nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 O teyze crossdresser gibi duruyor ama.. dfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 teyze mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 e çocuklar genç tabi, zıpkın gibi hepsi. sonuç normal. (maç sonrası ömer üründül yorumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sağdaki adam neden bayan ayakkabısı giymiş çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vatkalı teyze o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA genc oglanlar yarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Yazıklar olsun, transferi bir türlü sonlandıramayan Aziz Yıldırım'a da kapak olsun bu sonuç. Bakalım o aylardan beri görüştüğün forvet adayları Ş.L.'nden daha ilk turda elenmiş bir takıma gelecekler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 harrykewell @ 29 Jul 2010, 10:51 said: şans faktörünün tamamıyla oyunun önüne geçtiği bir geceydi young boys fenerin milyonda biri kadar şanslı olsaydı ilk yarı çok rahat 4-5 fark olurdu yanlız ikinci yarı baya bir oyundan düştüler, tempo kaybettiler, 10 kişi kalan fenerde kapanınca pek bir varlık gösteremediler çok kazma bir 10 numaraları ve aynı kazmalığa sahip bir orta sahaları var, adı dubai gibi bişeydi, eğer bu adamlar şut çekmeyi bilseydi skor çok daha farklı olurdu galiba 38 şut atmış young boys, 4 tane de fener boys atmış maçın skoru 2 - 2 ama her zaman iki kere iki dört etmeyecek, bu aşikar maçtan fenerli ilgili aklımda kalanlar ; - volkanın tüm defansa her pozisyondan sonra höyküre höyküre sövmesi, - stoçun oyun anlayışı ve teknik olarak okan buruk'a, sahada duruş ve karakter olarak ise kazım brothers grubuna olan benzerliği, - alex dedenin sao paola sahillerinde mango suyu içerek güneşlenmesinin takıma daha faydalı olacağı, - tosun santosun bu sene sol kanatta baya kilo vereceği, - hakemlerin bu sene fenerin gözünün yaşına bakmayacağı, - aykut dilmenin saçlarına ak düşeceği, - yine aykut dilmenin forvet çıkarıp orta saha aldıktan 5-10 dk sonra bu sefer orta saha çıkarıp forvet alma klasiği harrykewell @ 05 Aug 2010, 09:55 YB oyuna iyi başlamasına rağmen yine son vuruşlardaki beceriksizlik ve yanlış tercihden dolayı golü çok geç buldu golü bulduğu andan itibaren de 180 derece değişti gereksiz bir panik ve vakit geçirme girişimleri az daha tur kaybı olarak sonuçlanacaktı hele dubai diye bir admaları vardı, az daha kendi el ve ayakları ile fenere gol attıracaktı nerdeyse, neyse ki t.d bu sefer olaya uyandı ve adamı çıkardı fener için ise söyleyebileceklerim ; - geçen sene de sık sık dile getirdim, fenerin sezon sonu yakaladığı 8-10 maçlık galibiyet serisinde en büyük rol cristiyanındı, o sahada olmayınca fener ortasahası bir başka oluyor, şimdi cristiyan geri geldi dertler bitti - dia'yı ilk defa izledim, genç, heyecanlı, mücadeleci gibi gözüküyor fakat o da çok disiplinli ve işine sadık bir adam gibime gelmedi, kazım boys grubuna yakın yani, futbol becerisi ve kabiliyet olarakta abdülkader keitadan 3-4 gömlek daha alt seviyede - her ne kadar bende güzayı beğenmesemde g. ünal ve semih gibi adamlardansa her zaman tercihimi ondan yana kullanırım, en azından rakip defansa basarak top yapmasını, rahat çıkmasını engelliyor - aykut dilmenin bu maceralı sistemler ile fenerin başında 6. haftayı görebileceğini hiç sanmıyorum, büyük bir ihtimalle de 2. haftaki trabzon maçından sonra işi biter günün sonucu : fener boys yeteri kadar young çıkmadı, taze kana ihtiyaç var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 anlamadığım noktalar var fenerbahçe'de. birincisi ben alex'siz oynama taraftarıyım, bu sistemde alex'in yeri cidden yok. ama bana kalırsa selçuk'la baroni'yle bu iş yürümez. forvet arayacağımıza önlibero almalıyız. ben 10. da olsak aykut kocaman'ın kalmasını istiyorum. ama bu sırada baroni, önder, deivid, gökkhan ünal kesinlikle gönderilmeli. bunların yerine ortalama adamlara alsak dahi yeterince kötü olamazlar. bunun yanı sıra selçuk, bilica sadece birer yedek haline getirilmeli. santos'un kulağı çekip tavana asılmalı, göbeğinden liposuction yapılmalı. canımız sağolsun, kaybedelim, losers cup ta oynayalım. onda da 2. tura çıkar geri döneriz zaten, np. ama bari yeniden yapılanalım, takımda brezilyalı kalmasın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ya, fizban'cım kusra bakma da çok nankör davranıyorsunuz yaw. Hani bize Hagi için aynısını söylüyordunuz, ya da jübile yapmadığımız 2000 kadrosu elemanları için (ki bu jübile mevzusunda sonuna kadar haklıydınız nankörlüğün sınırlarını zorladık) Ama sizinki de feci yaw. Daha düne kadar kral dediğiniz tanrılaştırdığınız Alex (ki GS'li olmama rağmen fenere katkısını gözardı edemem, hani hala gözümde Hagi falan gibi değildir ama yine de inanılmaz faydalı bir adamdır, üstelik de karakteriyle falan da tam kaptan olacak adam) sırf 2-3 maç kötü oynadınız taktik değiştirdiniz diye (ki daha lig bile başlamadı) bir anda istenemyen adam oldu, Alex'siz oynayalım demeye başladınız. Bu takımın neredeyse her şeyi olan adamı siliyorsunuz 2-3 maçla. (Aynısını GS de Hagi'nin son sezonunda yaptı artık Hagisiz oynamayı öğrenmek lazım diye ama bunun sebebi Hagi'nin bırakacak olmasıydı). Aynı şekilde çakma Brezilya milli takımıyız olm Brezilya ekolü var takımda diye yere göğe sığdıramadığınız Brezilyalılar şimdi resmen lince kurban gidecek. Geçen sene sadece hani Güiza kaçırdıklarından birini atsaydı ya da son maç 2-2 bitseydi de şampiyon olsaydınız ne olacaktı peki? Alex imparator, Brezilya ekolü oley devam edecekti. Tamam hani zamanla fikir değişikliği ya da adamların performans değişikliği söylenir de, 2 maçla veziri rezil etmek ayıp yaw. İçim acıdı resmen Alex'e şu lafları görünce gsli olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 alex kralımız. alex canımız. alex ciğerimiz. ama modern futbolda alex'in ve alex'lerin yeri yok, bunun farkındayım ben sadece. çakma brezilya milli takımıyız ehü ehü ehü ehü diye sevinmedim hiç valla, brezilya ekolünden çok böyle yugoslav gibi afrikalı gibi alman gibi olan takımları severim ben. geçen sene güiza kaçırdıklarından birini atsaydı biz bugün saç baş yolardık ama turu geçerdik. klasik olurdu fenerbahçe için. ben artık kişilere bağlı oynayan bir takım yerine bir sistem takımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu arada şu çirkin isviçre basınına da dalga geçme fırsatı verdiniz ya ne diyeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hani ne demişler ne demişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yine kebap yaptık bilmemne diye dalga geçmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 şu dendi mi? Başlat -> Programlar -> Donatılar -> Eğlence -> Fenerbahçe edit: fb'dan alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Fenerbahçe-Young Boys maçına resmi internet sitesinde yer ayıran UEFA, “Young Boys (genç çocuklar) Türkiye’de reşit oldu” başlığını kullanarak İsviçre temsilcisinin unutulmaz bir zafere imza attığına dikkat çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu lafın ne demek olduğunu anlamışsınızdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben geyik sanıyordum bunu hakketten adamlar böylemi yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 uefa resmi sitesi yazmış vatan haberi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Young Boys revel in 'unbelievable' result ahanda bu yazıyor uefa haberinde valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 young boys come of age in Turkey (tu)>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aha reşit tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ahahah onu yazan Türk'müş zaten. Ben maç yorumunu değil uefa.com'a girince direk çıkan haberi okumuştum. Bu iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fenerbahçe dün akşam bursaspor'a göğüs reklamı için 5 milyon euroluk teklif yaptı. anlaşmaya göre bursaspor'un göğüs reklamı fenerium olacak. sadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar