cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ, 20:00-21:00 8 Ağustos 2010 20:00 - 21:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) 13 TL verip 5 TL para üstü istemeyin; para üstü vermemek için, herkes tam para getirsin diye yapıyoruz lan bunu=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 TAMAM gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 varımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 geliyorum ben de. bu sene son maçım yaz da insanlar daha bir şevkle gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ben bu haftasonu Altınova'ya gidecem, o yüzden yokun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Varım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 geldim gördüm yenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Varım. Veda maçını nasıl kaçırabilirim ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Veda deyip durmayın şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Kısa bir ara verecek işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 reklamlardan sonre geri gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben yoğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seni zaten çıkardık artık kadrodan. Yedek anca olabilirsin bundan gayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Emrah bacağını eline vericem gelince merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 VARIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 gelecem inşallah, ama muratla girdiğim mücadele sonrasında yan bastığım ayak hala ağrıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben de varım %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Beyler dünkü çarşamba maçımızda Eser 10 gol yedi.. Bilginize.. :D Ehuehu ama göreceksiniz böyle goller olamaz. Adamların her vurdukları gol oldu şaka gibi. Uzak köşeye Hagi aşırtmaları , yan ağlara asmalar falan. Adamların bitiricilikleri 20 idi bariz. İzleseniz siniriniz falan bozulurdu adamların bitiriciliği o kadar abartılası ve kusursuzdu. :D Eser'e çamur atamıyoruz o denli iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 patpoker ve sertac geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben 7. veya 8. golden sonra "öyle goller yiyiorim ki sinirlenemiyorm bile" dedim. ayrıca sanırsam hiç bi maç bu kadar az yorulup, terlemedim. ama kumbara oldum. komedi. milimetrik. o aşırtma neydi abi öyle. hala o goldeyim. öncünün bakışları filan süperdi. bu kadar eli kolu bağlı bir pozisyon olamazdı. Tora reis'i de andım ama ben :( DC eksikliğini varlığı ile gidermesi gerekirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fenerin maçı olduğu saatte oynadınız hibneler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Beni neden adam eksik olunca çağırıyosunuz ya, saksı mıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar