Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Ciprian

Öne çıkan mesajlar

tunca said:

zvt dengelenene ve zerg'un sıkıcılığı giderilene kadar bıraktım z oynamayı. BİR tane opening var lol

artık bana kızmıosundur zerg oynamıorum diye =) kesinlikle öyle zerg diosun aklıma gelen tek sey ölmemek icin oyun basında speedling yap, sonra airse muta yerse roach bas rakibe karşı

hani ben bişi yapiim rakip ona uysun diye bişey kesinlikle söz konusu değil zergde ve cok banal

terran ground gidince alternatifleri

mass marine
marauder
bioball (marine-marauder)
marine-tank
mmm
hellion rush

protoss ground gidince alternatifleri

stalker
zealot
sentry+zealot mass
stalker+zealot+colossus
dark templar
high templar

zerg ground gidince alternatifleri?

zergling
hydralisk
roach
3 birimi mass yapmasına bağlı rakibe göre
ultralisk saymıorum bile bildiğin battlecruiser-carrier seviyesinde tech builde sahip

ciddi sıkıntısı var yani bi oyun çeşidi olarak zergin yada ben bilmiorum bişey :P
Sosyal ağlarda paylaş

Terran oynuyordum, BECEREMEDİM zerg oynamaya başladım sıfırdan, terranla betadan beri oynadığımdan daha başarılı oynuyorum.

Bütün taktiğim creeple mapi açarak adamın exp çıkmasını rushla vs. engelleyip baseindeki resourceları bitince mass yaptığım ne varsa onla girip oyunu bitirmek.

10 maç falan yaptım heralde daha ultralisk basmak nasip kısmet olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Terran oynuyordum, BECEREMEDİM zerg oynamaya başladım sıfırdan, terranla betadan beri oynadığımdan daha başarılı oynuyorum.

Bütün taktiğim creeple mapi açarak adamın exp çıkmasını rushla vs. engelleyip baseindeki resourceları bitince mass yaptığım ne varsa onla girip oyunu bitirmek.

10 maç falan yaptım heralde daha ultralisk basmak nasip kısmet olmadı.

Ya ben terrana 10 dakikada dark temp ile girmeyi deniyorum rush yapmazsa. Rush yaparsada kısmet :P
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Dark temp girmeye çalışınca kapıya comsat atar sonra mmler ve tanklarla temizler terran :P Onu da yapamıyorsa ayıp zaten.

ya ben protos ta 3 rush gördüm daha.. 3 void ray ( veya hıza göre fazlası ) ( 5-6 dark temp ) ve cannon rush. Aslında map büyükse rush yapamaz diye hiç savunma yapmadan hızlı gelişmeye gidiyorum.. Map küçükse daha yavaş gelişip savunma ve zealot yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

zvt dengelenene ve zerg'un sıkıcılığı giderilene kadar bıraktım z oynamayı. BİR tane opening var lol

sonuna kadar haklısın. Ama bi şey söylicem starcrat 1 de adam akıllı oynanana kadar korede zerg de yine bi sıkıcılık her zaman vardı, zergi eğlenceli yapan oyuncular oldu her zaman.
Bu benim bakış açım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...