Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Jaxx said: Ghost'a birşeyler yapmaları lazım artık bence. Oyunun açık ara en az kullanılan ünitesidir heralde. 150 mineral 150 gas. Zaten bir 150 mineral ve 150 gas + 2 dakika research time de cloakı için falan..... Bunların yanında bir de hellion var, snipe var, üstüne bir de ghostun +light damage'ı var hangi akla hizmetse, cidden buglı sanmıştım ilk başta. Edit: Hiç nuke falan demeyin abi, bronze ligdeki adamlar artık nuke yemiyor, ki minicik bir nokta da olsa karşıdaki adam da görebiliyor nuke bölgesini, ki her nuke zaten 100 mineral 100 gas :p ghost cok sğalam bir ünite, hatta oyunun en iki 3 casterınden biridir (ki bence sırayla sentry infestor ghosttur bence) üstüne hpside diger casterlardan iyi, hızıda iyi, heal olabiliyo, cloak'u var haliyle combat öncesi büyü atması daha rahat, empde snipe'ta iyi büyüler, tvt icinse nuke güzelliği varki nuke'u sadece "nuke attım 4 depo 20 işci patlattım" diye düşünmemek lazım. adamın pozisyondan sökmek, base'ine geri döndürmek, mineral toplamasını engellemek vs vs bir sürü etkisi var. yetmiyor bide dmgıda güzel miss gibi hatta. research süresi az bile, bakma oldukca hızlı cıkan bi caster ghost. infestordanda templardanda hızlı cıkıyor. baya iyi bi ünite ghost. özellikle toss'a karsı.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ghost toss'a karşı kesinlikle süper bir ünite emp sayesinde zaten. tvt'de de işe yarıyor ama rakibin orduda raven, base'de 2-3 turret varsa efektifliği falan kalmıyo pek. zerg'e karşı da sniper rounds işe yarıyor ama ya ufak combatlarda, ya da ulta varsa. en az basılan, kullanılan ünitelerden biri ghost sonuçta. bence de gazını azaltmaları lazım kesinlikle. 150 gaz nedir abi? tanktan pahalı eleman. yani bence sentry'nin mesela yanına bile yaklaşamaz. sapık bir ünite sentry. 100 gaz bi de sadece.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 öyle de ucuzlarsa ff kalmaz. protoss hep yarı hp ile oynar. pahali olması normal. gayet elit ünit. ht 150 gas istiyor psi atiyorsun adam ünitleri mikrolayarak kurtarabiliyor. ama emp öyle değil. snipe gitsin lockdown gelsin. snipei zaten normal atağı görüyor.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sabah mTw.narutoyu yendim. Marine tank felan birşeyler saçmaladı. Oyun başı direk ezildi. Sonra marudora döndü. Marudor mediavac fena zorladı. Marudor gibi ünite yok valla.
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ghost varsa bansheeyede ii oluyo silüete bi emp atıyon cloak kalmıo medleri,raveni felan varsa ptd içinde patlıo heal atamıo vs
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ghost da nuke de iyi ya, cüce mesela örneklemiş. Ben de adam gibi oynarken terranın expine dalacaksam main basein kapısına nuke atıp nuke gelene kadar expi temizliyordum. Sonuçta adam bir karar vermek zorunda kalıyor. Yine overseer çıkmamış zerg görülünce ciddi yararlıydı ama bina hpleri arttıktan sonra denemedim. EMP de tvz haricinde bayağı yararlı.
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 deadwoll said: Ghost da nuke de iyi ya, cüce mesela örneklemiş. Ben de adam gibi oynarken terranın expine dalacaksam main basein kapısına nuke atıp nuke gelene kadar expi temizliyordum. Sonuçta adam bir karar vermek zorunda kalıyor. Yine overseer çıkmamış zerg görülünce ciddi yararlıydı ama bina hpleri arttıktan sonra denemedim. EMP de tvz haricinde bayağı yararlı. hacı tvz ' dede bakma banling muta infestorun korkulu rüyası ghost, cok gaz istio die kimse basmıo ama sayısı 10 olunca banlinglere cat cat giydiriosun snipeları, veya mutalara.. keza infestor giderse sen bio gidiosun die, bi clock basıosun giriosun adamın forcun yanına infestorlara 2 snipe ( veya ghost sayın azsa bi emp patlatıosun ) infestorlar ÇÖPEE !! :)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 zaten sırf marine basmak lazım, kalan gazıda ghosta harcayın işte.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 marine ya tatatatatatat gidio böle foxer
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Ya marine spamladığım her oyun kazanıyorum neredeyse. Diğer bütün oyunları da kaybediyorum. Mal gibi marine spam yapıyorum 2 reactor rax 1 tech lab raxla. Stim bitince adamın kapıda bitiyorum. Gitmeden önce de bir yokluyorum siege collosus baneling var mı diye. Eğer bitiremezsem expxand ediyorum daha fazla marine basıyorum armory atıp upgradelerini tamamlıyorum. 4-5 tane de medvac kkoyuyorum arkaya. Aman bunu yapmadığım her oyun yeniliyorum taktik değişikliğine gidince. Bu taktiği yaptığım zaman da gelişemiyorum oyun olarak biliyorum. Böyle aptal bir döngüye girdim yani
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Wispy said: Ya marine spamladığım her oyun kazanıyorum neredeyse. Diğer bütün oyunları da kaybediyorum. Mal gibi marine spam yapıyorum 2 reactor rax 1 tech lab raxla. Stim bitince adamın kapıda bitiyorum. Gitmeden önce de bir yokluyorum siege collosus baneling var mı diye. Eğer bitiremezsem expxand ediyorum daha fazla marine basıyorum armory atıp upgradelerini tamamlıyorum. 4-5 tane de medvac kkoyuyorum arkaya. Aman bunu yapmadığım her oyun yeniliyorum taktik değişikliğine gidince. Bu taktiği yaptığım zaman da gelişemiyorum oyun olarak biliyorum. Böyle aptal bir döngüye girdim yani hangi ligdeyiz?
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Memphis said: Wispy said: Ya marine spamladığım her oyun kazanıyorum neredeyse. Diğer bütün oyunları da kaybediyorum. Mal gibi marine spam yapıyorum 2 reactor rax 1 tech lab raxla. Stim bitince adamın kapıda bitiyorum. Gitmeden önce de bir yokluyorum siege collosus baneling var mı diye. Eğer bitiremezsem expxand ediyorum daha fazla marine basıyorum armory atıp upgradelerini tamamlıyorum. 4-5 tane de medvac kkoyuyorum arkaya. Aman bunu yapmadığım her oyun yeniliyorum taktik değişikliğine gidince. Bu taktiği yaptığım zaman da gelişemiyorum oyun olarak biliyorum. Böyle aptal bir döngüye girdim yani hangi ligdeyiz? Bence silverda
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 protosa karşı end game'de nasıl karşı durulur abi? kalkanı şusu busu oyun uzayınca alamıyorum terranla protosu.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 4 gate e takılı kalınca oluyor o olay, nerde değişceğini iyi ayarlamak lazım teknoları
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 colossusa viking, basıcaksın işte. templar gidiyosa daha zor tutmak. tanklar etkili. templarlara öncelikv eriyolar ateş ederken. templarlarda yanyana duruyo genelde 3 tanka teşiyle 2-3 tanesi ucuyo. bide ghost tabiki. vericeksin empyi templarlaa sonra stimleyip giriceksin dövüceksin dövüceksin sonra cekileceksin. cokzorlarsan arkaya templar warplayıp yine stormlar seni.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 end game degil de mass army olayina donduyse oyun her turlu microya bakiyor. ghost/templar'lari daha iyi kullanan kazanir muhtemelen.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 işte o noktada raven ve observerlar önem kazanıyo. kim kimin pozisyonunu görür kim kime önceden emp atar veya ayklasan ghosta feedbacklerlerse, o avantaja geciyo.
bakas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mech ağırlıklı bir ordu benim için karşılaması daha zor protoss olarak. Tank sayısı hele arttıkça sıkıntı oluyor. Eğer zamanında scout edemezsem phoenix yetiştiremiyorum tanklara sıkıntı oluyor. Ki phoenix olmadan düşük bir şans o tank bariyerini geçmek.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 geçmeye çalışmamak lazım işte, bastıkça ışın atan apartmanlardan basacaksın
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2 gündür oynuyorum işte daha. daha önce sc1 de oynamamıştım ilk starcraft deneyimim. zamanında sıkı age of empires oynardım, oradan bi alışkanlık var işte. hatta orada her boş buldugumda town center atmaya alışmışım bazen oyunu 4 5 command centerla bitiriyorum sdgfsd genel olarak sıkıntım ileri derecede taktikleri bilmemek. tier 1 2 elemanlarla eziyorum genelde upgrade yaparak ve medivacla besleyerek. ama t3e kaldı mı oyun ancak ghostun nukesiyle falan kurtarıyorum. neyse öğrenicem işte yavaş yavaş. 2/10 du win rate şimdi 13/14 oldu.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 haha yeni başlayıp o kadar expansion aliosan baya hızlı gelişirsin sen merak etme :)
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2nci gün Nuke atıyosan sakat adamsın sen korkmak lazım.
Öne çıkan mesajlar