scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tunca said: zvt dengelenene ve zerg'un sıkıcılığı giderilene kadar bıraktım z oynamayı. BİR tane opening var lol artık bana kızmıosundur zerg oynamıorum diye =) kesinlikle öyle zerg diosun aklıma gelen tek sey ölmemek icin oyun basında speedling yap, sonra airse muta yerse roach bas rakibe karşı hani ben bişi yapiim rakip ona uysun diye bişey kesinlikle söz konusu değil zergde ve cok banal terran ground gidince alternatifleri mass marine marauder bioball (marine-marauder) marine-tank mmm hellion rush protoss ground gidince alternatifleri stalker zealot sentry+zealot mass stalker+zealot+colossus dark templar high templar zerg ground gidince alternatifleri? zergling hydralisk roach 3 birimi mass yapmasına bağlı rakibe göre ultralisk saymıorum bile bildiğin battlecruiser-carrier seviyesinde tech builde sahip ciddi sıkıntısı var yani bi oyun çeşidi olarak zergin yada ben bilmiorum bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 baneling için oynuyorum sırf zerg'i, aşırı keyif veriyor şöyle bi bioball'un o hoparlörden 'tssss' sesleriyle erimesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bende random oynamayı bıraktım artık terranım.let the pwnage begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/5905/jaedong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o deilde, idra incayı ezmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://images.4chan.org/v/src/1281961910425.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Terran oynuyordum, BECEREMEDİM zerg oynamaya başladım sıfırdan, terranla betadan beri oynadığımdan daha başarılı oynuyorum. Bütün taktiğim creeple mapi açarak adamın exp çıkmasını rushla vs. engelleyip baseindeki resourceları bitince mass yaptığım ne varsa onla girip oyunu bitirmek. 10 maç falan yaptım heralde daha ultralisk basmak nasip kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 nerde okudum bilmiyorum ama blizz bir aciklamasinda ultrayi yesil sahalarda görmek istiyoruz demisti. Ama yalan o is late game'de belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ultraliske zergling ve banelinglerin aldığı dmgi absorb etme özelliği versinler, o zaman görürüz herhalde. Her orduya 2-3 tane koyar linglerin düşmana erişene kadar erimesini engeller oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 deadwoll said: Terran oynuyordum, BECEREMEDİM zerg oynamaya başladım sıfırdan, terranla betadan beri oynadığımdan daha başarılı oynuyorum. Bütün taktiğim creeple mapi açarak adamın exp çıkmasını rushla vs. engelleyip baseindeki resourceları bitince mass yaptığım ne varsa onla girip oyunu bitirmek. 10 maç falan yaptım heralde daha ultralisk basmak nasip kısmet olmadı. Ya ben terrana 10 dakikada dark temp ile girmeyi deniyorum rush yapmazsa. Rush yaparsada kısmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Dark temp girmeye çalışınca kapıya comsat atar sonra mmler ve tanklarla temizler terran :P Onu da yapamıyorsa ayıp zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 deadwoll said: Dark temp girmeye çalışınca kapıya comsat atar sonra mmler ve tanklarla temizler terran :P Onu da yapamıyorsa ayıp zaten. ya ben protos ta 3 rush gördüm daha.. 3 void ray ( veya hıza göre fazlası ) ( 5-6 dark temp ) ve cannon rush. Aslında map büyükse rush yapamaz diye hiç savunma yapmadan hızlı gelişmeye gidiyorum.. Map küçükse daha yavaş gelişip savunma ve zealot yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tunca said: zvt dengelenene ve zerg'un sıkıcılığı giderilene kadar bıraktım z oynamayı. BİR tane opening var lol sonuna kadar haklısın. Ama bi şey söylicem starcrat 1 de adam akıllı oynanana kadar korede zerg de yine bi sıkıcılık her zaman vardı, zergi eğlenceli yapan oyuncular oldu her zaman. Bu benim bakış açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi terran dt yemez ama ya bence. templar binasını gördüğü an ya raven basar ya kenarda comsat enerjisi bekletir kenarda çok geç gördüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ultra oyundaki en kötü birim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ultra oldukca basarılı bir birim. kaynak acısndan verimli olmasını beklemek manasız ama. veya creep dısında iş yapmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wucEINuw5gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ultralisk, heycanlı kitlelerin düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 20 stimli marine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 armor upgradeli ultraya ne güzel ölüyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hele bide infestor varsa fungal atan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Gangren said: 20 stimli marine! 20 stimli marine 1000 mineral ultralisk 300 mineral 200 vspene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 biri tier 3 digeri tier 1 unit. direkt maliyet olarak kiyaslamak dogru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ultralisk yalan abi anlayin. Buffla bizi blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Zerg buff istemesin. Dün, madfrog TLO maçlarını izledim 3-2 bitti zerg macro oyunların hepsinde ezdi geçti. Denge kurulmuş durumda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar