dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.gametrailers.com/video/ceo-walkthrough-elemental-war/702540 Daha önce rastlamadım hiç, ama link teki videoları seyrettiğimde gayet zevkli olabilirmiş gibi geldi. Var mı daha önceden takip eden? not: release date olarak şubat 2010 yazmışlar ama ne duydum ne gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Aug 24, 2010 diyor gamespot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Impulse'da da cikis tarihi 24 Agustos olarak gozukuyor. Master of Magic ve Age of Wonders tarzinda bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Oyunun zorluğuna göre kasabalara saldıran yaratıklar denince majesty geldi aklıma, umarım age of wonders ve majesty karışımı birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Oyunu aldim ve simdilik memnun kaldim. - Sira tabanli. - Aynen Civilization'daki gibi sehirler kurup gelistiriyorsunuz. - Teknoloji ve buyu arastirmasi yapiyorsunuz. - Bir lider karakteriniz var. Hem onunla hem de sonradan buldugunuz baska herolar ile quest alip etraftaki canavarlar vs. ile savasabiliyorsunuz. - Savasirken farkli bir ekran cikiyor ve burada HOMM'deki gibi sira tabanli olarak savasiyorsunuz. - Birimlerinizi tamamen kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Bunu bir birimin eline cesitli kalitede silahlar ve zirhlar vererek yapiyorsunuz. Bunun disinda birimin saclarini, portresindeki pozunu vs. de belirleyebiliyorsunuz. - Evlenip cocuk sahibi olunabiliyor. O cocuklar da buyuyup hero haline geliyorlar ve onlari da evlendirebiliyorsunuz. Yani bir hanedan kurmak mumkun. - Tabii oyunun grafikleri oldukca zayif. Oyunu Impulse'dan(http://www.impulsedriven.com/) satin alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=A-hwPKyie7Y Oyun bildiğiniz Galactic Civilizations'ın sword & sorcery olanı. Stardock oyunu zaten. Farkı techler. Techler daha bir civilization stili. Bir de Heroes misali karakter geliştiriyorsunuz, combat da onun gibi. Güzel oyun. Civ 5 çıkana kadar iyi oyalar. Yalnız efsanevi bir crash sorunu var veya en azından bende öyle. Crashten oynayamıyorum. Malesef Gal Civ gibi bunda da asker basanın daima ezmesi söz konusu. Onun aksine techler çok hızlı ilerliyor. Bu sebeple askeri fark hızlı açılıyor. Kapayana kadar muhtemelen GG oluyorsunuz, tabii bu yüksek zorluklarda böyle. Diplomasi onun kadar etkili olamamış veya ben beceremedim. Editorıyla falan geliyor. GalCiv gibi expansion basarlarsa epey güzel bir oyuna dönüşebilir, potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mafia 2 gibi bir oyunu gayet normal bir şekilde kasılmadan oynarken bu oyunda bilgisayar çok kasıyor anlayamadım ben bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bende de dedigin sorun vardi ama oyunun yamasini indirdikten sonra duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben de yamayı indirdim ama düzelmedi hala feci memory leak var oyunda rami dolduruyor.. ilaçtan oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bende de aynı problem var 1.05 patchi yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 1.07 ile oyundaki pek cok sorunun giderildigi idda edilmis, bende orj olmadıgı icin indiremedim ama ilgilenen arkadaslara duyurulur :) evet oyun bencede iyi, super degil ama begendim diyebilirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oyun epik güzel. age of wonder ile civ'in birleşimi olmuş. yalnız teknik olarak baya arizali sanırım. 1.2 ye geçemedim ama 1.1 itibari ile söyliyeyim cok çöküyor. sovereingler aşiri güçlü yalnız resmen bi imparatorluk yıktım. ünit dizayn olayının hastasi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 fallen enchantress çikmiş baya düzelmiş teknik olarak diyorlar. bir site 84 falan vermiş. derin bişiler oyniyim diyorsanız bir göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 En azindan dogru duzgun calistigini soyleyebilirim. Tabii tek fark o degil, Elemental'daki sistemi bir hayli degistirmisler. Age of Wonders ve Master of Magic tarzi oyunlari sevenlrin bir bakmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 warlock vardi steam'de buna benzer sanirim? yaz indiriminde alirim demistim, 50%'den asagi inmemisti diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar