di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Selamlar, Arabayla haftasonlari gunu birlik gidip donulebilecek uzakliklarda denize girilebilecek yerler neresidir efenim ? Sile diyecek pek cogunuz ama Sile nasil bir yerdir haberim yok. O yuzden ozellikle sakin, cok insan icinde olmayacagim bir yer istiyorum. Sebebi de vucudumun ust kisminda gecirdigim bir operasyondan dolayi su aralar ucube gibi gorunuyorum. Oyle plajda t-shirt'u cikrip kaslarimi gosterecek kadar medeni hissetmiyorum kendimi =P
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi şile ve kilyos inanılmaz kalabalık oluyo haftasonuları. şile guzel yerdir bu arada. ışık uni'de okuyorum haftada 5 gunum şilede geçio ordan biliorm. sahili falan baya guzeldir. ama şilenin bi 20 km kadar ilersinde ağva var. orası daha iyidir hem daha az kalabalıktır.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 şile ve kilyos filanda hep dalgalı ama yani. suyla boğuşmaktan yüzemiyosun. adalara gidebilirsin. ama marmara denizi işte o da. ne kadar temiz olabilir ki diye soru işaretleri var kafamda. bende arıyorum böyle bi yer. marmara ereğlisinde yazlığımız vardı eskiden. çok güzeldi oralar ama liman yaptılar içine ettiler oranında
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Ben gidilmeyecek yerleri yazayım; Yalıköy, Kıyıköy, Karaburun haftasonu kesinlikle gidilmemesi gereken yerler; İstanbul'da ne kadar zararlı varsa oraya gidiyor.
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tişörtle gir abi nelerle giriyor millet.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hafta sonu istanbulun hiç bir yerin sakin bir deniz kenari yok.gerçi ramazan geldi belki bu hafta boş olabilir sahiller.ama hafta içleri mangal felanda yakarız pek gezmeyiz denize girer mangalımızı yapar içeriz diyorsanız tekirdağ taraflarını öneririm.çok fazla kalabalık olmuyor
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 arabayla sarıyer garipçeye git. orada bırak arabayı sor birine büyük liman yolunu tarif etsin. bi 15 dakka bozuk bi yoldan ulaşırsın. genelde tenhadır, bazende kimse olmaz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://www.sariyerim.com/haberresim/D27105935.jpg Büyük Liman'a gidin.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Deniz Otobüsü -> Çınarcık 45dk :p Arabasız, mis.
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 cimmeye kilyosa gel az acilinca 10 adam duduk caliyor kiyidan ha bi de ruzgar zurfudur kayt zurfudur ilgileniyorsan onlar var giris nereye gittigine gore degisir burc 35 tl yemekler de makul sayilmaz edit: ha bi de gecmis olsun burc civarinda kendin takilcagin halk plajlari da var, ole kimse sana karismaz
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Adalar nasil bu konuda ? Pazar gunu bir adalardan birine gidecegiz ama hangisi bilmiyorum. Piknik + deniz bir arada olsun istiyoruz. Ne tavsiye edersiniz ? Gunu birlik olacak bu arada.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ağvadaydım ben geçen hafta, iyiydi. cuma veya pazartesi tatil varken filan mesela gidilip kalınabilirde.
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ya cok zoraki gidicem Sukru. Istemiyorum o yuzden. Agva falan guzel lakin arabayla gitmek gerek. Bu arada adalar yalan. Koli basili olcumleri cok yuksek ciktiginden 8 Agustos'ta yasaklanmis denize girilmesi.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 o zaman pek bi yer yok heralde, adalarda ggyse.
Öne çıkan mesajlar