Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 oynadım yarım saat.. oyun fena değil gibi de.. eksik yönleri çok.. roping mekanikleri W:A gibi olacak deniyordu ama bariz farklı.. zaten shopper modu da yok oyunda (olacak deniyordu).. hani neyse mod ve harita falan eklenir de daha yavaş geldi roping bana.. ayrıca daha test edemedim ama rope knock da çalışmıyormuş sanırım.. bir de çift enter ve çift backspace aynı işe yarıyor ? oyunda hafif geri zıplama ve tam geri zıplama ayrımı yok galiba =(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben sadece world party oynamıştım, ona göre de farklı geldi rope olayı. Resmen yukarı çıkamadım dönüp tur atarak. World Party'de rope'la harikalar yaratırdım oysa ki.. Ama alışılır ya, steamden falan sürekli rakip bulabileceğin çok keyifli bi multi oyunumuz var sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Oyunu almıştım, gelmiş, Steam'den indirdim Play 'e tıkladım, ekranım karardı , sadece sesler geliyordu. Araştırdım, 85mhz de çalışıyormuş oyun ama benim normal olarak CRT monitor yemedi. Kursağımda kaldı, çözüm arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ses sorunu yaşayanlar için çözüm; http://boards.ign.com/pc_general_board/b5027/195224104/p1/?0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 e benim lcd de 85mhz yi desteklemiyo galiba. bende mi oynayamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ona yama gelir heralde... Benim screen refresh rate'im 60hz gözüküyor bu arada, ama gayet oynuyorum yani. Siz başka bir ayardan mı bahsediyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 O silah menüsü ne ya. İyi ki para vermemişim OOHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fir3blad3 said: smarthan said: oha 2d mi? sonunda Bu oyunun 3d olamıyacağını anlamışlar sonunda. (tu) heroes of might and magic'in yapımcıları da aynı şeyi anlayabilse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arcane said: O silah menüsü ne ya. İyi ki para vermemişim OOHHH. silah menüsü hakikaten nedense fazla büyük. küçültürler umarım ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 silah menüsü de düzeltilmesi gerekenler listesi arasında yerini aldı.. sanki konsol port gibi olmuş.. şu an için (başta online mode olmak üzere) bir sürü bug ve yapılması gereken fixler var.. 1 haftadır da bekliyordum.. o yüzden hızımı alamayıp worms armageddon'a dönüş yaptım sdf.. campaign'i bitiririm.. sonra da major patch gelene kadar (ki muhtemelen yakında gelecektir eğer verdikleri sözü tutarlarsa) bir kenarda tutarım.. community zaten iyi çalışıyor.. yeter ki dinlesinler.. online katılmak isteyen olursa w:a ve wwp'e beklerim =P (ikisi de mevcut).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu bilgisayar ne psikopat ya 200 metreden el bombasını avucumun içine atıyor hemde sağa sola sektirerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi su ekleme, steam olaylarini biri bastan ozet gecebiirmi hafta sonlari oynarim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 jonq said: Oyunu almıştım, gelmiş, Steam'den indirdim Play 'e tıkladım, ekranım karardı , sadece sesler geliyordu. Araştırdım, 85mhz de çalışıyormuş oyun ama benim normal olarak CRT monitor yemedi. Kursağımda kaldı, çözüm arıyorum. Steam forumlarında bununla ilgili 100kb bir application vermişler onu kurup açınca oyun gayet rahat çalışıyor. Patch gelir herhalde. Bu sorunu yaşayan baya kişi varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ses sorunu directx ten sonra geçti hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Şu topicte yazdığım 4 arkadaş oynadık acayip zevkli oldu demem niye silindi acaba çok merak ettim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Rope olayı w:a gibi olmazsa gg oyun, kesinlikle para vermem. Ben böyle duvarlara çarpa çarpa ölümüne hızlı ninja rope olayı yapmak isterim, shoppa olsun wxw olsun oyunun asıl eğlencesi. Onun dışında worms beni pek ilgilendirmiyor, bana ipimi verin kardeşim gerisine karışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 steam ne yea, cdsinden çıplak asyalı hatun fotoları çıkmayan wormse worms demem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hmm update indiriyor içeriğini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 # Û Û Worms: Reloaded Update 1 Û Û # Û Û ======================== Û Û # Û Û Û Û # Û Û - Fixed a crash if the game fails to initialize the DirectX Û Û # Û Û XAct sound manager (this was one of the reasons the game Û Û # Û Û was crashing on boot for some people) Û Û # Û Û Û Û # Û Û - Added some more logging to help track any other crash Û Û # Û Û issues Û Û # Û Û Û Û # Û Û - Refresh rate should default to 60 and there is now an Û Û # Û Û option in the video settings to adjust your refresh rate. Û Û # Û Û (should help with some lagging issues) Û Û # Û Û Û Û # Û Û - Sentry Guns now correctly target opposition teams when in Û Û # Û Û an allied game Û Û # Û Û Û Û # Û Û - Drilling distance has been tweaked Û Û # Û Û Û Û # Û Û - Push to Talk is now on by default and uses the "END" key. Û Û # Û Û You can change the push to talk always on in the audio Û Û # Û Û options. Û Û # Û Û Û Û # Û ° Û ° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Keşke worms armageddonu win7 uyumlu yaparak koysalarmış steame. En azından eski ropelerimize kavuşurduk. Olmamış bu ya. Belki seneye her şey daha güzelleşir eksikler giderilir aha o zaman alırım işte WR yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi wwp de istediğimiz ayarlamaları yapıyorduk ne güzel? mesela hareket süresini 90sny ye falan çekiyorduk arkadaşlarla oynarken. Ne bileyim silah şeyleri, birbirinden farklı mapler, mapte ne olcak ne olmucak hpmiz kaç olsun vs vs bissürü ayarlamalar vardı şimdi sayamıcağım kadar. Ama bu oyunda hiçbiri yok nerdeyse? yoksa ben mi bulamıyorum? sadece pro beginner fort falan seçeneği var bi de mape başlarken kaç tane mine olsun kaç tane varil olsun falan onları seçiyoruz.. adam gibi dizayn edilmiş map yok yahu neden öyle ki anlamadım. ip yok mesela custom gamede wwp ye devam edicez demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 easy 1 de rope race 18.11 yaptım varmı geçebileeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 stingbull said: abi wwp de istediğimiz ayarlamaları yapıyorduk ne güzel? mesela hareket süresini 90sny ye falan çekiyorduk arkadaşlarla oynarken. Ne bileyim silah şeyleri, birbirinden farklı mapler, mapte ne olcak ne olmucak hpmiz kaç olsun vs vs bissürü ayarlamalar vardı şimdi sayamıcağım kadar. Ama bu oyunda hiçbiri yok nerdeyse? yoksa ben mi bulamıyorum? sadece pro beginner fort falan seçeneği var bi de mape başlarken kaç tane mine olsun kaç tane varil olsun falan onları seçiyoruz.. adam gibi dizayn edilmiş map yok yahu neden öyle ki anlamadım. ip yok mesela custom gamede wwp ye devam edicez demekki Maalesef yok. Harbiden aptal yerine koyuyo bizi adamlar, 3 boyutu yedirmek istediler olmadı, 2 boyutu güzelleştirip eksik gedik sunmak istiyolar şimdi de. Tahminim expansionda " BAKIN NE DE GÜZEL YENİLİKLER YAPTIIIIK XD " diyerek yüzsüz yüzsüz gelecekler :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ha bi de o ne kadar boktan bi campaign tasarımıdır ? 2 vs 15 bölüm kazanmaca olarak yapmış dandiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ee yok mu paticik grubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar