cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ, 20:00-21:00 8 Ağustos 2010 20:00 - 21:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) 13 TL verip 5 TL para üstü istemeyin; para üstü vermemek için, herkes tam para getirsin diye yapıyoruz lan bunu=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 geliyorum ben de. bu sene son maçım yaz da insanlar daha bir şevkle gelsin =)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ben bu haftasonu Altınova'ya gidecem, o yüzden yokun :(
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Varım. Veda maçını nasıl kaçırabilirim ki. :)
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seni zaten çıkardık artık kadrodan. Yedek anca olabilirsin bundan gayrı.
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Emrah bacağını eline vericem gelince merak etme.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 gelecem inşallah, ama muratla girdiğim mücadele sonrasında yan bastığım ayak hala ağrıyor =)
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Beyler dünkü çarşamba maçımızda Eser 10 gol yedi.. Bilginize.. :D Ehuehu ama göreceksiniz böyle goller olamaz. Adamların her vurdukları gol oldu şaka gibi. Uzak köşeye Hagi aşırtmaları , yan ağlara asmalar falan. Adamların bitiricilikleri 20 idi bariz. İzleseniz siniriniz falan bozulurdu adamların bitiriciliği o kadar abartılası ve kusursuzdu. :D Eser'e çamur atamıyoruz o denli iyiydi :D
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 patpoker ve sertac geliyorlar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben 7. veya 8. golden sonra "öyle goller yiyiorim ki sinirlenemiyorm bile" dedim. ayrıca sanırsam hiç bi maç bu kadar az yorulup, terlemedim. ama kumbara oldum. komedi. milimetrik. o aşırtma neydi abi öyle. hala o goldeyim. öncünün bakışları filan süperdi. bu kadar eli kolu bağlı bir pozisyon olamazdı. Tora reis'i de andım ama ben :( DC eksikliğini varlığı ile gidermesi gerekirdi :(
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fenerin maçı olduğu saatte oynadınız hibneler =(
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Beni neden adam eksik olunca çağırıyosunuz ya, saksı mıyım ben
Öne çıkan mesajlar