nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 entelektüel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Rerore said: ben level 4 ingilizce hikaye kitabını okumuştum zaten korkuluydu hikaye kitaba uymuşlar kitap iyi dizinin kitabı var ben okudum kitap kitap super kitabı tam olarak seneryoya dökmüşler önce kitabı okusaydınız iyiydi eheheh motor soğusun hipster xenodan sonra hipster rerore'miz de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 iddia ediyorum forumun en iyi ingilizce kitap okuyanıyımdır. ama tercih etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 açık ara en iyi ingilizce hikaye kitabıydı hala saklarım hound of the baskervilles katil bozkırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dasaaa said: du aklıma gelmişkene yazayım. dizi iyi ama; 1.bölümdeki düşüncelerin yazıya dökülmesi olayının 2. bölümde adam gibi olmaması çok çok kötü. Kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ilk bölüm daha güzel gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bence de ikinci bölüm ilk bölümün yanında biraz sönük kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ilk bolum fazla guzel oldugundan oyle geliyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bende öyle düşünmeye başlamıştım. İlk bölüm belki de dizinin tavan yaptığı andı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sherlocked dan sonra kesmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sherlocked'dan sonra kesmediyse 1-2-3 bölümleri de sevmişsin demek ki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kesmedi derken aynı etkiyi yaratmadı ya yoksa çogzel dizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 S: yıldızlara baktığında ne görüyorsun. W. o kadar çoklar ki kesin aralarında dünya gibi bir gezegen vardır vs . S: GERİZEKALI .çadırımızı çalmışlar :) çok gülmüştüm bu diyaloğa ya da yaklaşık böyle birşeydi. kitaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 walla ben kitap okdum hatırlamıyroum öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 farklı kitapları okumuşuz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 2x1hayatimda izledigim en iyi seylerden birisi oldu simdi izledim. cilgin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Kanuni'ye aynen katılıyorum yani o bölüm sanırım şu son Sherlock filminden bile güzel olabilir, en kötü eşit yani. Çok çok iyiydir, hafızama eternal sunshine yaptırıp tekrar tekrar izlemek istiyorum pfıokdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 2x1 izledigim cogu diziden hatta cogu filmden daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abi dizi muhteşem ya 2x2 de çok güzeldi,özellikle şapka muabbetini çok iyi denk getirdiler dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Chastor said: 2x1 izledigim cogu diziden hatta cogu filmden daha iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 başladı desenize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ohooo . başladı sonra biz izledik.sonra sen uyudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bölüm 3 nası kurtuldu lan :S, keşke açıklasaydı da öyle bitseydi 1 sene beklenir mi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yine vasat yine vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://i.imgur.com/oqJYn.jpg Every fairy tale needs a good old-fashioned villain. You need me, or you're nothing. Because we're just alike, you and I, except you are boring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar