Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Neyse insanlar partizanlığını din edinince böyle bir tartışmanın sonu olmasını beklememek lazım. Tamam arkadaşlar yüce ordumuz haşa tövbe estağfirullah ne haddimizle soru sormuşuz. Askere gittiğimizde de bir hiç uğruna ölürüz yüce askerimiz öyle emrettiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yoo orduya haşa tövbe vs demek değil.. adamlar ailecek troll yani akit gazetesinden çok farklı değiller hatta daha beteri adamlar entellektüel troll hani "X partisi süper bir parti heyyo" ya da "ordumuz canımısss bizimsss" deselerde yine trolldür rüzgar nereden eserse o tarafa gider bu insanlar ciddi bir duruşları yoktur hatta ciddisini bırak bir duruşları yoktur yarın olası bir siyasi otorite değişiminde bugünkü hükümeti itin götüne sokarlar olan bu hani daha bu ve türevleri bir sürü gazeteci var ki onlara da "he he" deyip geçiyoruz, bu adamlardan her gazetede vardır.. tek farkları bu adamlar gazete çıkarmayı başardılar hepsi bu yoksa "orudya laf ediyorlar hedehödö" değil olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 partizanlığı bende aramak hatalı bir düşünce olur ben önümde duranı naklediyorum hani yoksa çok da şeyimde değil bu yazdığım da iki sayfa sorna unutulur nasılsa edit: ayrıca imzası "sealm dünya, günaydın bamya :-)" olan biriyim, ben bamyama bakarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ardeth said: eşcinsellik çok eşcinseldir "pipimiz küçükse eşcinsel olur muyuz?" saçmalamayın olum eşcinsellik öyle bişey değil... dudullu postası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eşcinsellik günahtan da günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 farklı cenahlar arasında eleştiri güzel bişey, ama az biraz da haddini bilmek lazım. hilal kaplan biraz daha doğru düzgün bir üslupla tartışabiliyodu bu konuyu, ama şu yazıya ben de şöyle bi argüman buyurabilirim; "insan olan dini anlayamaz, din insan fıtratına aykırıdır". insan tanımını kendi tekelinde bulundurduğunu düşünen bakış açısı sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hiç günah olarak düşünmemiştim eşcinselliği tamamiyle midesiz bişey ama 7 yaşındaki kızla birlikte olmak günah değilse eşcinsellikte günah olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bir insanlık halini günahla, hastalıkla tarif eden herkes ölsün istiyorum ben. bu günah mı günah ötesi mi hastalık mı epidemik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adeta kara veba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ya burda böyle ironi niyetine espiri yapıyoruz ama ilerde kesin dangalak bi gazetecinin eline düşecek bu sona "hede hödö üniversitesinde öğretim görevlisi olan prof. dr. sina eskiden koyu bir ırkçıymış" diye haber yapacak ben de öldürecem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Emaleth said: bir insanlık halini günahla, hastalıkla tarif eden herkes ölsün istiyorum ben. bu günah mı günah ötesi mi hastalık mı epidemik mi? Psikiyatrları psikologları öldürdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hastalık diyorlarsa ölsünler zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 said: ...birlikte yaşam alanımız sadece “günah testi”nden geçenlere açık olsaydı eğer, içerisi çok ama çok tenha olurdu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Genetik ve çevresel faktörlerin kombinasyonu etkisiyle olduştuğu görüşü baskın olmakla beraber bilimsel olarak tartışılabilecek (hatta tartışılan) bir durum. Hastalık olduğunu savunanlar bilimsel dayanak buldukları sürece neden ölsünler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 günah mı hastalık mı bilmiyorum ama iki adet kıllı erkeğin birbirini yalaması iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 O senin düşüncen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben yazdığıma göre ahmetin düşüncesi değil. heralde benim düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Giovanni said: Genetik ve çevresel faktörlerin kombinasyonu etkisiyle olduştuğu görüşü baskın olmakla beraber bilimsel olarak tartışılabilecek (hatta tartışılan) bir durum. Hastalık olduğunu savunanlar bilimsel dayanak buldukları sürece neden ölsünler? 7 sülalesinde tek eşcinsel olmadığından emin oldukları ve hormonal bir bozukluğu olmadan doğmuş bir çocuğa normali oymuş gibi eşcinsel aşk filmleri falan izletirseniz sürekli, bence gayet eşcinsel olabilir yani :) Ayrıca hormonal farklılık dersin mesela onu anlarım ama insanların tercihiyle alakalı bir şey, kaldı ki hem erkekleri hem kadınları cinsel olarak çekici bulanlar da var. Bu yüzden hastalık demek çok yanlış ve aşağılayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Belki Ahmet de böyle düşünüyor sen ne hakla onun düşüncesi değil diyorsun? Onun fikirlerini ipotek altına alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nileppezdel said: Giovanni said: Genetik ve çevresel faktörlerin kombinasyonu etkisiyle olduştuğu görüşü baskın olmakla beraber bilimsel olarak tartışılabilecek (hatta tartışılan) bir durum. Hastalık olduğunu savunanlar bilimsel dayanak buldukları sürece neden ölsünler? 7 sülalesinde tek eşcinsel olmadığından emin oldukları ve hormonal bir bozukluğu olmadan doğmuş bir çocuğa normali oymuş gibi eşcinsel aşk filmleri falan izletirseniz sürekli, bence gayet eşcinsel olabilir yani :) Ayrıca hormonal farklılık dersin mesela onu anlarım ama insanların tercihiyle alakalı bir şey, kaldı ki hem erkekleri hem kadınları cinsel olarak çekici bulanlar da var. Bu yüzden hastalık demek çok yanlış ve aşağılayıcı Kombinasyonu dedim zaten abi. Ayrıca ilk paragrafta şartlayabilirsin demişsin, ikincide hotmonal farklılık demişsin sonra tercih demişsin. Hepsi bir arada çelişik ifadeler değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eşcinsellik başka ibnelik başka gibi geliyor bana. eşcinsel tanıdığım olmadı bildiğim kadarıyla; ama geride kalan yıllar içerisinde çeşitli vesilelerle ibne olduğunu öğrendiğim insanlar oldu çevremde. ibnelik iş değil lan. bunlar karını da, zevkini de, faydasını da, onu da, bunu da elde etmek için ne sınır taanır, ne ana babasını tanır insanlar gibi geliyor bana. hatta bir gün "ne ayal lan bunlar" diye gavuru, yerlisi bi kaç forumu kurcaladım. çeşit çeşit eleman var bu şekilde. belli ki azınlıkta kalan bir kısmı bu işten stadart cinsellik yaşayanlarun aldığı tatmini alıyor, kimisi değişiklik olsun, sınırları yıkayım, kafam karışık vs nedenlerle bişeleri deniyor. cinsel tercih olarak yaklaşanlara lafım yok, toplumun gözüne batmak için ellerinden geleni ardına koyanlar hariç. günah mıdır, değil midir o ayrı konu; ama ibnelere karşıyım. cinsel tercihlerine değil, kişliklerinedir lafım. nileppezdel said: Ayrıca hormonal farklılık dersin mesela onu anlarım ama insanların tercihiyle alakalı bir şey, kaldı ki hem erkekleri hem kadınları cinsel olarak çekici bulanlar da var. Bu yüzden hastalık demek çok yanlış ve aşağılayıcı ben yukardaki yamaya çalışırken gelen bu mesaj biraz daha kolaylaştıroyor demek istediğimi. cinsellik tercih değildir. buna tercihj olarak yaklaşan zaten doğasını reddediyordur. adam doğma büyüme hotmondan ya da yetişme tarzından eşcinsel olabilir. tercih olarak bakıp eşcinselliği seçenler işte ibne gibi sanki. hangimiz düşündük ki "kadınları mı tercih edeyim, erkekleri mi?" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bence tercihtir, ama tercihlerde çevresel faktörler etkilidir. Ama illa cinsel istek üremeye dayalıır, o da hormonlara dersen o zaman da buna hastalık denmemeli diyorum. Dediğim gibi bence çevresel faktörlere dayalı tercih. Kombinasyonu demek hastalık denmesinin çirkinliğini düzeltmiyor ki :) Neyse diyen desin, yarın öbür gün size bir farklılığınız veya tercihiniz yüzünden hasta denmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Deniyor merak etme :) din&siyaset topiclerine gel hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 E sen de o hasta diyenlerin sana hasta demelerinin yanlış ve çirkin olduğunu düşünüyorsundur ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi ben yalnızca bilimsel düzlemde tartışılmasından bahsettim zaten sınırlı tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar