BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 [email protected] mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 degisiyormus, benim arkadasın sırf soyad, eger aynı soyaddan varsa sonra adının ilk harfi, o da aynıysa 2. harfi falan gelebiliyormus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 evet üstteki gibi. hatta çok genel bir isim-soyisim varsa direk [email protected] bile olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 benim soyisimisim'di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ilk ismimin ilk harfi artı soyad. hayırdır abi hc3k peşinde miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Öyle sabit bir formatı yok balon, kaldı ki genelde soyad + adın ilk birkaç harfi şeklinde oluyor. Soyad çok kısaysa ya da o formattan gelen mail kullanılmışsa isimden 2-3 harf geliyor, soyad yeterince uzunsa ve daha önce o mail kullanılmamışsa direk soyad da olabiliyor falan. Öncelik soyadda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bana arkasi lazimdi zatgen istanbul unide @ogr.istanbul.edu gibi biside ilk kismi wardi bende zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 zatgen diye typo yapmasan bile ZAĞTEN yazacakmışsın hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 baggio nun dediği doğru. [email protected], soyad daha önce kullanıldıysa adı[email protected], yada adı[email protected], diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 öyle değil. önce soyad geliyor her zaman, eğer dolu ise soyadın arkasına geliyor adın ilk harfi, ikinci harfi vb. örn: hamdi karaman [email protected] dolu ise, [email protected] [email protected] gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Benim dediğime doğru deyip başka şeyler söylemişsin Gallant :p Holy'nin dediği şekilde oluyor. Birkaç hoca dışında buna uymayan e-mail adresi de görmedim, hiç iddia edilmemesi dileğiyle. Bone işi çözmüş zaten, domaini soruyormuş, dağılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar