Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mika dönüomuş!

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

iyi de sağlam motoru olan bi takıma gitse tamamdı ama gene shumi tek[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

nba ile bir tutuyosan öaah yani[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Honda şu anda Ferrari'den sonra motorunu en iyi geliştiren takım. Son 2 yıldır deli gibi para harcıyorlar F1 için. Bir sonraki sezonda Ferraiye en ciddi rakip olacaklarını düşünüyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 10 Ağustos 2004 09:41 tarihinde demiş ki:
button williams a mı geçio malmı ya off

Jenson Button zaten Williams'ın malı (mal demek yanlış olur ama neyse :-P) BAR Honda'da kiralık olarak yarışıyordu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 09 Ağustos 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
Bence F1 zevksiz arabalar ölesine geçiyor NBA izlerken daha çok zevk alıyorum şahsen

öhö yani neyle neyi karsilastiriorsn biri gazla dieri dogal gazla =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
weroqsheth, 10 Ağustos 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
en iyi araba mc laren dir cok az bir farkla ferrarinin iyi gitmesinin sebebi schumi dir . Yoksa mclaren daha iyi schumi mc laren e geçse manyak olur kimse tutamaz

?? Pardon ?? En iyi araba McLaren demek 4 senedir şampiyon olan Ferrari ekibine haksızlık demek.

Şu an pistlerdeki en iyi araba Ferrari, en iyi pilot da Michael Schumacher. Şampiyona sıralaması da bunun ispatı. Schumi yerine (ya da yanında) Jenson Button ve Kimi Raikkonen (şu an geleceği en parlak iki pilot) yarışsa Schumacher'e en yakın sonuçları alacakları kesin.

Mc Laren 2 senedir istediklerini piste yansıtamıyor. Araçlarındaki "reliability" problemi bunun en büyük sebebi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu be!Sonunda Schumi'yi altedebilecek bi adam geldi!!!Azasuhauh[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Montoya'dan sonra en sevmediğim pilotlardandır. Karısı da kendisi gibi uyuz. Adamların yüzünde bi soğukluk var kardeşim, Kimi Raikkonen de aynı bunun gibi. İnsan biraz güler, gülse bile içten güler. Napıyolar bunlara o Finlandiya'da anlamış diilim. :)

Edit: Bir de mümkünse bu topici "Patinaj" kısmına taşıyabilir miyiz? Tamam bu da spor ama motorsporları kısmımız var zaten. Orası daha uygun.

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 11 Ağustos 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 11 Ağustos 2004 13:44 tarihinde demiş ki:
Montoya'dan sonra en sevmediğim pilotlardandır. Karısı da kendisi gibi uyuz. Adamların yüzünde bi soğukluk var kardeşim, Kimi Raikkonen de aynı bunun gibi. İnsan biraz güler, gülse bile içten güler. Napıyolar bunlara o Finlandiya'da anlamış diilim. :)

Edit: Bir de mümkünse bu topici "Patinaj" kısmına taşıyabilir miyiz? Tamam bu da spor ama motorsporları kısmımız var zaten. Orası daha uygun.

İkiside fin değilmi. Eh soğuk ülke soğuk adam.[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...