eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 biri bana çirkin mi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 0ne said: eileithyia said: hadi o zaman yaz bana. çok çok önce internetten birilerine yazmayı bıraktım. Ulan One ne adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 keşke sen de yapmasaydın bittus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Dartanian said: Bu arada resim koyduysa şu ortama bile fake. Fake değil salak olduğunu göz önüne aldığımızda da çirkin. sende çok feci değişiklikler var he. takdir ettim. meriçlikten vaz mı geçiyorsun ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yapmadım ki zaten, yapılmadığını belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hayir abi agirdan satiyo kendisini, isini biliyo adam. halka mal olmus tespitleriyle dikkat cekmeye calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 doru dedin. 2 hafta sonra ozel mesaj atar bu kesin. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 zaten diger topikle de bir ''fakir ama gururlu genc '' achievement'i kasti kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben kacırmısım herseyi sanırım. casual takiliyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ya hayır sizi manipüle ediyolar aptal mısınız arkadaşım ??? yeminle manipüle ediyor yeaa xaenin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 slm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 vaniLLe said: hayir abi agirdan satiyo kendisini, isini biliyo adam. halka mal olmus tespitleriyle dikkat cekmeye calisiyo. Yine de kurtulamamış etiketinden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 noluyo ki şimdi? iq'm tükendi yeminle. ben var anlamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Seninle alakası kalmadı konunun, başka yerlere kaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hmm tamam böldüm pardon , devam canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Besmele said: ya hayır sizi manipüle ediyolar aptal mısınız arkadaşım ??? yeminle manipüle ediyor yeaa xaenin bu manipule ne lan. dış mihraklar filan deseydin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Eyv canım. Bu arada portishead dinlemenden dolayı gözümde + puan aldın feyk dahi olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 feyk olmama ihtimali üzerine bir iltifat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 portishead nyc live diyosan bu akşam seni evime davet ediyorum, gözüme girmekle kalmassın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sabahtan beri dinliyodum ama, kafam güzelleşti bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bittus said: feyk olmama ihtimali üzerine bir iltifat. 5 sene önce iltifat ediyordum ben forumdaki kızlara, level atlayalı çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 slm jnms nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aradaki 5 farki bulunuz. Pyro said: Bittus said: feyk olmama ihtimali üzerine bir iltifat. 5 sene önce iltifat ediyordum ben forumdaki kızlara, level atlayalı çok oldu. 0ne said: eileithyia said: hadi o zaman yaz bana. çok çok önce internetten birilerine yazmayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dsfaskjfsad vanille benden önce davranmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 msn istenmemis daha? herkes mi ozelden istedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar