Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal müzik dinleyenler eziksiniz

Seele

Öne çıkan mesajlar

Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin.

Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir.

Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin.

Op: Glorious winged faggot.

Dagilabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemonarch said:

Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin.

Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir.

Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin.

Dagilabilirsiniz.

katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Dynun said:

gocunup topik bile açmışsın abi ahahah daha ne sdfklsdfsfs

eheheh

öle olmuş yani..

kaale almıyorsanız gülün geçin efendim.

aha aynen böyle yaptıydım
demek ezik değilmişim, heyo =p

40 yılda bir okuyayım dedim geçen gün şu herifi ve bu yazıya denk geldim. Haksız sayılmazdı yazının genelinde. Genelde kıl olurum bu herife ama gene de iyi değerlendirmiş birçok şeyi yazısında.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Daemonarch said:

Dagilabilirsiniz.

katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz

Orijinal post sahibi? Ops?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...