Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin. Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir. Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin. Op: Glorious winged faggot. Dagilabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ratm ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 drencrom said: ratm ne lan Tahmin ediyorum Rage against the machine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bittus said: metali pop, arabesk, ya da r&b ye tercih eden adam ezik değil zevk sahibi biridir. ritm and blues aslında o biliyosun di mi? bu arada hayatında hiç acid jazz, soul, funk, düzgün downtempo, fusion dinlememiş insanların bana göre müzikten haberi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Rasmon said: Bittus said: metali pop, arabesk, ya da r&b ye tercih eden adam ezik değil zevk sahibi biridir. ritm and blues aslında o biliyosun di mi? bu arada hayatında hiç acid jazz, soul, funk, düzgün downtempo, fusion dinlememiş insanların bana göre müzikten haberi yoktur. Sakin ol sampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ahahah birak birak liseli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kim liseli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 inb4 kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 en güzel müzik trance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 en güzel muzik house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 electronic + chillout + downtempo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bb leao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Daemonarch said: inb4 kavga. herkesi dovdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Daemonarch said: inb4 kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Daemonarch said: Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin. Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir. Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin. Op: Glorious winged faggot. Dagilabilirsiniz. katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Cystein said: katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz yoo diyoruz. diyen diyor. edit: christian dior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bir sürü şarkı örneği konmuş ben ise şu aşağıdaki videonun saniyesi 0.38-0.54 diyorum Ardeth said: Rewendor said: http://www.youtube.com/watch?v=5TZ0hTBDcl8 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sene 2005 - Popoye: altayli cok geriden geliyor yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dasaaa said: Dynun said: gocunup topik bile açmışsın abi ahahah daha ne sdfklsdfsfs eheheh öle olmuş yani.. kaale almıyorsanız gülün geçin efendim. aha aynen böyle yaptıydım demek ezik değilmişim, heyo =p 40 yılda bir okuyayım dedim geçen gün şu herifi ve bu yazıya denk geldim. Haksız sayılmazdı yazının genelinde. Genelde kıl olurum bu herife ama gene de iyi değerlendirmiş birçok şeyi yazısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Cystein said: Daemonarch said: Acildigindan beri takip ediyorum konuyu tam bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis misali takiliyosunuz gencler cok yanlis. Son noktayi koyuyorum acilin. Fazil say: Hic umursamamasi gereken topluluk ve insanlarla sacma polemiklere giren piyanist adamdir. Fatih Altayli: Kendi sinirli dunya gorusu icerisinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus metali arabesk sanan ve gazeteci oldugu ileri surulen adamdir. Hiyar diyip gecin. Op: Glorious winged faggot. Dagilabilirsiniz. katılmakla birlikte belirtmeliyim... biz burda op demiyoruz Orijinal post sahibi? Ops? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 TAK diyoruz biz topici açan kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 HellHound said: sene 2005 - Popoye: altayli cok geriden geliyor yazik ahah malesef o cumlede fatih altaylinin bir programinda soylemisti(su frp ve satanist olaylari donemi) ayrica yuh ulan neleri saklamis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 konuyla pek alakasi yok ama Hani Fazil Say lafi burda edildi. Bu seferde Fenerbahce yavaşktir demis. Nasil bir kilisik herseye yavşak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Popeye said: HellHound said: sene 2005 - Popoye: altayli cok geriden geliyor yazik ahah malesef o cumlede fatih altaylinin bir programinda soylemisti(su frp ve satanist olaylari donemi) ayrica yuh ulan neleri saklamis herif ohahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar