Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Young Boys - Fenerbahçe | 28 Temmuz 21.15 | Ntvspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

ya fenerin su haline bakıp da ilerisi icin konusmak sacma cunku eksik takım suan. ustune daha yeni yeni forma giricekler filan. toparlanırlar bence. kadıkoyde de rahat geceriz bunları.

volkan da gunundeydi bugun onu de belirtmeden edemicem.

Gökhan Gönül ve Lugano yok. Fenerbahçe pek eksik değil bence (Mevcut kadro için konuşuyorum,transfer olur onu bilemem)
Mesaj tarihi:
fenerin en etkili kaybederse yerine koyamayacagı iki adam var bence emre&lugano bu ikisi olmadan fener dagılır bu ikisi olmadan alexın basarı saglamasını beklemek hayal bence
Mesaj tarihi:
barbu said:

ya fenerin su haline bakıp da ilerisi icin konusmak sacma cunku eksik takım suan. ustune daha yeni yeni forma giricekler filan. toparlanırlar bence. kadıkoyde de rahat geceriz bunları.

volkan da gunundeydi bugun onu de belirtmeden edemicem.

Fenerde şu kadronun üzerine gelecek bir tek Lugano ve G.Gönül var. Dia falan oynamaz daha yeni transfer oldu. Geri kalanlar da ilk 11'i kesecek adamlar değil an itibariyle.
Mesaj tarihi:
abi benim mesajı alıntılayıp cok eksik yok yazanlara yaziyim burdan.

gokhan gonul ve lugano yok. daha ne olcak abi. lugano tek basına yetiyodu zaten. ustune bir de gokhan yok. gorduk iste sonucu bugun. onderle, bilica bekir ile olcak sey degil bu yani. lugano resmen yanındaki adamı da topluyo
Mesaj tarihi:
ajax veya celtic kesin elenicek gibi

celtic 2 yedi braga'dan (84')
ajax evinde paok'la 1-1 berabere kaldı

PAOK 22 temmuzda yeni teknik direktör getirmiş, ama eski PAOK'lu futbolcu.. o yüzden baya gaz oynuyolar ve stadı yakıp bir sürü olay çıkarıp her türlü çirkefliğe de yatıyorla, tura bu kadar yakınken iyice çıldırıcaklar..

celtic evinde kötü oynadı geçen sene bütün avrupa maçlarında...

yani fener turu geçerse ŞL'ne kalır
Mesaj tarihi:
Rotasyon şart artık futbolda, 2 adamın eksikken, kim olursa olsun "eksiğiz abe" dersen komik durur. Ben mesela Baros ve Kewell olsa farklı olurduculardan çok, forvetsiz kalacak kadar mal olduğumuz bahanesini kullanıyordum geçen sene.
Mesaj tarihi:
Gazetelerdede tur cepte felan yazmışlar, utanır insan biraz be. Takımı öveceğinize biraz eleştirinde kendine gelsin, bizim medya cidden çok kolpa. Biraz daha satsam diye yapmayacağı pislik yok.
Mesaj tarihi:
fenerbahçe'ye acilen bir stoper, bir dia siyahlığında ortasaha, bir de çok da iy iolması gerekmeyen bir forvet. forvet konusunda kriterimiz baya düştü zaten. güiza gökhan ünal falan derken beklentiler zaten 0.
  • Yeni Oluştur...