moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Every fairy tale needs a good old-fashioned villain.
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 2 gün de 2 sezonu art arda seyrettirdi valla.muhteşemmiş. Robert Downey'den sonra alışamam herhalde diye izlemiyordum ama harbiden çok iyi bir şey çıkmış. tabi Moriarity'nin de hakkını yememek lazım...o nasıl " booorinnngg" demektir ya=) hayatımda gördüğüm en psikopat gibi psikopat villain. ocağı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi:( spo 2. sezon final Atladığını gördük,hatta John da gördü,sonra beyni patladı yani öldüğünü gördük...burdan sonra nasıl yaşıyor? nasıl bir ali cengiz oyunu var? adam peygamberlğini ilan etse yeridir:P
0ne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 zeper said: 2 gün de 2 sezonu art arda seyrettirdi valla.muhteşemmiş. Robert Downey'den sonra alışamam herhalde diye izlemiyordum ama harbiden çok iyi bir şey çıkmış. tabi Moriarity'nin de hakkını yememek lazım...o nasıl " booorinnngg" demektir ya=) hayatımda gördüğüm en psikopat gibi psikopat villain. ocağı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi:( spo 2. sezon final Atladığını gördük,hatta John da gördü,sonra beyni patladı yani öldüğünü gördük...burdan sonra nasıl yaşıyor? nasıl bir ali cengiz oyunu var? adam peygamberlğini ilan etse yeridir:P fake death3. sezon başında söylerler nasıl olduğunu da, bu acıklamaya pek inanasım gelmedi. Bi ara baya kafa yoruyolardı forumlarda falan. http://www.youtube.com/watch?v=J0Hu2BSHiAg
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 spo hım, valla az evvel ikinci kez izledim diziyi de...ortada Sherlock'a benzeyen fake bir body var, şu küçük kızın çığlından falan hatırladım, o fake body ile değiştirildi, sonra bisikletli olayı da tamam, ama bayağı yukardan düşüyor, 2 katlı otobüsün üstüne düşse bile otobüs bir durmalı, noluyö lan demeli,ayrıca gene de yüksek sherlock'ın o düşüşten de sağ kalmaması lazım,...
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Kanuni said: KHaRoN said: basladi sandim. abv
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 e moriarty olmadan nasıl olacakki yeni sezon.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 moriartynin neyi eksik belki o da ölmemiştir lel.
zeper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ocakta başlıyor malesef. ben 1 kasım sanıyordumi, ertelenmiş. karaktersiz said: Kanuni said: KHaRoN said: basladi sandim. abv
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bi bok yedik sezon finalinde ama bunu nasıl açıklıycaz diye kara kara düşünüyorlardır belki dsfdsf
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elesso said: e moriarty olmadan nasıl olacakki yeni sezon. Çok basit?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4Vq4s8n8vxw&feature=youtu.be
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ocak'ta geliyor di mi, 2 ay bekliycez.
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Evet 19 Ocak 2014... 2 aydan biraz daha az=)
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 3 bolum olmasin gene lutfen.. daha fazla 100 bolum hergun :P
Öne çıkan mesajlar