Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 http://www.abebooks.com/books/Newsletters/100727/f01-wwidfsA.shtml?cm_mmc=nl-_-fs-_-f01-wwidfsA-_-h-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ohş, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Direk 4 kitap siparişi verdim. Baya iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ohaçokiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 şu başlığı açmasan siyah-beyaz ebook basmaya devam ederdim, eyv =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Moorcock'den bir Mother London söyledim ben de. Her kitap bulunuyor. Bazen paperback fiyatına oluyor ama o da iyidir yani kargo olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Raistlin benim olcak. Bincem ustune, vurcam kirbaci, vurcam kirbaci. An itibariyle Dragons of the Hourglass Mage'i siparis etmis bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha fanteziye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha kitaplar ingilizce çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Buranın esprisi neki? Yalnız öyle kitaplar varki bizim ülkemizde korsanı bile 30TL iken orada 1 dolar toplu alım fln yapabiliyormuyuz yatırım yapayım 200dolar fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sanırım yeni (brand new) kitaplar için var sadece free shipping. birkaç kitaba baktım da, ikinci eli 3 dolar (+ shipping) iken yenisi (shipping olmasa da) 10 dolar ve üstü. bu durumda tek avantaj gıcır kitap almak oluyor ki ne kadar büyük bir avantaj tartışılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 teknik kitaplar feci pahali ya. okulda 50kaada aldigim kitap burda 75$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ders kitapları amerikada daha pahalı TR'de baya ucuza satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ben de anlamadım bu ücretsiz kargo olayını. bir kitap alacaktım 21 dolar kargo parası biçti, kredi kartı girince falan değişiyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Tüm kitaplar ücretsiz kargoyla değil. Satıcıya ve kitaba göre değişiyor. Aramayı benim verdiğim linkten yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senko said: teknik kitaplar feci pahali ya. okulda 50kaada aldigim kitap burda 75$ 3. dünya ülkesi olmanın avantajı :) bizim okulda 50 liraya satılan bilg. müh. kitapları amazonda 120$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 helalinden bir up çekiyorum abebooks'a. türkiye'de fotokopi maliyetleri 60 tl'yi bulan iki kitap almam gerekiyordu, ki bulamıyordum hiç bir yerde, 2. el falan ama yine de toplam 21$'a ikisini abebooks'tan getirtiyorum. ha toplam kargo maliyeti 16$, kitaplar yalnızca 5$ ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 up... taschen kitapları bile geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Compare yaptığında free kargo'lu şuana kadar baktığım kitaplarda hep bindirim-indirim yapmışlar ama yinede ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bir kitap aldım şimdi. Kitap $1. Kargo $9. Yine de daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 olm çok para ya of. shipping 15 dolar tutmasa çok rahat olacak da işte... kitap arıyorum, alıcam, alamıyorum. fakirim. en sonunda şöyle bi yola başvuruyorum, artık bu kadar olur yani. internetten kitap basan bir iki matbaa buldum, abi dicem pdf'lerini ebook hallerini buldum, bunlardan BİR tane basın bana. yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ohşş 500 dolar diyo lan kıtaba 0 dan kendim bastırırırım daha ucuza gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 AKP döneminde yaşanmış bir gelişme yine. oy kullanırken bunları unutmayın gençler! zamanında ülkeye üstünüzde walkman sokamazdınız be. kuzey kore gibiydik! neyse ki akparti geldi medeniyet geldi insan gibi yaşıyoruz insan emekli maaşı ile ucuz kitap alabiliyor bu halk çocuklar tabletle eğitim görebiliyor ondan hep bu abebooks'un kargosu. aferin onlara da. gelişimi yakından takip etmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa, tonton'un da emeğini yeme! onun sayesinde renkli televizyonlar falan geldi, bu refah seviyesi onun öncülüğünde başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar