Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşcinsellik Günahtan Daha Fazla Birşey midir?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Taraf gazetesini eleştirmek istemiş arkadaş ama yazı, gazetenin ''Her Taraf'' adı verilen kısmından alıntı. Yani taki ederseniz putperestinden yeşil anarşistine kadar herkes o bölüme yazabiliyor.

Ciddi bir şeyler okumak istiyorsanız Ahmet Altan'ın bugünkü yazısını tercih edebilirsiniz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kesinlikle ciddi çünkü Hantepe baskınında Heronlardan çekilen videolar canlı olarak 30 askeri birimce izlenmesine rağmen askerce hiç bir şey yapılmadığı ortaya çıktı. Bununla ilgili bir yazısı var bugün. Genelkurmaydan ya da hükümetten hala doğru-yanlış bir açıklama gelmiş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden Babacum? Diğer gazeteler değil Taraf gazetesi bazı konuları konuşulabilir, bazı makamları sorgulanabilir kıldı bu ülkede. Ayrıca Heronlardan çekilen videoları yayımladı. 2 gündür de herhangi bir yalanlama gelmiş değil herhangi bir makamdan. Defalarca ihmalleri tespit etti ve büyük kısmı üzeirnde askeri savcılık soruşturma başlattı daha sonradan. Taraf olmasa Hürriyete kalsak asla haberimiz dahi olmaycak konuları bildirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi escinsellikle ilgili Kur an da gecen ayetler :

ayetler

Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? (7/80) "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." (7/81) Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış!" demekten başka olmadı. (7/82) Kavmi ona doğru koşarak geldi; onlar daha önceden kötülükler işlemekteydiler. "Ey kavmim" dedi. "İşte benim kızlarım, bunlar sizler için daha temizdir. Artık Allah'tan korkun ve beni misafirim önünde küçük düşürmeyin. İçinizde hiç aklı başında olan (reşid) bir adam yok mu?" (11/78) Dediler ki: "Andolsun, senin kızlarında bizim haktan bir şeyimiz (ilgimiz ve arzumuz) olmadığını sen de bilmişsindir. Bizim ne istediğimizi gerçekte sen biliyorsun." (11/79) Şehir halkı birbirlerine müjdeler vererek geldi. (15/67) (Lut onlara) "Bunlar benim konuğumdur, beni utandırıp-dillere düşürmeyin" dedi. (15/68) "Allah'tan korkup-sakının ve beni küçük düşürmeyin." (15/69) Dediler ki: "Biz seni 'herkes(in işin)e karışmaktan' alıkoymamış mıydık?" (15/70) Dedi ki: "Eğer yapmak-istiyorsanız, işte bunlar, benim kızlarım." (15/71) Ömrüne andolsun ki, onlar, sarhoşlukları içinde kör-sersemdiler. (15/72) "Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz? (26/165) "Rabbinizin sizler için yaratmış bulunduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz." (26/166) Dediler ki: "Ey Lut, eğer (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten (burdan) sürülüp çıkarılanlardan olacaksın. (26/167) "Dedi ki: "Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım." (26/168) "Siz gerçekten, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hayır, siz (yaptığı şeyi) bilmeyen bir kavimsiniz." (27/55) "Siz, (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız?" Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca: "Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah'ın azabını getir" demek oldu. (29/29)

günahtan daha fazla birseyden kasıt anlayamadım :S
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

şu meşhur makamları sorgulanabilir kılması yeterli.
sahte belgeler, yalan resimler koyması, iftiralar atması hiç mühim değil.

içimizdeki asker ve ordu düşmanlığını beslemesi bize yetiyor ve 10 üzerinden 10 veriyorum.

Hadi geçtim bundan önceki yüz tane şaibeli olayı, lütfen Heron videosuyla ilgli çıkan son haberin neden yalanlanmadığını söyle. Ya da Emniyet istihbaratın PKK baskınını haber veren faksına rağmen baskını caydıracak hiçbir şey yapılmamasına ilişkin bir açıklama neden gelmediğini.

Buyrun http://taraf.com.tr/haber/generaller-askerlerin-olumunu-seyretti-video.htm
videoya bir göz atın.

Her kurum eleştirilebilir ama Yüce Ordumuz kusursuz robotlar olduğu için en ufak sorgulama asker ve ordu düşmanlığı oluyor. Çok akılcı (!)
Sosyal ağlarda paylaş

"çamur at izi kalsıncılık" yöntemini çok iyi başarıyorlar.. daha önce de patladıklarından aksi idda edilene kadar sadece "iddia" olarak kalıyor söyledikleri üstelik videolardaki görüntülerin sözünü ettiklere ait olduğunun kesişn bir kanıtı da yok

bu adamların çalışma şekli böyle hani altan ailesi yıllardır türkiyeyi çok güzel trollüyorlar.. babaları da çok farklı değildi
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

"çamur at izi kalsıncılık" yöntemini çok iyi başarıyorlar.. daha önce de patladıklarından aksi idda edilene kadar sadece "iddia" olarak kalıyor söyledikleri üstelik videolardaki görüntülerin sözünü ettiklere ait olduğunun kesişn bir kanıtı da yok

bu adamların çalışma şekli böyle hani altan ailesi yıllardır türkiyeyi çok güzel trollüyorlar.. babaları da çok farklı değildi

Ya ortada 25 yıldır bitmemiş bir danışıklı dövüş olduğu aşikar işte neyin çamuru neyin izi? Sen azami mücadeleye rağmen yüce ordumuzun kusursuzluğuna rağmen bitmedi mi diyorsun? Böyle bir iddia ortaya atılıyorsa HAYIR KESİNLİKLE YÜCE ORDUMUZ ASLA HAŞA mı demeliyiz senin yaptığın gibi?

Ayıca teamülen ciddi bir devlet kurumu bölye bir iddiaya muhatap kaldığında yalanlar. Sessiz kalıyorsa insanlar da bırak da noluyor lan desin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...