Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 BaaL said: aynen valla. 1900zerg 2050 terran yenip gidip platin protoss'a yeniliyorum 2 kere üstüste bana niye yenilmiyorsun :/ 1800 küsür rating oldu hala plattayım /rage
bakas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Haydaaa 5tir PvP yeniliyorum noluyor lan.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 novandaz said: Soimyr said: PvP kolay, adam 4wg gidiyorsa 2 gate + immortalla def, adamın orduyu yenditen sonra counter push. Adam colossus gidiyorsa immortalla timing atack = gg Yok gg edemezsen adam savunuyorsa, 1 cycle immortal basma, go nexus, ekonomik avantajın olsun adamı outmacro et. Adam 1-2 colossus la cıkmaya calısırsa, sadece colosusları snipe et, ondan sonra baseden reinforce et adam containde kalsın. PvP cok basit bi matchup bence. ne güzel anlatmışsın ya ben hiç beceremiyorum :) colosus basan adama daha cok colosus basacaksınız. immortal anca başta 4 gate falan getiren adamın stalkerlarını temizlemek için
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Pvp orderları tümden değişecek yakında.
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 balans değişikliği mi gelir diyorsun yoksa anlayış değişikliği mi?
bakas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Eskiden revosu olan kazanır diye bir olay yoktu ne güzel ya. Carrier falan mı denesem ne yapsam artık baydı bu colosus
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 PvZ düzelsinde, pvp nin daha zevkli bir matchup olması icin beklemeye razıyım. Birde çabuk bitmeyince pvp zevkli oluyor, şekil a) daki gibi http://www.sc2replayed.com/replays/103750-1v1-protoss-lost-temple cok eglendik adamla, hatta oyundan sonra f add e ekleyip muhabbet ettik falan, pvp practice partnerim oldu falan.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bw açıp carrier basıcam yeminle ya. böyle bir özlem yok. daha 2 kere falan bastım galiba carrier ya
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 early expand roach muta transition yenemiyorum. Olmuyor.
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Makbule said: forcefield atcan hiç Makbule geçmedi :)
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Forcefield atıyorum zaten, hatta ilk gelen bir avuc roach ölüyor, herşey muhteşem. öldükten 20 saniye sonra kadar 15 tane daha geliyor. Onu da probelar mrobelar derken kurtarıyorsun çılgın microyla. MUTAZ. MUTAZ EVERYWHERE.
bakas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ben artık riske atmıyorum, her zerg mutaling gidecekmiş gibi davranıyorum. Direk 2 gate-twilight-blink-4wg push. Mutaling gitmişse eğer çok zor olmayan bir blink mikrosuyla yenebiliyorsun rahatça. Ha hydra görürsen kaç, o zaman mümkün değil tutmuyor. En azından 1600-1700 seviyesinde rahatça tutuyor yani.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yalnız 2gate twilight giderse mass zerglinge karsı cok savunmasız kalıyorsun.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 TD)Pentagram said: reaveri özlüyorum. harbiden, ne güzel birimdi reaver . buglı scarablarını bile özledim
bakas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Soimyr said: yalnız 2gate twilight giderse mass zerglinge karsı cok savunmasız kalıyorsun. Özellikle ona karşı güçlü oluyor. İçim rahat etmezse 1 forge 1 canon daha atarım zaten.
bakas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 PvT'de colo. gitmek saçma bence. Zaten en sevmediğim birim PvP dışında (elimiz mahkum) yapmam o coloyu.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ya böle hani ne diyim o kadar bok atılıyor. fakat high tech unitler neler bi düşünün. colossus+carrier hadi mid'e kadar mass'le kotardın stalker+zealot falan tech sevmeyen adamsın diyelim late'de illa basmak zorundasın tech. ki high templar yine high tech gibi çıkarıp kullanana kadar yaptığın masraf upgrade falan bazında. şimdi bu iki high tech buildine bakınca robotic = obs + immortal stargate = phoenix + void şimdi hangisi mantıklı obs+immortal çıkarmak mı mid'e kadar yoksa phoneix+void'den herhangi birinden 5-6 tane çıkarabilmek mi? void eskisi gibi olsa yine ok. ben daha karşımda carrier basan adam görmedim. ciddiyim. 250 maç oynamışımdır daha bir kere carrier göremedim mesela pvpde. onun dışında ben bir kere xunnla oynarken bastım oda öle bişiler deneyelim diye girdik orada bitek. e void gereksiz işe yaramıyor. bi oyun başında 5-6 işçi kesicem diye obs'u immortal'ı mı bırakayım phoenix için? yani başka birşey basabilecek opsiyonu verseler colossus çıkmassın her matchup'ta. void nerf'ünden önce hele bu kadar tek düze değildi protoss.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 2g robo veya 3g robo olmıyan her build kumar zaten.
Öne çıkan mesajlar