sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ben CHP bu halkı soydu demiyorum ki? Biraz dikkatli oku lütfen. CHP bu halkın gözünde şansını çok erken kaybetti. Bunun için soymasına gerek yok. Benim eleştirdiğim elitist düşünce, derin devlete verilen koşulsuz destek ve bu halkı aptal yerine koymak. Ben herhangi bir iktidarı veya partiyi savunmuyorum. Bu ülkenin siyaseti halkı aptal yerine koymak üzerine kurulmuş, bu düzeni CHP başlatmış ve bugün hala devam ediyor. Benim eleştirdiğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 olitere said: Cons said: atatürke dil uzatma sebepsiz sen anandan çıkardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsizBi kayıktasın suda boğulan iki kişi görüyorsun .Bir yanda hz muhammed diğer tarafta atatürk hangisini kurtarırdın muhammedi ben attım zaten suya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Cons said: olitere said: Cons said: atatürke dil uzatma sebepsiz sen anandan çıkardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsizBi kayıktasın suda boğulan iki kişi görüyorsun .Bir yanda hz muhammed diğer tarafta atatürk hangisini kurtarırdın muhammedi ben attım zaten suya cCc Tovbe de! Tovbe de! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: Sparkcaster said: odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm diyen adamı 3 kere seçen halk çok zeki yani? halk zeki demiyorum ki ben? Halk aptal olsa bile seçtiği insanlar tarafından yönetilmek hakkı. ha aksini savunuyorsanız demokratım diye gezmeyin lütfen. Bir uçağın kontrolünü bir morona verip yolculuğa devam etmekle bunun hiçbir farkı yok. Doğru değil yani düşüncen, yanlış bunu sende görüyorsun ama nedendir bilinmez idrak edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: Ben CHP bu halkı soydu demiyorum ki? Biraz dikkatli oku lütfen. CHP bu halkın gözünde şansını çok erken kaybetti. Bunun için soymasına gerek yok. Benim eleştirdiğim elitist düşünce, derin devlete verilen koşulsuz destek ve bu halkı aptal yerine koymak. Ben herhangi bir iktidarı veya partiyi savunmuyorum. Bu ülkenin siyaseti halkı aptal yerine koymak üzerine kurulmuş, bu düzeni CHP başlatmış ve bugün hala devam ediyor. Benim eleştirdiğim bu. Atatürk'ün mirasına çökenler hep bu halkı soymaya alıştı. Bunlar aptal, bunlar eğitimsiz diye halktan o kadar uzaklaştılar ki o "aptal" halk en sonunda tokatı çaktı CHP'nin suratına. Bunu ben yazdım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 demokrasinin özünde olan bir sorun bu zaten. buna yapabilecek birşey yok. eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mighty_THoR said: arkadaşım anlat bize bu ülkenin nesi vardı ki CHP soydu,her metrekareden petrol çıkıyordu sattılarda yediler mi? her taşın altından elmas altın çıkıyordu birilerine peşkeş mi çektiler? Bu ülkenin nesi vardıda cumhuriyet sonrasında soyuldu? chp 45 senedir iktidar değil çünkü bu ülke hiçbir zaman sol tandanslı bir ülke olmadı,mevcut dünya düzeninde olamazda İngilterede işçi partisi iktidar oldu yaşasında solun gücü dendi ilk yaptıkları iş amerika ile birlikte ırak'a girişmek oldu niye çünkü mevcut dünya düzeninde kaynakları kontrol etmek zorundasın obama başkan oldu yaşasın solun gücü dediler ne oldu? askerleri çekicem dedi çekemediği gibi afganistandaki asker sayısı 6% arttı bu nedemek sen bilmezsin afganistandaki bir askerin sadece bir askerin yıllık maliyeti ile 47 okul yapılabiliyor.Afganistandaki bir birliğin sadece 1 haftalık maliyeti ile afganistandaki bütün insanlara ama hepsine 20 yıl boyunca üniversite eğitimi verilebiliyor.Bir tabur askerin 1 aylık maliyeti ile afganitanın bütün altyapı inşaası okul hastane devlet kurumu yol su kanalizasyon vs işleri yapılabilir. hadi askerleri geçtim obama sağlık reformu dedi yapabildiğimi hayır.Ekonomiyi düzeltmek için sitimilus pakedi çıkardılar (cod un pakedi değil karıştırma) bankalar kredi versinler dediler bankalar paranın yarısı ile yöneticilerin bonuslarını ödedi kalan yarısını ise amerikan merkez bankasına faizle kredi verdiler. buna dünya düzeni diyoruz seni aşar yani şu mesajının neresinden tutsam da cevap versem bilemedim. o kadar fail ki. Yapılan hatalara itiraz edemedi, suçu dünya düzenine mi atıyorsun şimdi? Beni aşar haklısın, ama demokrasi de seni aşar. O aptal gördüğün insanlardan çok daha yanlış düşünüyorsun. Demokrasinin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Yapılan hatalara yeni dünya düzeni öyle ondan biz insanları öldürdük diye bahane üretiyorsun. Şu mesajdan sonra seninle tartışmayacağım, çünkü gerek yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 estel, gönül ister ki yargı tek sesli olsun, ama o ses ideolojik nüanslar barındırmasın. ama az biraz kafa yormuşsak bu konulara biliriz ki yargı erki hiçbi zaman tarafsız değildir, devletten, egemen ideolojiden yanadır. öyleyse daha "adil" bir yargı için yapılacak olan, bu taraflı yargıya başka taraflardan da insanların katılmasını sağlamaktır. bunu neden tekrar tekrar açıklamak zorundayım valla bilemiyorum. eğitimsizlik, ekonomik durumun kötülüğü, ataerkil ve feodal toplum yapısını da akp getirdi zaten heh bütün bu saydıklarının sorumlusu yine egemen ideoloji. bugüne kadar böyle bir değişim-dönüşüm ihtiyacı doğmadı bile, biz ülkecek siyasetle, toplumsal taleple yeni yeni tanışıyoruz. bu ülkede insanlar özellikle geri bırakıldı, özellikle "önemli" meselelerde söz söyleme hakkı verilmedi. ve öylesine ironik bişey söylemişsin ki, bu devletin bütün kurumları kuruluşundan beri devleti vatandaşa karşı korumaya odaklanmış ve bu yönde sayısız faaliyet gerçekleştirmişken, "vatandaşı korumak lazım" gerekçesini zaten biz, evet diyenler seslendiriyoruz. devleti ve egemen ideolojiyi zayıflatmak, vatandaşın iradesini öne çıkarmak için evet diyoruz. verdiğiniz argümantasyonların tamamı "cahil halk-aptal halk" ekseninde. ben, tam tersini düşünüyorum. ve halk dediğiniz kadar cahil ve aptal olsaydı kendi kendisini inkar ederdi ve ülkeyi hala chp yönetiyor olurdu. evet chp bu ülkeyi yönetmiyo, ama chpnin benimsediği bütün fikirler kuruluştan bu yana "devlet politikası" halinde uygulanmakta zaten. iktidarların muktedir olmamasından da kasıt tam olarak bu. yani chp iktidarda değil, ama fikirleri her daim siyaset üstü bir yerde ve iktidarın her türlü hareketine müdahale edecek konumda. son olarak; eğer yerine çok daha güzel bi bina yapacaksan, ve binada yaşayanları buna ikna etmişsen, harap haldeki binayı dinamitlersin gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Castiel said: sipeyskeyk said: Sparkcaster said: odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm diyen adamı 3 kere seçen halk çok zeki yani? halk zeki demiyorum ki ben? Halk aptal olsa bile seçtiği insanlar tarafından yönetilmek hakkı. ha aksini savunuyorsanız demokratım diye gezmeyin lütfen. Bir uçağın kontrolünü bir morona verip yolculuğa devam etmekle bunun hiçbir farkı yok. Doğru değil yani düşüncen, yanlış bunu sende görüyorsun ama nedendir bilinmez idrak edemiyorsun. Ahahah bu da baska tur cahil. Gecelim fasit duzene anasini satayim. Veya halki ayiralim goruslerine gore, bize uymayanlara oy hakki vermiyelim. Veyahut IQ'ye gore oy hakki verelim. Moron benzetmesi yapan adamin one surdugu goruse bak, senin istedigin sistem gelse sana oy hakki vermezler en basta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: yani şu mesajının neresinden tutsam da cevap versem bilemedim. o kadar fail ki. Yapılan hatalara itiraz edemedi, suçu dünya düzenine mi atıyorsun şimdi? Beni aşar haklısın, ama demokrasi de seni aşar. O aptal gördüğün insanlardan çok daha yanlış düşünüyorsun. Demokrasinin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Yapılan hatalara yeni dünya düzeni öyle ondan biz insanları öldürdük diye bahane üretiyorsun. Şu mesajdan sonra seninle tartışmayacağım, çünkü gerek yok gerçekten. sen bırak bunları anlat bize chp bizi nasıl soydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Tamam cumhuriyeti devirelim. Başa yalçın küçük geçsin, monarşi olsun. uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 of anlat anlat nato mermer nato kafa anlamıyor insanlar akpye devam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: Tamam cumhuriyeti devirelim. Başa yalçın küçük geçsin, monarşi olsun. uyar mı? geç bunları geç chp halkı soydu dedin anlat nasıl soydu, laflarının arkasında dur yoksa abilerin daha okonuları işlemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mighty_THoR said: sipeyskeyk said: Tamam cumhuriyeti devirelim. Başa yalçın küçük geçsin, monarşi olsun. uyar mı? geç bunları geç chp halkı soydu dedin anlat nasıl soydu, laflarının arkasında dur yoksa abilerin daha okonuları işlemedi mi? ahahaha ne desem bilemedim, senin karşında kelimeler kifayetsiz. sir arkadaşımızın üstte yazdığı mesajı oku, cevabım orada gerçekten 100. kez yazamayacağım. buyur; evet chp bu ülkeyi yönetmiyo, ama chpnin benimsediği bütün fikirler kuruluştan bu yana "devlet politikası" halinde uygulanmakta zaten. iktidarların muktedir olmamasından da kasıt tam olarak bu. yani chp iktidarda değil, ama fikirleri her daim siyaset üstü bir yerde ve iktidarın her türlü hareketine müdahale edecek konumda. ben chp yi soygunculukla suçlamadım, orada demirel, çiller, özal gibi insanlardan bahsediyorum. CHP soygun yapmadı belki ama, bu memleketin içine etti. Keşke soygun yapsaydı da geri dönüşü olmayan yollara girmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mighty_THoR said: sipeyskeyk said: Tamam cumhuriyeti devirelim. Başa yalçın küçük geçsin, monarşi olsun. uyar mı? geç bunları geç chp halkı soydu dedin anlat nasıl soydu, laflarının arkasında dur yoksa abilerin daha okonuları işlemedi mi? ha evet bi fetocu olmadığım kalmıştı, onu da olduk. fetocuyuz, akp'ciyiz, şeriatçıyız vs. yaftalamaya devam, gerçekleri görmemek için insanlara saldırıyorsunuz da iş tartışmaya gelince 2 kelime edecek haliniz yok, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bir insan evladının yüzsüz olması böyle birşey demek ki bunu yazıp Atatürk'ün mirasına çökenler hep bu halkı soymaya alıştı. Bunlar aptal, bunlar eğitimsiz diye halktan o kadar uzaklaştılar ki o "aptal" halk en sonunda tokatı çaktı CHP'nin suratına. sonrada ben demirel'e çillere demiştim demesi acınası bir durum ama hakkını vermeliyim 45 senedir sağ iktidarlar ile yönetilen bir ülkede "aslında chp zihniyeti var ondan çalınıyor" demek müthiş bir hayal gücü gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 evet çıktığı zaman türkiye ortadan yırtılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 speysicim kusura bakma ama http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ankaradan doğusunu ab ye alırlar batısını kerkükle birleştirirler siz de raadedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Arkadaş, neden anlamamak konusunda bu kadar ısrarcısın sen? o mesajımın arkasındayım, aksi birşey söylemiyorum ki. sen neden soyguna takıldın bu kadar, burda konumuz yolsuzluk değil, birazcık daha ciddi ama tam idrak edemedin galiba? hayret birşey ya. Atatürk'ün mirasına çökenler Atatürk'ün adını kullanıp türlü hukuksuzluklar yapmadılar mı. ben sabahtan beri 1 milyon kez ZİHNİYET dedim, parti olarak CHP'nin eylemde bulunmasına gerek yok. O kadar dar bakıyorsun ki olaya gerçekten anlaman imkansız, yok yani olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Estel_Anorien said: ankaradan doğusunu ab ye alırlar batısını kerkükle birleştirirler siz de raadedersiniz. ters olmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sparkcaster said: speysicim kusura bakma ama http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png abi demokrasinin kelime anlamını bilmeyen bir adama cevap verememe gibi bir durumum yok, cheerleader lık yapma sen de lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: Arkadaş, neden anlamamak konusunda bu kadar ısrarcısın sen? o mesajımın arkasındayım, aksi birşey söylemiyorum ki. sen neden soyguna takıldın bu kadar, burda konumuz yolsuzluk değil, birazcık daha ciddi ama tam idrak edemedin galiba? hayret birşey ya. Atatürk'ün mirasına çökenler Atatürk'ün adını kullanıp türlü hukuksuzluklar yapmadılar mı. ben sabahtan beri 1 milyon kez ZİHNİYET dedim, parti olarak CHP'nin eylemde bulunmasına gerek yok. O kadar dar bakıyorsun ki olaya gerçekten anlaman imkansız, yok yani olmuyor. çok eğleniyorum paylaş bizimle bu hukuksuzlukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mighty_THoR said: bir insan evladının yüzsüz olması böyle birşey demek ki bunu yazıp Atatürk'ün mirasına çökenler hep bu halkı soymaya alıştı. Bunlar aptal, bunlar eğitimsiz diye halktan o kadar uzaklaştılar ki o "aptal" halk en sonunda tokatı çaktı CHP'nin suratına. Bak yavrucuğum, Atatürk'ün mirasına çökenler: Cumhuriyet sonrası erken dönem CHP'si Bilimum derin devlet unsuru, çeteler, örgütler, sivil toplum kuruluşları, askeri unsurlar. Bu üsttekilerin hepsi aynı zihniyetin uzantıları, yani sizin gibi bu halk aptal bunları biz yönetelim konuşanları da ortadan kaldıralım bütün kaynakları da bu amaçla kullanabiliriz çünkü iyisini biz biliyoruz zihniyeti. Yani CHP gidip İYİ GÜNLER BEN CHP ŞİMDİ BEN BU PARALARI ÇALIYORUM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ dememiş olabilir, ama sanırım senin olayı anlaman için öyle yapmış olması gerekiyormuş. Daha sonra iyice moda olmasıyla 60 sonrası iktidara gelen bütün sağ partiler de bu akıma dahil, ben sağ sol ayırmıyorum. Vatan millet sakarya diye bu halkı sömüren herkes buna dahil. Takıldın oradaki bir kelimeye, olayla ilgili TEK BİR yorumun yok. KİM SOYDU KİM SOYDU ADRES VER diye ağlıyorsun 2 sayfadır. Anladın mı? Sanmam ama canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ters mers meramım anlaşılmış ehaehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar