moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Every fairy tale needs a good old-fashioned villain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 2 gün de 2 sezonu art arda seyrettirdi valla.muhteşemmiş. Robert Downey'den sonra alışamam herhalde diye izlemiyordum ama harbiden çok iyi bir şey çıkmış. tabi Moriarity'nin de hakkını yememek lazım...o nasıl " booorinnngg" demektir ya=) hayatımda gördüğüm en psikopat gibi psikopat villain. ocağı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi:( spo 2. sezon final Atladığını gördük,hatta John da gördü,sonra beyni patladı yani öldüğünü gördük...burdan sonra nasıl yaşıyor? nasıl bir ali cengiz oyunu var? adam peygamberlğini ilan etse yeridir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 iyi izlememissin, bir daha izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hım? peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 zeper said: 2 gün de 2 sezonu art arda seyrettirdi valla.muhteşemmiş. Robert Downey'den sonra alışamam herhalde diye izlemiyordum ama harbiden çok iyi bir şey çıkmış. tabi Moriarity'nin de hakkını yememek lazım...o nasıl " booorinnngg" demektir ya=) hayatımda gördüğüm en psikopat gibi psikopat villain. ocağı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi:( spo 2. sezon final Atladığını gördük,hatta John da gördü,sonra beyni patladı yani öldüğünü gördük...burdan sonra nasıl yaşıyor? nasıl bir ali cengiz oyunu var? adam peygamberlğini ilan etse yeridir:P fake death3. sezon başında söylerler nasıl olduğunu da, bu acıklamaya pek inanasım gelmedi. Bi ara baya kafa yoruyolardı forumlarda falan. http://www.youtube.com/watch?v=J0Hu2BSHiAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 spo hım, valla az evvel ikinci kez izledim diziyi de...ortada Sherlock'a benzeyen fake bir body var, şu küçük kızın çığlından falan hatırladım, o fake body ile değiştirildi, sonra bisikletli olayı da tamam, ama bayağı yukardan düşüyor, 2 katlı otobüsün üstüne düşse bile otobüs bir durmalı, noluyö lan demeli,ayrıca gene de yüksek sherlock'ın o düşüşten de sağ kalmaması lazım,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Kanuni said: KHaRoN said: basladi sandim. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 e moriarty olmadan nasıl olacakki yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 moriartynin neyi eksik belki o da ölmemiştir lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ocakta başlıyor malesef. ben 1 kasım sanıyordumi, ertelenmiş. karaktersiz said: Kanuni said: KHaRoN said: basladi sandim. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bi bok yedik sezon finalinde ama bunu nasıl açıklıycaz diye kara kara düşünüyorlardır belki dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elesso said: e moriarty olmadan nasıl olacakki yeni sezon. Çok basit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bensiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4Vq4s8n8vxw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yeyy=) gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ocak'ta geliyor di mi, 2 ay bekliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Evet 19 Ocak 2014... 2 aydan biraz daha az=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Islandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 amanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 3 bolum olmasin gene lutfen.. daha fazla 100 bolum hergun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 gel artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 3 bolummus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 abow guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ve kral döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar