-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 http://www.facebook.com/BMW#!/BMW?v=wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hay inci kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fanboyluğun bu kadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bu yaştan sonra inci user mi olacaksınız jenna jamesson fanclab tr ya onlar, en son kızılay evlerine sivilce temizleme jeli yolluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Abi arada sırada inci nin yaptıklarına gülüyosunuz sonuçta. İlla adamların bi linkini paylaşmak için fanboy olmaya gerek yok sanırsam. O kadar da önyargılı olmayın bu adamlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 önyargıyla alakası yok, gülmüyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iyi tamam afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 biz gülüyoruz gülmüyorsanız gelip ağlamak zorunda değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 inciye direkt olarak gülmüyoruz.daha çok saçmalama comboları şaşırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iq belli bi seviyenin üstünde olduğu için gülmüyoruz pek, sokakta tükürüp tükürüp kaçan 7 yaşındaki velet ne kadar komikse inci de o kadar komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Spark ı @2 dürtmüş her inci topiğinde gelip ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 @11 kızdırıyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abvblizzard said: biz gülüyoruz gülmüyorsanız gelip ağlamak zorunda değilsiniz. incici bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ona buna lowlife deme bundan sonra eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 espri anlayışı eksikliğini iq suna bağlayan adamlara ne diyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sağa sola küfür etmek ne zamandan beri espri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bone baya başarısız bi troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sağa sola ettiğin küfrü context e oturtabilirsen espri olur. ama paticikteki gibi, MEHEHE DÖŞEK MEHEHE HUNHARCA MEHEHEHE MONTLA SIÇ şeklinde kullanırsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adamlar %99 duz kufur ediyor. arada cıkan zeka gerektiren laflarada guluyoruz zaten. kufur veya degil sadece hiç bir zeka gerektirmeyen, ince düşünüşülmemiş laflar komik değil. tersi komik olduğu gibi küfür de olsa. ama o olusum %99 duz kufuru espri sanan zihniyet. gelip de aksini savunmak da salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 seni contextime oturturum ekmek. mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ama incideki gibi. lan pic git kumda oyna tarzı laflar komik degil. (boyle bir sey soylenmedi orda hiç!!!11 demeyin, sadece bir ornek. bu tarz mesajlardan bahsediyorum. benzerleri icin acıp ilk random 10 posta bakabilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 e /b/ de öyle ekşi de öyle %1 komik/işe yarar bişeyler çıkıyor gerisi çöp. %99 düz küfür eden kısım da sizin gibi "lan bunlar küfre gülüyomuş" dedikleri için öyle komiklik yapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aquila said: seni contextime oturturum ekmek. MMH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Abi ben de incideki herşeye gülmüyorum ki, hatta hayatımda 2-3 kere girdim incinin sitesine. Arkadaşların attığı best of tadındaki linklere gülüyorum ben. Ama sonuçta onlar da o siteden çıkıyorsa saygı duymak lazım di mi. Öbür türlü incinin herhangi bir başlığındaki bol küfürlü girdiler tabiki komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abvblizzard said: e /b/ de öyle ekşi de öyle %1 komik/işe yarar bişeyler çıkıyor gerisi çöp. %99 düz küfür eden kısım da sizin gibi "lan bunlar küfre gülüyomuş" dedikleri için öyle komiklik yapmaya çalışıyor. 4chan ve ekşisözlük, inci ile kıyaslanmış ya ben ona gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar