Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sherlock (2010) - BBC

mani

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
2 gün de 2 sezonu art arda seyrettirdi valla.muhteşemmiş. Robert Downey'den sonra alışamam herhalde diye izlemiyordum ama harbiden çok iyi bir şey çıkmış.
tabi Moriarity'nin de hakkını yememek lazım...o nasıl " booorinnngg" demektir ya=)
hayatımda gördüğüm en psikopat gibi psikopat villain.
ocağı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi:(

spo 2. sezon final

Atladığını gördük,hatta John da gördü,sonra beyni patladı yani öldüğünü gördük...burdan sonra nasıl yaşıyor? nasıl bir ali cengiz oyunu var? adam peygamberlğini ilan etse yeridir:P

Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

2 gün de 2 sezonu art arda seyrettirdi valla.muhteşemmiş. Robert Downey'den sonra alışamam herhalde diye izlemiyordum ama harbiden çok iyi bir şey çıkmış.
tabi Moriarity'nin de hakkını yememek lazım...o nasıl " booorinnngg" demektir ya=)
hayatımda gördüğüm en psikopat gibi psikopat villain.
ocağı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi:(

spo 2. sezon final

Atladığını gördük,hatta John da gördü,sonra beyni patladı yani öldüğünü gördük...burdan sonra nasıl yaşıyor? nasıl bir ali cengiz oyunu var? adam peygamberlğini ilan etse yeridir:P

fake death
3. sezon başında söylerler nasıl olduğunu da, bu acıklamaya pek inanasım gelmedi. Bi ara baya kafa yoruyolardı forumlarda falan.
http://www.youtube.com/watch?v=J0Hu2BSHiAg

Sosyal ağlarda paylaş

spo

hım, valla az evvel ikinci kez izledim diziyi de...ortada Sherlock'a benzeyen fake bir body var, şu küçük kızın çığlından falan hatırladım, o fake body ile değiştirildi, sonra bisikletli olayı da tamam, ama bayağı yukardan düşüyor, 2 katlı otobüsün üstüne düşse bile otobüs bir durmalı, noluyö lan demeli,ayrıca gene de yüksek sherlock'ın o düşüşten de sağ kalmaması lazım,...

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...