fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2 tane çok sağlam araba yarışı. biri hikayeli olmayacak, geyik de olmayacak, baya gerçekçi çılgın atayım istiyorum. diğeri güzel olsun yeter. 1 tane çok sağlam fps ama COD:MW2 gibi cart diye bitmesin. bi de gerçekçiliğe yakın olsun. örnek olarak Hitman gibi. 1 tane RPG olsun. hikayesi sağlam olsun. oynanabilirlik de sacred gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hikayesi sağlam rpg ps:t bg fallout nwn2 oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pst ne bg ne. nw2 yi sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 planescape torment baldur's gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 oynadık lan onları. sene 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2010 da hala single player oyun oynuyosun abi ne bileyim. Nwn 2 çok iyi değil ama expansion ı mask of the betrayer çok iyi onu oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yarış için nfs:shift ve grid derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 rpg: d2 yarış: nfs:high stakes , nfs:shift fps: jericho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gercekci istiyorsan wtcc oyunlarini oyna grid shift dirt2 de boyle arcade - sim karisik oyunlar. ama simbin oyunlari harbi simdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Rpg olarak oynamadıysan Dragonage, konusu mükemmeldir oynanışı pek sacred tarzı değil ama. Fps olarakta Bioshock,Singularity olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 arma 2 operation arrowhead . oynamadım daha ama iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Nedra said: rpg: d2 yarış: nfs:high stakes , nfs:shift fps: jericho abi oyunların adını tam yazsanıza.. ayrıca jericho oynama.. hikaye zaten fantastik bi de bayıyo bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 d2 ne zamandan beri rpg oldu, tabi bahsi geçen d2, diablo ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 dreagloth said: d2 ne zamandan beri rpg oldu, tabi bahsi geçen d2, diablo ise..ya ama adam da "sacred gibi rpg" istemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ahah fail üstüne fail abi neyse fede, diablo gibi oyun istiyorsan Nox oyna. biraz eskidir ama güzeldir nox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 noxu 3 kere bitirdim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben de üç kere bitirdim abi, tüm classlarla. çok eglenceli oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Divine Divinity ve devam oyunlarını oyna. Oblivion oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 oynadım ısınamadım bi da deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 split second var buradan tavsiye etmişlerdi. konu olarak araba patlatmalı fakat yarış şeklinde. oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim. Dipnot: Aslında multi özelliği de varmış split screen şeklinde fakat biz çalıştıramadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Oynadığım son araba yarışı (Mario Kart hariç) Need for Speed 4. Favori arabyarışım hala Need for Speed II :) Hala açar oynarım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bende şu oyunu deniycem. Senelerdir adam gibi gemi savaşı görmedim, bakalım bu nasıl cıkıcak. Buda fos çıkarsa rusların yaptığı fps'ler haric hiçbir oyununu cekmiycem daha commander conquest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 banada kotor yada bloodlines tarzı böle 3d rpg oyun tavsiye etsenize yeni topic açmiim. kotor yada bloodlines dedim çünkü orta dünya rpg si istemiyorum morrowind gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kotor 2 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mass effect Fallout 3 felan? shooter özelliği var gerçi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar