Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aynaya bakıyorum yıllardır belimde bi yamukluk var böyle hani bel incelir ya bi yerde böyle içeri girer sonra kalçalarda tekrar açılır orası işte bi tarafta daha içeri giriodu o yüzden asimetrik bir görünüm veriyordu. bir de yıllardır insanlar olm göğüsün içine kaçmış gibi fln derler onu hala göremiyorum bana normal geliyor heralde dışardan görmek lzm. tam böyle diyaframın olduğu yerde bi çukur varmış sanırsam. neyse bel ağrısı vardı bende birsüredir çok fazla öksürmekten oldu-hafif bronşit- röntgen çekilince gördük kü omuriliğim böyle bildiğin yılan gibi kıvrıla kıvrıla gidiyor. derecesi çok yüksek olmadığı için müdahaleye gerek duyulmuyormuş bu tarz görünüş bozukluğu dışında da bişey olmuyormuş :S bir de ufak ağrılar olabilirmiş arada. çok şişmanlamamak gerekiyormuş sakatmış. tabi 178cm 60 kilo oldugumdan bu pek sorun olmuyor:P işte böyle. paylayaşayım dedim. ulen ne bahtsız adamım arkadaş dedim kırk yılda bir dünyaya geliyoruz onda da yamuk omuriliği denk gelmiş sonra düşündüm lan ne insanlar var ne durumda doğuyorlar şükret allahsız sonra da dedim tamam da mis gibi vücutla doğanlar napsın o yüzden çok değil biraz üzülmeye devam ediyorum şükrederekten. iyi günler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Git doktor beline demir takıyor onla geziyorsun :) Benim başıma gelmedi arkadaş demiri yamultmuşta :D Kendi tavsiyemde saç uzat :) O saç gözüne girmesin diye dim dik yürüyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bu yaştan sonra düzelmiyor diye biliyorum :S çok ileri derecelerde metal plaka fln takılıomuş ameliyatla da gördüm fotoları çok aşırı eğrilikti onlar yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bel çukurluğu mu varmış yani? bende de bel çukurluğu varmış yeni öğrendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kırk yılda bir dünyaya geliosan iyi yine abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hakkaten aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 galiba benim ki de kayık.. o değil bende 1.80 59 kiloyum.. göğüs kısmımda meteor krateri var.. ve yatağa uzandığımda direk belime vuruyor hafif bir sızı.. gideyim de film fln çektireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 "ve yatağa uzandığımda direk belime vuruyor hafif bir sızı.." said: şundan da var bnde geçer mi ki bu olay?milletin sırfı dümduzdur bnm bele doğru geldikçe çukurlaşıyor en kısa zamanda doktora gideyim,kaç yaşına geldim yeni dank etti kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bende 2 haftadır omurda bir ağrı var. Eğrilik yok ama 2 haftadır ağrı var bende çekim bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 gecmis olsun,farkedilmiyosa takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 spor yapsan düzelmez mi yas kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 plates ya da sırt çalışmaları duruşu düzletir de o kayma olayını değiştirmesi imkansız gibi.. ameliyat fln belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Buddha said: Git doktor beline demir takıyor onla geziyorsun :) Benim başıma gelmedi arkadaş demiri yamultmuşta :D Kendi tavsiyemde saç uzat :) O saç gözüne girmesin diye dim dik yürüyorsun :) O demir dediğin şey platin ve çok nalet bişey, metal dedektörlerinde ötersin bi kere, askerden direk çürük raporu alırsın, o yüzden iş başvurularında falan en sona atarlar. Bide omuriliğe yerleştirilicek bi platin o ameliyat sırasında felç riski de doğurabilir. Önermiyorum o yüzden. Bendede kifoz var mesela, ama derecesi düşük o yüzden spor/egzersiz hareketleri/yüzme baya etkiliyor. Bildiğin böyle durabiliyodum yani. Ama baya baya düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bende de skolyoz var.sürekli yüzerek yamukluğu 0 dereceye indirenler varmış bende gerektiği kadar yüzüyorum.derecesi kaç senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 topiği okumaya başladım direk oturmamaı değiştirdim bedenimi düşündüm psikolojm bozuldu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 llama korkmana gerek yok.30 dereceden sonra tehlike başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 cemss said: bende de skolyoz var.sürekli yüzerek yamukluğu 0 dereceye indirenler varmış bende gerektiği kadar yüzüyorum.derecesi kaç senin? 3-4 sene önce gitmiştim emar çekmişlerdi, 37.4 derece kifoz çıkmıştı. Sonra işte spora başladım, yazın yüzmeye gidiyodum, hergün olmasa da 2 günde 1 kesin di. Şimdi bi sıkıntım yok, ama ara vermeye niyetim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ara verme ciğerlere falan sataşıyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BabacumMostors said: galiba benim ki de kayık.. o değil bende 1.80 59 kiloyum.. göğüs kısmımda meteor krateri var.. ve yatağa uzandığımda direk belime vuruyor hafif bir sızı.. gideyim de film fln çektireyim ikizimi buldum! beraber gidelim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 güvercin kafesimi demek istiyorsınız gögsünüz hemen altında içe gömüklük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aynı sorundan 2 kız arkadaşımda vardı. ikisi de ameliyat oldular. Ameliyattan sonra bir süre dikkat etmen gerkeiyor, yumuşak yere oturacaksın çok eğilmeyeceksin falan. 2 yıl geçti şimdi hem dimdikler hem de bir ağrıları sızıları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dönüp dönüp omuriliğim yokmuş okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bülbül yuvası diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 arkadaşlar güvercin dışa doğru olanmış benimkine kunduracı göğsü deniyormuş şurda buldum:D birinci fotodaki gibi benim göğüs ama fotodaki çok abartı yaw resmen çukur var orda benim öyle değil. http://www.bodyforumtr.com/vbforum/kundurac-ve-g-vercin-g-t26088.html?p=279881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar