Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal müzik dinleyenler eziksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin.

Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir.

Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin.

Op: Glorious winged faggot.

Dagilabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bittus said:

metali pop, arabesk, ya da r&b ye tercih eden adam ezik değil zevk sahibi biridir.

ritm and blues aslında o biliyosun di mi?

bu arada hayatında hiç acid jazz, soul, funk, düzgün downtempo, fusion dinlememiş insanların bana göre müzikten haberi yoktur.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Bittus said:

metali pop, arabesk, ya da r&b ye tercih eden adam ezik değil zevk sahibi biridir.

ritm and blues aslında o biliyosun di mi?

bu arada hayatında hiç acid jazz, soul, funk, düzgün downtempo, fusion dinlememiş insanların bana göre müzikten haberi yoktur.

Sakin ol sampiyon...
Mesaj tarihi:
Daemonarch said:

Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin.

Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir.

Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin.

Dagilabilirsiniz.

katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Dynun said:

gocunup topik bile açmışsın abi ahahah daha ne sdfklsdfsfs

eheheh

öle olmuş yani..

kaale almıyorsanız gülün geçin efendim.

aha aynen böyle yaptıydım
demek ezik değilmişim, heyo =p

40 yılda bir okuyayım dedim geçen gün şu herifi ve bu yazıya denk geldim. Haksız sayılmazdı yazının genelinde. Genelde kıl olurum bu herife ama gene de iyi değerlendirmiş birçok şeyi yazısında.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Daemonarch said:

Dagilabilirsiniz.

katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz

Orijinal post sahibi? Ops?
Mesaj tarihi:
HellHound said:

sene 2005 - Popoye:

altayli cok geriden geliyor yazik

ahah malesef o cumlede fatih altaylinin
bir programinda soylemisti(su frp ve satanist olaylari donemi)

ayrica yuh ulan neleri saklamis herif
Mesaj tarihi:
Popeye said:

HellHound said:

sene 2005 - Popoye:

altayli cok geriden geliyor yazik

ahah malesef o cumlede fatih altaylinin
bir programinda soylemisti(su frp ve satanist olaylari donemi)

ayrica yuh ulan neleri saklamis herif

ohahahahaha
  • Yeni Oluştur...