fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 diaya biri dün zenci sabri dedi kim dedi onu. çok gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fenerin payı 5 milyon para da bursaya gidicekmiş şimdi ek olarak. adamlar bayağı zengin oldu ha şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bir fenerli olarak çoğu zaman demişimdir "son yılların en kötü feneriydi" diye. ama bu sefer hakikaten öyle. utandım yahu. uefadan da elenelim bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi Aykut Kocaman'ın daha önceden bahsettiği takım ile şu sistemin alakası yoktu. Oyuncular genç olmasına rağmen dk 20 gg hepsi. Hatta Gökhan'dan vazgeçip Dia'yı çıkarmasının sebebide Dia artık ayakta duramıodu. Bu kadar çok yorulmalarının 2 sebebi var ya antremanlar iyi işlemiyor. Yada extra sebep oyuncular arasında 30-40 metreler vardı. Kimse pas almaya gelmiyor. O agresif hızlı çabuk takım dediği şeye bu takım sahadizilişi tam ters. Çözemedim. Dk 80e kadar bekleyip öyle Semih'i almasıda çok garipti. Oyuna müdahele sıfır. Yani ben ciddi anlamda şüphelenmeye başladım. Tamam destek aykuta ama daha baştan bu kadar anlamsız hareketler olmaz ki. 5 yaşındaki çocuk bile semihi al diye yalvarmıştır. Zaten girdi 2 pozisyon yaptı hemen. Yok Gökhan koşuyor vuruyor pozisyon buluyor ama işte şansına gol olmuyor gibi bir durum olsa eyvallah. Oda yoktu. Şu devre arasında Gökhan Gönül ile Semih'i alsaydı böylemi olurdu? Gitti Selçuğu aldı. Zaten bu turda Selçuğun aptal penaltısı yüzünden gitti. 4. defa şlden eletti herif bizi. Hala en iyi yedek diyorlar, bilmiyorumki atgözlüğümü takıolar izlerken. Nedir GS'ye bir gol attı baldan. Ayrıca Cristian, Blica ve forvete çare bulamazlarsa çok sıkıntı çekecek Aykut çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Zegna said: bi ceyrek final gorunde, ondan sonra konusun bence. tek sampiyonlukla kendini 4.buyuk gormek priceless. sizden başarılı olamayabiliriz ama sizden başarısız olamıcağımız kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kurulduğundan beri oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi Bursa tek rakip bizi görüyor heralde :D Unuttular ligde daha Gs Bjk Ts var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Wispy said: Aykut sene sonunu göremeyeck, daha öncce de söylemiştim. Şimdi de söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Reksa said: Zegna said: bi ceyrek final gorunde, ondan sonra konusun bence. tek sampiyonlukla kendini 4.buyuk gormek priceless. sizden başarılı olamayabiliriz ama sizden başarısız olamıcağımız kesin. hangi kafayla yazıyosun bu cumleleri merak ettim LOL :) once gerek Turkiyede gerek avrupada bi Trabzonsporu gec, ondan sonra Fb Gs Bjk muhabbeti yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Frantic said: Wispy said: Aykut sene sonunu göremeyeck, daha öncce de söylemiştim. Şimdi de söylüyorum ilac olur gs 9. hafta panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hakkaten yine aynı şey olacak.kadıkoyde farklı bir gs muabbeti aykutu götürür sene sonuna kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Zegna said: Reksa said: Zegna said: bi ceyrek final gorunde, ondan sonra konusun bence. tek sampiyonlukla kendini 4.buyuk gormek priceless. sizden başarılı olamayabiliriz ama sizden başarısız olamıcağımız kesin. hangi kafayla yazıyosun bu cumleleri merak ettim LOL :) once gerek Turkiyede gerek avrupada bi Trabzonsporu gec, ondan sonra Fb Gs Bjk muhabbeti yap. dedim ki fenerbahçeden başarısız olamayız. yani puantajda -puan olmadığına göre en kötü 0 çekeriz. fenerden daha başarısız olma durumumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Transfer olurken "Şampiyonlar Liginde oynayacağım için Fenerbahçe'yi seçtim" açıklamasını yapan Stoch da muradına ermiş oldu 2 saat boyunca şampiyonlar liginde oynadı, hatta atılmasa 3 saat bile oynayacaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Reksa, cl