Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul yakinlarinda denize girilecek sakin mekan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Arabayla haftasonlari gunu birlik gidip donulebilecek uzakliklarda denize girilebilecek yerler neresidir efenim ?

Sile diyecek pek cogunuz ama Sile nasil bir yerdir haberim yok. O yuzden ozellikle sakin, cok insan icinde olmayacagim bir yer istiyorum.

Sebebi de vucudumun ust kisminda gecirdigim bir operasyondan dolayi su aralar ucube gibi gorunuyorum. Oyle plajda t-shirt'u cikrip kaslarimi gosterecek kadar medeni hissetmiyorum kendimi =P
Mesaj tarihi:
abi şile ve kilyos inanılmaz kalabalık oluyo haftasonuları. şile guzel yerdir bu arada. ışık uni'de okuyorum haftada 5 gunum şilede geçio ordan biliorm. sahili falan baya guzeldir. ama şilenin bi 20 km kadar ilersinde ağva var. orası daha iyidir hem daha az kalabalıktır.
Mesaj tarihi:
şile ve kilyos filanda hep dalgalı ama yani. suyla boğuşmaktan yüzemiyosun. adalara gidebilirsin. ama marmara denizi işte o da. ne kadar temiz olabilir ki diye soru işaretleri var kafamda. bende arıyorum böyle bi yer. marmara ereğlisinde yazlığımız vardı eskiden. çok güzeldi oralar ama liman yaptılar içine ettiler oranında
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hafta sonu istanbulun hiç bir yerin sakin bir deniz kenari yok.gerçi ramazan geldi belki bu hafta boş olabilir sahiller.ama hafta içleri mangal felanda yakarız pek gezmeyiz denize girer mangalımızı yapar içeriz diyorsanız tekirdağ taraflarını öneririm.çok fazla kalabalık olmuyor
Mesaj tarihi:
cimmeye kilyosa gel
az acilinca 10 adam duduk caliyor kiyidan
ha bi de ruzgar zurfudur kayt zurfudur ilgileniyorsan onlar var
giris nereye gittigine gore degisir burc 35 tl
yemekler de makul sayilmaz

edit: ha bi de gecmis olsun

burc civarinda kendin takilcagin halk plajlari da var, ole kimse sana karismaz
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Adalar nasil bu konuda ? Pazar gunu bir adalardan birine gidecegiz ama hangisi bilmiyorum. Piknik + deniz bir arada olsun istiyoruz. Ne tavsiye edersiniz ?

Gunu birlik olacak bu arada.
Mesaj tarihi:
Ya cok zoraki gidicem Sukru. Istemiyorum o yuzden. Agva falan guzel lakin arabayla gitmek gerek.

Bu arada adalar yalan. Koli basili olcumleri cok yuksek ciktiginden 8 Agustos'ta yasaklanmis denize girilmesi.
  • Yeni Oluştur...