Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 paticikte gezerken açtıgım 3-4 topic te bir yada googleda arama yapınca firefox hata verip kapanıyor sebebi ne olabilir diger sitelerde sorun yok
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Plugincontainer.exe diye bi zimbirtisi var ondan kaynaklaniyo olabilir. googleda arat o sekilde config uzerinden nasil kapatilacagi falan yaziyor. Cogu kiside sorun olmus firefoxun bu yeni olayi. Ama kapatilinca duzelmis.
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kepenkleri indiriyolar sandım ben de
Dengesiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de aynen
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Dengesiz said: synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de aynen dukkani mi kapatiyorlar demeye geldim lakin yazilmisi varmis =)
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 barbu said: tekrar aç yani...
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Dengesiz said: synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de aynen
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Dengesiz said: synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de aynen
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bir an bende öyle düşündüm ama mozilla kapanıyor demediği için olmayacağını farkettim. darejedi'nin dediği yöntem olmazsa google chrome veya opera kullan :)
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de:D aynen ama artik gelistirilmicek diye duymustum
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bone said: bir an bende öyle düşündüm ama mozilla kapanıyor demediği için olmayacağını farkettim. darejedi'nin dediği yöntem olmazsa google chrome veya opera kullan :) Chrome'a geçtim ama paticik kabus gibi chrome'da. İkide bir "awww snap" diye gri bir sayfayla karşılaşıyorum, yada güncel başlıkları refreshleyince "oops, couldn!t find that addon" gibi bişeyler diyo. Nefret ettim :(
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben niye karşılaşmıyorum? bir ss alsana.
adonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 di said: Dengesiz said: synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de aynen dukkani mi kapatiyorlar demeye geldim lakin yazilmisi varmis =) aynen
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 mozilla kapaniyor sandim, oyunmus
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 nileppezdel said: Chrome'a geçtim ama paticik kabus gibi chrome'da. İkide bir "awww snap" diye gri bir sayfayla karşılaşıyorum, yada güncel başlıkları refreshleyince "oops, couldn!t find that addon" gibi bişeyler diyo. Nefret ettim :( bu soylediklerini aylardir chrome kullaniyorum, hic yasamadim, hangi versionu kullaniyorsun? nerden indirdin vs biraz bilgi versene? acaip hizlidir chrome ya, ben fox a donmuyorum addonlar geldiginden beri..
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu alette onları ben de yaşıyorum, cinnet geçiricem bi gün.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abiler, chrome un bir hafta icinde iki versionu cikti biliyorsunuz dimi en son surumu indirdiginize eminmisiniz? 5.0.375 falan deneyin hem flash icinde embeded gelior.. ahanda buraya da yazdim ben fox dan sonra direk kullandigim addonlari.. takilin iste, mis.. fox da neymis.. eskidendi o.. 20 tane plugin yuklediginde yan yatan brower da utanmadan plugin support ediyoruz diyorlar.. bide flash coktumudu kendini kapatan browser a .... anladiniz siz onu ;)
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Yalnız konuyu açan uçmuş çoktan... Konuda yerinde kalmamış ztn...
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sdfsdf cift sarili nasi title ya :D bonzinin bi ust versiyonu fln mi?
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 intihar mektubumu hazirlayama baslamistim :(
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 chromium 6.0.483.0 canavar kendisi.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Dengesiz said: synthesizer said: kepenkleri indiriyolar sandım ben de aynen
Öne çıkan mesajlar