scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=127018114009321&ref=mf ahah herifin çığlıkları çok içten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi sen olsan nabardın allasen, kaçma şansın yok, çakılırsan gg. Biraz bile empati kurmak istemezdim ben bu adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oooohhhhooofff cok iimis ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Hahahahaha adama benden 20 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nasıl içten LAAAAAAAANNNNNGGH diyo garibim ahaahaha halbuki azıcık microsoft flight smulator oynamış olsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Adamın hayatı kaydı ya ahahahahha. Incapacity pilot Allah göstermesin şu içinde bulunduğum hava camiasında. Bu planör hadi neyse de, en ufağından bi 737-300 sıçırtır oraya ahahsgahsg. PS: Evet Flight simulator candır canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SeaGle said: nasıl içten LAAAAAAAANNNNNGGH diyo garibim ahaahaha halbuki azıcık microsoft flight smulator oynamış olsalar.. üşenmesem kurcam ama, şunu dedin ya içim daha bir parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bana böyle bi saka yapsalar, yere inince o adamı iyi bi döverdim, böyle şaka mı olur layyyyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hemen kolu yukarı çekeceksin dimi :) iş o kadar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Lag spike oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fake olm bu! gerçek olsa bunun lisansını yırtar atarlar! bizim vecihi vardı, uçağı ankara asfaltına indirince atılmıştı hemen. pilotluk zordur, kuralları da serttir, katıdır! kesin feyk! gerçek olsa adamı dava dava süründürmüşlerdi bak. yasak da zaten yayınlamak! imza:ota boka terslenen atarlı, saçma genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fake diil benim teyzem o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi teyzen yalancı o zaman.. o uçak embraer g9c75 du.. onu öle herkese uçurtturmazlar bi kere! sonra o uçakta da öyle şaka yapamazsın, karakutu kaydediyor pilotun kafasını. uyursa da ses çıkartıyor kulaklıklara. kuleye de haber veriyor. simulasyondur bu, uçak yerdedir. yoksa ceza yazar kule hemen. lisansını yırtarlar. cgi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaa sıkma bir kere normal bir hadise bu. her pilot uyuyor uçakta, sonra uçaklar kendi kendine hareket ediyor hiç bir durum yaşanmıyor. o yüzden uçaklarda bu tip kestirmeler serbest, "ay içim geçmiş dur şurda biraz kafamı koyayım" diyebiliyor pilotlar. hem artık otomatik pilotlar var, hangi çağda yaşıyoruz? bir düğmeye basıyorsun yedek pilot şişmeye başlıyor, uçağı kendisi kullanıyor. benim teyzemin başına gelmiş bu durum, videosunu çekip yollamıştı: http://bit.ly/16dCtl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 benim teyzem. bu arada teyzen seksiymis bone. ne guzel sisirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 @bone: aahuahuahuahu sayfa başında gülünce daha bi salakça oldu tabii = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hergonan'in teyzesi bone'unkini dovermis, onu anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Benim teyzem dovmez, sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hergonan said: bu arada teyzen seksiymis bone. teyzem kamerayla çeken kişi, hostes değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hostesin gozlerindeki yansimasindan baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tam csi'lık adammışsın hergonan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oyleyimdir, amcam zamaninda dedektifmis, bana herseyi o ogretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 fatiiiiiiiiiih !! haaaaaaaaaaaaağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sen ne dedin şimdi? dedektiflik yeteneklerim yok, çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar