam da mis gibi vücutla doğanlar napsın o yüzden çok değil biraz üzülmeye devam ediyorum şükrederekten.

iyi günler herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Git doktor beline demir takıyor onla geziyorsun :) Benim başıma gelmedi arkadaş demiri yamultmuşta :D Kendi tavsiyemde saç uzat :) O saç gözüne girmesin diye dim dik yürüyorsun :)

O demir dediğin şey platin ve çok nalet bişey, metal dedektörlerinde ötersin bi kere, askerden direk çürük raporu alırsın, o yüzden iş başvurularında falan en sona atarlar. Bide omuriliğe yerleştirilicek bi platin o ameliyat sırasında felç riski de doğurabilir. Önermiyorum o yüzden.

Bendede kifoz var mesela, ama derecesi düşük o yüzden spor/egzersiz hareketleri/yüzme baya etkiliyor.

Bildiğin böyle durabiliyodum yani. Ama baya baya düzeldi.

Sosyal ağlarda paylaş

cemss said:

bende de skolyoz var.sürekli yüzerek yamukluğu 0 dereceye indirenler varmış bende gerektiği kadar yüzüyorum.derecesi kaç senin?

3-4 sene önce gitmiştim emar çekmişlerdi, 37.4 derece kifoz çıkmıştı. Sonra işte spora başladım, yazın yüzmeye gidiyodum, hergün olmasa da 2 günde 1 kesin di. Şimdi bi sıkıntım yok, ama ara vermeye niyetim de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...