de ceyrek finale cikana kadar Fb den daha basarısızsınız zaten, neyini anlıyamadın onu merak ettim. ha cıkarsın ceyrek finale, ondan sonra dersinki siz 10 senede ciktiniz biz 1 senede cıktık, o zaman konusursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi anlamıyosun neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Frantic said: Wispy said: Aykut sene sonunu göremeyeck, daha öncce de söylemiştim. Şimdi de söylüyorum Ama görmemek içinde şu 2 maçtır harika şeyler yaptı. Oda çabalıyor bunun için hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Aslında hiçbişi yapmıyor ki, taraftar yönetiyor takımı. maç kötü gidiyo taraftar semih tezahuratı yapıyo adma semihi sokuyor, gökhanı çıkartacak taraftar tepki verip reddediyor adam dia'yı çıkartıyor. Hani her şeyi taraftar yapıyo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dia kısmını yanlış anlamışsın. Gökhan'ı ıslıkladılar. Gökhan'ı çıkarınca tepki oldu gibi bir durum yok herkes mutlu oldu. Hatta sonra Dia yapınca üzüldüler. Semih'i bile 80de aldı. Taraftar 70'te başlamıştı bağırmaya. Hani taraftar şunu al bğırır ciddiye almazsın falan otorite adına. Ama FB'li olmayan bile Semihi al diye bağırmıştır artık. Hatta ilk 11de çıkmaması hata. Hadi çıkmadı ilk yarı ayağına top değmeyen Gökan ile değiştir devre arasında. Yani taraftarı daha baştan çıldırtacak çok şey yaptı. Sisteme girmeyelim bile rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bana kalsa zaten Semik 11 çıkmalı dediğin gibi. Kullanmayacaksanız bize verin hatta forvet aramaktan vazgeçelim kaleci alalım bi tane eli yüzü düzgün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rewendor said: Bana kalsa zaten Semik 11 çıkmalı dediğin gibi. Kullanmayacaksanız bize verin hatta forvet aramaktan vazgeçelim kaleci alalım bi tane eli yüzü düzgün :) abi semih ilk 11 adami degil. aykutun yapmasi gerekn her mac yedek baslatip banko oynatmasi. dk 15-30 arasi girsin her mac, yeri gelir ikinci yari da olur. ama ilk 11de iyi oynamiyor adam. yedek gelip estiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi bu çok düz mantık ama. Hadi çok süper forvetin varda yedek başlartırsın eyw. Gökhan Ünal yav ayağına top bile değmedi. Hani Semih Gökhan'ın yedeği olmayıda haketmiyor. Hadi ilk 11 adamı değil. Son 10 dk nedir abi ya. 60ta al bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 15. dk da oyuna girsin ne demek ki, sihirli değnek mi değiyor yoksa 15 dk kenarda kalınca uçuyor mu adam? Hani 90 dk kondisyonu kaldırmayan zayıf adamdır sonradan sokarsın anlarım da onu da 45te 60ta sokarsın. Ayrıca Semih de kondisyonsuz adam değil öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 antuda biri bize zenci stoper, libero, forvetten önce zenci başkan lazım demiş. AHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben aziz yıldırımı seviyorum değişmesin lütfen yoksa yürüyüş düzenleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 MİLLİYET said: Aykut-Alex savaşı çıktı! Sarı-lacivertli taraftarlar Young Boys maçından sonra yönetimi, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı ve futbolcuları sanal ortamda da eleştirmeye devam ediyor. İnternet sitelerinde Alex’i devre arasında oyundan alan Kocaman’a sert tepkiler gelirken, taraftarların büyük çoğunluğunun Brezilyalı oyuncuyu sahiplenmesi dikkat çekti. İşte bazı yorumlar; * Hocam sen geçmiş 5 yıldaki başarısızlığı, 120 gol atan, 125 asist yapan, Pierre van Hooijdonk’un deyimiyle “uzaylı Alex”e bağlarsan daha başlamadan bitmişsin demektir... * Alex yaşayan bir efsanedir. Tabi ki yaşamasına izin verirlerse... * Basın toplantısında “Son 5 senede 1 kere şampiyon olduk” ile başlayan Alex’e göndermen gözümüzden kaçmadı Aykut hoca... * Devre arasında Alex’i kenara alıp turu kazanma, böylece de Alex’i devre dışı bırakma planın elinde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar