Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elemental : War of Magic

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Oyunu aldim ve simdilik memnun kaldim.

- Sira tabanli.
- Aynen Civilization'daki gibi sehirler kurup gelistiriyorsunuz.
- Teknoloji ve buyu arastirmasi yapiyorsunuz.
- Bir lider karakteriniz var. Hem onunla hem de sonradan buldugunuz baska herolar ile quest alip etraftaki canavarlar vs. ile savasabiliyorsunuz.
- Savasirken farkli bir ekran cikiyor ve burada HOMM'deki gibi sira tabanli olarak savasiyorsunuz.
- Birimlerinizi tamamen kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Bunu bir birimin eline cesitli kalitede silahlar ve zirhlar vererek yapiyorsunuz. Bunun disinda birimin saclarini, portresindeki pozunu vs. de belirleyebiliyorsunuz.
- Evlenip cocuk sahibi olunabiliyor. O cocuklar da buyuyup hero haline geliyorlar ve onlari da evlendirebiliyorsunuz. Yani bir hanedan kurmak mumkun.
- Tabii oyunun grafikleri oldukca zayif.

Oyunu Impulse'dan(http://www.impulsedriven.com/) satin alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=A-hwPKyie7Y

Oyun bildiğiniz Galactic Civilizations'ın sword & sorcery olanı. Stardock oyunu zaten.

Farkı techler. Techler daha bir civilization stili. Bir de Heroes misali karakter geliştiriyorsunuz, combat da onun gibi.

Güzel oyun. Civ 5 çıkana kadar iyi oyalar. Yalnız efsanevi bir crash sorunu var veya en azından bende öyle. Crashten oynayamıyorum.

Malesef Gal Civ gibi bunda da asker basanın daima ezmesi söz konusu. Onun aksine techler çok hızlı ilerliyor. Bu sebeple askeri fark hızlı açılıyor. Kapayana kadar muhtemelen GG oluyorsunuz, tabii bu yüksek zorluklarda böyle. Diplomasi onun kadar etkili olamamış veya ben beceremedim.

Editorıyla falan geliyor. GalCiv gibi expansion basarlarsa epey güzel bir oyuna dönüşebilir, potansiyel var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...