Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Top 15
T 7 P 2 Z 6 R 0
Top 50
T 20 P 14 Z 15 R 0
Top 100
T 38 P 34 Z 27 R 1
Top 200
T 77 P 71 Z 51 R 3

bu da kore serverı. görüldüğü gibi en ezik ırk Random.
Mesaj tarihi:
çok geride kalmış zerg başlıgı daha çok zerg oynansın sdf.
şimdi ben 700küsür diamond oyuncusu olarak phoenix buildine yenilmekten utanıyorum.cüce olsun zodiac olsun bu tosslar göstere göstere hiç bir süpriz aramaksızın phoenix yapinca ∞ oyun yeniyorlar beni.bir yardım edin utanıyorum atık
Mesaj tarihi:
O tankların önüne nasıl geçeceğimi çözemedim zergle, hatta sırf o yüzden terran oynuyordum son 1 haftadır. Bugün de hep terran geliyor zaten diyip zerge döndüm 15 oyun falan oynadıysam 2 tane terran gelmedi, şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Eğer ultraliskleri sadece tank için çıkacaksan gerek yok, broodlord + corruptor ordusu işini görür. adam savunmada turtle yapıyosa sorun yok, bırakın yapsın siz 3-4 exp alın gelişmeye bakın, turtle yaptığından ek base aldırmamak kolay olacaktır.

ha combat esnasında bol tank varsa, roach basın 10-15 tane combat başlamadan önce burrow yapıp tankların yanına konuşlanın. büyük ihtimalle raven olmaz ordusunda zaten. tankların açılıp kapanma süresi uzun. combat esnasında tankları kendinize vurdurmayın mutlaka bir boşluk yakalarsınız.

ama pro oyuncunun elinde o tanklar tam işkence oluyor.
Mesaj tarihi:
normalde toss oynuyorum ki iyi değilim, yanlışlıkla zerg basili kalmis, diamond zerg i yendim ahah. Çok keyiflendim

http://www.mediafire.com/?7gxpdieoryexk7s
Mesaj tarihi:
terran olarak gold ligdeyim.
sc1 hiç oynamadım diyebilirim ama wc3 sayesinde rts'ye aşinalığım var.

zerg oynamak istiyorum ama replaylerle öğrenilmiyor hiçbir şey.
nette fazla commentary veya stream de yok, zerg oyuncusu çok az olduğu için.

elimden tutun piliz :(
  • Yeni Oluştur...