Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Aynısını alırmısın bilmiyorum ama cx400 gerçekten kaliteli bir kulaklık 2-3 senedir kullanıyorum , hala memnun ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bende HD 202 var, müzik de dinliyorum, piyano da çalıyorum, oyun da oynuyorum. Gayet de memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Clip kulaklıklarını bulabilirsem kargolarım sana, IEM değil zaten, kullanmıyorum. O Sennheiser'lar çok iyidir. Başka bir şey önereceğim ama ben, yeni bir firma var epey ses getirmiş, MEElectronics diye, 20$'a ürettiği kulanklıkları fiyatını bilmeden takan neredeyse herkes 100$'lık sanıyor. Performansları da epey iyi, öyle böyle değil yani. Puan verecek olsan fiyatına bakarak 100/100 fiyatına bakmayarak 70/100 filan veririm. Deneyebilirsin: http://www.meelec.com/MEElectronics_M9_Hi_Fi_Sound_Isolating_Earphone_p/earphone-m9-bk-mee.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 GERGE said: Clip kulaklıklarını bulabilirsem kargolarım sana Kardeşim odamdan almış benim kullanmayacağımı bildiğinden, kullanmış, parçalamış. Üzgünüm =( Ama Pati'den yollayacak birini bulursun gibime geliyor, çoğu insan kullanmıyor onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sennheiser markasının bütçene herhangi bir modeli bunca zamandır her markayı kullandım.Ancak Sennheiser aralarında bariz bir şekilde sıyrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Her model olur mu abi? Hayatta CX300 almam mesela, o fiyata çok daha iyi şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 panasonic rp-hc55 oneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 meelec leri ben de basarili buluyorum, hayli uzun zaman once yazmistim. Fiyatlari o zaman ucuzdu, simdi daha da ucuzlar ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 creative varken sennheiser ı düşünmek hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Creative çok muhahahahahaha. Uzak durun. Ses ürünü üretmeyi hiçbir şekilde beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Napolyonn said: creative varken sennheiser ı düşünmek hata. hı hı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Creative'in bu ses kartı ve kulaklık üretmekte inadını anlamıyorum. Kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 satıyor işte. şu an mesela megaworks 500 var bende ve fena değil hani. gerçi pek creative sayılmaz o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Biraz daha araştırdım da şöyle bir kulaklıktan da epey bahsedilmiş. http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX200-Street-II-Ear-Canal-Headphones---Black Açıkçası 60-70 liradan fazla vermek istemiyorum şu anda. Eğer bu da orta halli iyidir diyorsanız sipariş vereceğim. Bir de bu mymemory nasıl bir sitedir? Kullanan var mı daha önce, problem yaşar mıyım? Hmm şimdi baktım da tekrar Türkiye yok listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 60-70 lira diyorsan şunu al diyorum ben de sana: http://www.meelec.com/MEElectronics_M9_Hi_Fi_Sound_Isolating_Earphone_p/earphone-m9-bk-mee.htm 50-60 liraya daha iyisini bulamazsın. 40 lira üstelik yol dahil. Artan paraya da Fedex istersin, güvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Napolyonn said: creative varken sennheiser ı düşünmek hata. Senin düşünmen hata direk, problem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 GERGE o dediğin M9'u biraz araştırdım da epey övgü almış, ben de dayanamadım aldım hemen. Umarım elimde patlamaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 PTT denen canavarı geçebilirse elinde patlamaz. Tek tehlike o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sennheiser tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu arada M9'ları iyi bir burn-in işlemine tutman lazım. Bir de içinden çıkan her başlık tonu değiştiriyor. Uzun siyahlar favorim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Burn-in işlemi nedir? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bir 70-80 saat kullanınca optimum performansa ulaşır, ilk taktığında ses ideal olmaz yani. Bir-iki gece mp3 çalarda açık sufle bırak, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Hmm tamamdır, teşekkür ederim. :) Dün gece kargoya verilmiş, sanırım haftaya elimde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 banada otobuste dinlemelik kulaklik tavsiyesi verebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 reyou said: banada otobuste dinlemelik kulaklik tavsiyesi verebilirsiniz? yoksa yeni topik acicam beyler, yaptirmayin bunu bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar