wiley Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bence bu başlık sabit kalsın ve herkez oyun arayışında olmasın ısteyenler buraya istedikleri oyunun tanıtımını fırmasını ve minimum gerekli sistemlerini yazarlar böylece herkez rahatlar vede xxx oyunu bana uygun ve sistemimi kaldırır bana göre uygun seklinde forumdan yararlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bunun gibi bi sürü başlık var. Bu başlık sabit kalmasın direk silinsin o yüzden. Sen diğerlerini arayıp bak.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Tavsiye oyunlar : Öncelikle Gun Metal diye bir oyun hehralde her fx5700 sahibinde vardır =) demo olarak veriyorlar da satılıyormu bilmiyorum ama oyun baya güzel robot savaşlarıyla ilgili bir robot var ve saldırıya karşı direnc icindeki insan ırkını koruyor gibi birşeyler.Yapımcı firmasi Yeti ve oyunun grafikleri cok güzel boş bir vaktimde bir ss koyarım baya eylenceli ama biraz ilerledikce zorlanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hmm görmedim =) herhalde daha önce acılmamıştır diye düşünmüştüm ama 5 gün önce birisi açmış hehe.Neyse ama böyle bir forum static kalsa bence güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet, benzer birçok başlık var ama vizyon ve karalama defteri bölümlerindekiler gibi burada da sabit bir başlık olsa şahsen ben faydalanırdım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iyi de zaten bu görevi yerine getiren tonlarca site mevcut..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iyi de bu mantıkla burada yaptığımız birsürü şeyi yapabileceğimiz tonlarca site de mevcut... ne gerek var pati'ye?:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kitapta tavsiye olur ama filmde olmaz, vizyonda da gelecek filmler yazıyor, tavsiyeler değil.oyunda da aynı şey geçerli, fazla göreceli. gelecekler yazılsın istiyorsanız adres gamespot veya benzeri siteler, copy paste yapabilirsiniz o kadar gerek duyuluyorsa :) bence gerek yok çünkü zaten güzel birşey geliyorsa uzun süre önce burada konuşulmaya başlanıyor :) neyse siz yapın, ben destek olurum :D[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Tavsiye Oyunlar × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iyi de bu mantıkla burada yaptığımız birsürü şeyi yapabileceğimiz tonlarca site de mevcut... ne gerek var pati'ye?:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kitapta tavsiye olur ama filmde olmaz, vizyonda da gelecek filmler yazıyor, tavsiyeler değil.oyunda da aynı şey geçerli, fazla göreceli. gelecekler yazılsın istiyorsanız adres gamespot veya benzeri siteler, copy paste yapabilirsiniz o kadar gerek duyuluyorsa :) bence gerek yok çünkü zaten güzel birşey geliyorsa uzun süre önce burada konuşulmaya başlanıyor :) neyse siz yapın, ben destek olurum :D[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar