Uzunkulak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Burada kendi aramızda yapacağımız multiplayer oyunlar için konuşmalar yapalım. Bu şekilde kendi aramızda oyunlar oynayarak birbirimizi daha yakından tanıyabilir ve geliştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Uzunkulak said: Burada kendi aramızda yapacağımız multiplayer oyunlar için konuşmalar yapalım. kankhaaa lidere ihtiyacımız vardı iyi yetiştin, ORGANİZE ET BİZİ TATMİN ET KENDİNİ BRO :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bende gelirim la yapak bişiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 noob formatında oyun oynayacaksak neden olmasın. singleda çok birim var kafam karıştı. zerg'leri zaten ayırt etmekte zorlanıyorum, "dal gitsin" modundayım. sanki eski oyunda zergling, hydralisk felan daha belli oluyordu, ya da alışmadığım için yeni oyuna öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet çoğu kişi şikayetçi ayıramıyorum diye.ama alıştıktan sonra ayırıyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 isterseniz geleyim bende ama uber noob um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aksam oynıyalım beraber, yardım ederim ben elimden geldiğince basicleri kaparsınız. bu challange'lar var onlara bi bakın baya yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi gökçen bana ders ver bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adam ariyoruz heyecan icin gelen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Xaenin said: Abi gökçen bana ders ver bu gece. abii... dotada kacirdim bunu, bunda tekrardan mi baslasam emin olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Gelirim bende. Akşam saatleri onlineım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oluşum varsa beni de çağırın piliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 her tülü gelirim bende seele ekleştik zaten.eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 beni eklemek isteyen msj atsın mail adresini yollıyım yada.siz yollıyın ben ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sereglin said: Xaenin said: Abi gökçen bana ders ver bu gece. abii... dotada kacirdim bunu, bunda tekrardan mi baslasam emin olamiyorum. sezgin sc 2 ye gel, kremsanti var, sikarsin her bi yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gece oldu dersimiz nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Glatheros said: Sereglin said: Xaenin said: Abi gökçen bana ders ver bu gece. abii... dotada kacirdim bunu, bunda tekrardan mi baslasam emin olamiyorum. sezgin sc 2 ye gel, kremsanti var, sikarsin her bi yerine. coook ve cok gereksiz pahali abi, cok buyuk nedenler olmasi lazim almak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Biz yetmiyo muyuz lan öküz. Ayrıca evet özel dersler başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Oynamak isteyenler eklesin. Diğer topice yazdım maili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya yuzkirklira abi dandik kutusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cuce'ye saatlik para verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi placement maçlarına bilmeden girdim, ilk 2 yi aldım da. korkumdan 3. ye giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 placement 4-5 mac yaptim aldim bayiyor adami cok kolay rakipler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ben hepsini kaybettim mesela, direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dota var lan oynasak mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar