Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abebooks uluslararası ücretsiz kargoya başladı!!!

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Moorcock'den bir Mother London söyledim ben de. Her kitap bulunuyor. Bazen paperback fiyatına oluyor ama o da iyidir yani kargo olmayınca.
Mesaj tarihi:
Raistlin benim olcak. Bincem ustune, vurcam kirbaci, vurcam kirbaci.

An itibariyle Dragons of the Hourglass Mage'i siparis etmis bulunuyorum.
Mesaj tarihi:
sanırım yeni (brand new) kitaplar için var sadece free shipping. birkaç kitaba baktım da, ikinci eli 3 dolar (+ shipping) iken yenisi (shipping olmasa da) 10 dolar ve üstü. bu durumda tek avantaj gıcır kitap almak oluyor ki ne kadar büyük bir avantaj tartışılır...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tüm kitaplar ücretsiz kargoyla değil. Satıcıya ve kitaba göre değişiyor. Aramayı benim verdiğim linkten yap.
Mesaj tarihi:
senko said:

teknik kitaplar feci pahali ya.
okulda 50kaada aldigim kitap burda 75$

3. dünya ülkesi olmanın avantajı :) bizim okulda 50 liraya satılan bilg. müh. kitapları amazonda 120$
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
helalinden bir up çekiyorum abebooks'a. türkiye'de fotokopi maliyetleri 60 tl'yi bulan iki kitap almam gerekiyordu, ki bulamıyordum hiç bir yerde, 2. el falan ama yine de toplam 21$'a ikisini abebooks'tan getirtiyorum.

ha toplam kargo maliyeti 16$, kitaplar yalnızca 5$ ama olsun.
  • 6 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
olm çok para ya of. shipping 15 dolar tutmasa çok rahat olacak da işte... kitap arıyorum, alıcam, alamıyorum. fakirim.

en sonunda şöyle bi yola başvuruyorum, artık bu kadar olur yani. internetten kitap basan bir iki matbaa buldum, abi dicem pdf'lerini ebook hallerini buldum, bunlardan BİR tane basın bana. yapıcak bişi yok.
Mesaj tarihi:
AKP döneminde yaşanmış bir gelişme yine.

oy kullanırken bunları unutmayın gençler!
zamanında ülkeye üstünüzde walkman sokamazdınız be.

kuzey kore gibiydik!
neyse ki akparti geldi
medeniyet geldi
insan gibi yaşıyoruz insan
emekli maaşı ile ucuz kitap alabiliyor bu halk
çocuklar tabletle eğitim görebiliyor
ondan hep bu abebooks'un kargosu.
aferin onlara da.
gelişimi yakından takip etmişler işte.
  • Yeni Oluştur...