balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yaşasın kapitalizm denmemiş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 artı kılıçdaroğlundan bende ümidimi kesmek üzereyim. seçime kadar başkanlıkta kalabilse bile işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 senko said: tvdekiler cok guzel konusuyor yalniz, birini dinliyorum oha lan evet dicem diyorum obur gun baskasini dinliyorum yok lan hayir diyecem diyorum sdf sorun da burada zaten. %100 evet ve %100 hayır diyeceklerine aynı sepette hepsine birden ya evet ya hayır de diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bu anayasa paketi 2011 deki anayasa paketi için bir kapı açacakmış. Asıl soru 2011 deki pakette ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sir said: yahu bak ben tanımıyorum diyorum, sen hangi vasfı var ki nası ortak olmuş ki diyosun..bu apaçık önyargı değildir de nedir? ortada cevap göremiyorum diyosun, gidip sordun mu? araştırıp öğrendin mi? ahlaktan bahsedeceksen tanımadığın bi insana hakaretten de bahset yani. demek istediğim sistem bu şekilde işliyo, evet "vasıflı" insanlar "vasıfsız" insanlardan az kazanıyo, bu dünyanın her yerinde böyle değil mi? akp bunu dahi değiştirse "ck yetmez bi de şunu şunu yapsın" dersiniz ya o da ayrı konu.. ayriyeten vasıftan kastımız ne, eğitim seviyesi mi, görgü kurallarına riyakat mi nedir? çok keyfi kriterlerle mahkum ediveriyosun, farkında değilsin. evet şirkete ortak olmuş. bu emine erdoğanın pure evil bi varlık olduğu anlamına gelmiyo ki? senin gözünde kimler şirketlere ortak olmaya "layık" insanlardır onu da merak ediyorum. abi pure evil oluyo. Senin dediğini diyebilmek için kör olmak lazım. Bariz şekilde iktidardan faydalanarak acaip paralar kazanıyolar. Hal böyle olunca o iktidarı bırakmamak için memleketi komple satmak dahil herşeyi feda edebilecek konumda olan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Loxias said: Bu anayasa paketi 2011 deki anayasa paketi için bir kapı açacakmış. Asıl soru 2011 deki pakette ne olacak? https://www.tisortum.com/images/yeniurunler2009nisan/kindar_150.jpg kindar suprizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 dursun çiçek gibi tiplerin yargılanması için evet diyeceğim. sivil hayat ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yahu düşünce suçu sadece bi örnekti, başka örnekler de var işe yarar; seyahat özgürlüğünün kısıtlanmaması için elzem bi madde herşeyden önce. öyle kafasına göre "yurtdışına çıkamazsın, yassah" diyemeyecek devlet, daha ne istiyosunuz? illa suç-suçlu bağlamında da değerlendirmeyin yani. hsyk yürütmeye falan bağlanmıyo arkadaşım, yok öyle bi madde. parti içi demokrasi var da demedim ki, ama partinin içinde çok farklı görüşler var dedim, o yüzden akpnin yekpare bi ideolojisi yok dedim. parti içi demokrasiyle alakasız. akpnin tabanı da aynı şekilde, her görüşten insan var. dolayısıyla bu referandumda akpyi baz almak biraz ters, akpli olup pakete hayır diyecek insanlar olduğu gibi, chpli olup da evet diyecek insanlar da çıkacaktır. solcular eleştirmesin de demedim, ama burada akp yeni bi anayasa yapmıyo, sadece bazı maddeleri değiştiriyo, bu maddeler de ağırlıklı olarak yasama-yargı arasındaki ilişkiyi düzenler nitelikte..işçinin sorununu çözsün demekle, kayısıya, fındığa çözüm geliyo mu demek çok paralel--bunlar anayasayla değil kanunla da düzenlenebilir veya yeni bir anayasaya konabilir. yoksa eksikleri saymakla bitmez zaten. şu da var ki 26 madde için kıyamet kopuyo, 50 madde, 80 madde, 160 madde bir pakete konabilir miydi? hayır, yine sıfırdan anayasa gerek, onun için de yeni bir AYM gerek. dediğim gayet açık; bu ülkede iktidar olmak muktedir olmak anlamına hala gelemedi, bunu söyleyen tayyip falan değil, ecevitti. hükümetin ve tbmm'nin yetkisini gasp eden kurumlar var olduğu sürece, bütün iktidarlar başarısızlıkları veya çekingenlikleri için bir bahane bulabilirler-ki burada gayet gözlemlenebilir müdahalelerden söz ediyoruz. anayasa paketi, iktidarların muktedir olmasına yol açacak nihayet, "yasa yaptık aym engelledi" şeklinde bi bahane olamayacak yani. akpnin elini zorlamaktan kastım da bu, muktedir olduktan sonra başarısızlıkları ve fiyaskoları için tek sorumlu kendisi olacak, devlet yönetiminden 100% sorumlu olucak yani. bunu anlamak bu kadar zor değil ya, çalıştıralım kafaları biraz. akp anayasayı değiştirmek istedi zaten, diğer partiler naptı? "oo noez akp anayasa yapamaz kesinlikle bu çalışmalara katılmayız böhühühü" dediler, bunu da liboş olmayan kardeşlerimize bi hatırlatalım. ardeth; olasılığa vurmakla falan oluyosa güzel. ayrıca bi şirkete ortak olmak için özel bi çaba harcamak gerektiği, belli kriterleri karşılamak gerektiğini zannetmiyorum; belirli bi "influence"ın vardır, ya da bağlantıların vardır, şirketler gelir ve sana ortaklık teklif ederler. ve evet, kim nerden bilebilir ki kocası başbakan olmasaydı ortak olup olamayacağını? benzer şekilde ortaklıklara katılmış hiçkimse yok mudur? sabancıyı ayrıcalıklı kılan, evvelden beri zengin işadamları olmaları mı? yok yani ucu hiçbiyere varmıyo bu tartışmanın. hortumculuk benim bildiğim bankalardan yapılır, o da ayrı. makama beleşten gelmek derken, sence tayyibin başbakan olmasında emine erdoğanın hiç rolü yok mudur? yoksa tayyip de beleşten mi başbakan oldu? peki, iktidarı kullanarak mı zenginleşiyolar gerçekten, yoksa zaten zengin oldukları için mi iktidara oynayabiliyolar? bu da başka bi soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 İktidarı kullanarak zenginleşiyorlar. Tayyip daha çok ist bel baskanlığını kullanıp zengilnleşti sonra BB olunca daha da zenginleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sir said: yahu düşünce suçu sadece bi örnekti, başka örnekler de var işe yarar; seyahat özgürlüğünün kısıtlanmaması için elzem bi madde herşeyden önce. öyle kafasına göre "yurtdışına çıkamazsın, yassah" diyemeyecek devlet, daha ne istiyosunuz? illa suç-suçlu bağlamında da değerlendirmeyin yani. Vergi kaçıranlar yurt dışına kaçarken daha rahat edecekler mi, onu söyle? sir said: akp anayasayı değiştirmek istedi zaten, diğer partiler naptı? "oo noez akp anayasa yapamaz kesinlikle bu çalışmalara katılmayız böhühühü" dediler, bunu da liboş olmayan kardeşlerimize bi hatırlatalım. Benim bildiğim, 3 madde haricinde chp destek verdi ama 3 maddeyi paketten çıkartmadılar. Yoksa şu an sadece 3 maddeyi referandumla oyluyor olaiblirdik, tabi o zaman Tayyip "demokrasi getiriyoruz" diye kandırmazdı kimseyi. said: peki, iktidarı kullanarak mı zenginleşiyolar gerçekten, yoksa zaten zengin oldukları için mi iktidara oynayabiliyolar? bu da başka bi soru. Nasıl zengin oldular? Lütfen yani. Maddeleri sabaha kadar tartışırız da şu yazdığın hiç tartışmaya açık bişey değil. edik: sir said: akpnin elini zorlamaktan kastım da bu, muktedir olduktan sonra başarısızlıkları ve fiyaskoları için tek sorumlu kendisi olacak, devlet yönetiminden 100% sorumlu olucak yani. bunu anlamak bu kadar zor değil ya, çalıştıralım kafaları biraz. Halkın vicdanında sorumlu ya da suçlu olmalarının zaten pek anlamı yok, önemli olan bu suçluların (memleketi çatur çutur yemiş olanlar şu an ellerini kollarını nasıl sallayarak geziniyolar bi düşün) yargı karşısın çıkabilmesi. Bu anayasayla beraber hiçbir anlamı kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://odatv.com/n.php?n=iste-adim-adim-planlanan-operasyon-1608101200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Şu odatv yazısındaki karalama olayına katılmamak elde değil. Her gün düzenli olarak taraf, zaman, hürriyet v.b diğer 'çok okunan' yayınları takip edince zamanın özellikle nasıl bir hükümet yanlısı karalama içerisinde olduğunu insan çok iyi anlayabiliyor. Şehir, insan, mekan ayrımı yapmıyorlar. Kendilerine ters gelen İzmir hakkında bile yazdıkları ne kadar komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Görende paticikteki insanlar kendisine ters gelenleri karalamıyo ha. Kendisi gibi düşünmüyo diye milyon tane hakaret yiyo kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yani bu argümanın yapılanları haklı çıkartıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 İnsanın doğasında var kendisine ters gelen şeyi kötülemesi. İyi bir şey mi hayır ama dünyada savaş olmasın açlık olmasın demek gibi bir şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Turkceplease said: dursun çiçek gibi tiplerin yargılanması için evet diyeceğim. sivil hayat ftw bunun diyenler 28 şubat'ı da sevmez mesela demokrasi çiçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bugün süper bir şey öğrendim sabah sabah. kız arkım bundan önceki 2. seçimde istanbulda oy kullanabilmişken, bundan bir önceki seçimde ise bir nüfus sayımında istanbulda sayılmalarına rağmen oy kullanıcağı yer olarak rize olarak bildirildi. daha 2 hafta önce rize'de bu işi halledip, nüfuslarını yeniden istanbula aldırmalarına rağmen, ysk'nın sitesinde gene rize gözüküyor. tek o değil, 2 kardeş de aynı durumda. Bu ne şimdi? Nasıl bir saçmalık yani. cinlerim tepeme çıktı sabah sabah. bu şekilde katakulliler yapılıyorsa sayılan oynarın güvenirliliğine nasıl inanıcam ki ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 evet mi hayir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kalbinin sesini dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 tamam mı devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Abi ahırda 10 oy çıkıyor haha demokrasiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Artık bu ülkeyi atanmışların değil seçilmişlerin yönetmesi için evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 lol Aşk bir sudur onun için evet Artık şoförsün deyip kız vermesinler diye evet Yollar gidişime hasta kızlar evet deyişimi. John Lenon tekrar müzik yapsın onun için evet. Cahillik ve hırsızlık bu ülkenin kaderi olsun onun için evet. Ac/Dc konsere gelsin onun için evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 AC/DC icin burda cok kötü dendi biliyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 o diyenlerin cahilliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar