Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 huun said: olm bu kadar işsizsen gel bnete haaha haeh essay yazıodum, dictionary acarken arada forumada bakıorum :p
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Memphis said: 10 supply 11 rax 11 gas Bu veya 12 rax değil miydi zaten standart? Karşındaki Zerg değilse zaten rush yeme olasılığın düşük. E adam 6 pool yaptıysa zaten duvar da hazır olmayacağı için 1 supply yine çok farketmez?
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 VoodooRush said: Memphis said: 10 supply 11 rax 11 gas Bu veya 12 rax değil miydi zaten standart? Karşındaki Zerg değilse zaten rush yeme olasılığın düşük. E adam 6 pool yaptıysa zaten duvar da hazır olmayacağı için 1 supply yine çok farketmez? 6 pool'a wall hazırlayabilirsin istersen. o sorun değil. ama 6pool kesin gelicek diye düşünmüyorsan, hazırlaman boşa 1 supply koyman anlamına geliyor öte yandan wall hazır değilse, o 1 supply baya farkettiriyor. 1 marine fazla oluyor diyebilirz yaklaşık olarak.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sabonis said: VoodooRush said: Memphis said: 10 supply 11 rax 11 gas Bu veya 12 rax değil miydi zaten standart? Karşındaki Zerg değilse zaten rush yeme olasılığın düşük. E adam 6 pool yaptıysa zaten duvar da hazır olmayacağı için 1 supply yine çok farketmez? 6 pool'a wall hazırlayabilirsin istersen. o sorun değil. ama 6pool kesin gelicek diye düşünmüyorsan, hazırlaman boşa 1 supply koyman anlamına geliyor öte yandan wall hazır değilse, o 1 supply baya farkettiriyor. 1 marine fazla oluyor diyebilirz yaklaşık olarak. Beta'nın başında Terran oynamıştım bir dönem aklımda kalan buydu. Zaten Ladder'ı bıraktım ben Patch'den sonra. 4 maç yaptım 3 ZvZ, gereksiz.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bugün de 3 tane tarson vs dimaga izledim. 3'te 3 aldı eline tarson. nolacak bu iş yav. hiçbir pro terran maç kazanamıyor mu şu sıralar nedir? hatta tarson 2 maçta ağlamış "imba" diye.
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu mass carrier ne kadar irite edici birşey ya. Mass marine yetemiyor, viking yetemiyor ne yapıcam ben adamlar mass carrier gider diye hep zerg olup corruptor+brood mu abancam? 2v2de 4 tane oyun kaybettik favouredken şu mass carriera bugün, takım arkadaşı yıkılmış, kendi baseleri yıkılmış falan adamın umrunda değil, bir yolluyor 20-25 tane carrier taş üstünce taş bırakmıyor, nasıl bir tarzdır, nasıl bir oyun anlayışıdır bu :(
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi mass carrier olana kadar 25 dakka geçmesi lazım. boş mu duruyonuz o arada recon yapın haraslayın onlar turtle yapıyosa base aldırmayın siz alın. 10 carrier basana kadar o, 30 viking basar geçerim allahıma affetmem
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 TvT'de çok Thor görmeye başladım. Ne değişti. Çok oynamıyorum bu arada haftada 1-2 maç falan.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Boci said: Totalde kaçtane scv nin mineral topladığını nasıl görüyoruz? mineral toplanırken bütün scvlerini genel sec, 3 sıra full scv varsa tamamsindir :P mineral hattı eksilmeye / expansiona cıktığında sırayı 1.5-2 sıra civarına indirceksin işte expansiona scv cekerken, sonra 2 baseden de scv basıosun late exp. almışsan mainde 2 sırayı bulmasan da olur ama genellikle öle oluo saymadan göz kararı hızlı secim ve tercih yapmak icin.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya durdurma zaten scv üretimini. 80'e kadar yolu var.
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ghost'a birşeyler yapmaları lazım artık bence. Oyunun açık ara en az kullanılan ünitesidir heralde. 150 mineral 150 gas. Zaten bir 150 mineral ve 150 gas + 2 dakika research time de cloakı için falan..... Bunların yanında bir de hellion var, snipe var, üstüne bir de ghostun +light damage'ı var hangi akla hizmetse, cidden buglı sanmıştım ilk başta. Edit: Hiç nuke falan demeyin abi, bronze ligdeki adamlar artık nuke yemiyor, ki minicik bir nokta da olsa karşıdaki adam da görebiliyor nuke bölgesini, ki her nuke zaten 100 mineral 100 gas :p
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ghost gayet iyi ya.support ünitesi zaten damage beklemiyoruz.damage olarak da nuke var ayı gibi
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya ghost güzel de ne bileyim emp sadece protossa karşı etkili bi büyü, gidip ghost ekliyim forsuma denmiyor genelde.
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Jaxx said: Ghost'a birşeyler yapmaları lazım artık bence. Oyunun açık ara en az kullanılan ünitesidir heralde. 150 mineral 150 gas. Zaten bir 150 mineral ve 150 gas + 2 dakika research time de cloakı için falan..... Bunların yanında bir de hellion var, snipe var, üstüne bir de ghostun +light damage'ı var hangi akla hizmetse, cidden buglı sanmıştım ilk başta. Edit: Hiç nuke falan demeyin abi, bronze ligdeki adamlar artık nuke yemiyor, ki minicik bir nokta da olsa karşıdaki adam da görebiliyor nuke bölgesini, ki her nuke zaten 100 mineral 100 gas :p nuke deil babacan, ghost baraksdan cıkıo die mm le karıstırmayın, tank thor kalitesinde bi unite, tek farkı ekstra bina atıosun, insanlar genelde basmıo neden? cünkü ekstra bina basmak akıllarına gelmio.. anca zorunlu durumlarda akıllarına gelio psi etc güzel unite ben seviyorum ama dediniz gibi çok basmıorum.. bi tank yerine bi ghost basmak herzaman iyidir
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Selam, bugün attım barakalarımı marin marauder, 1 tane de ghost aldım erken bi gideim dedim. önceden 2 kere recon ettim 3 tane gate vardı biş yoktu chargelot basmış mass. emp atmama rağmen adam doğradı beni. çıkan 1 tank da işte yaramadı. ne iş bu ya
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 chargelotun counteri ya mass marine yada blue flame helion ghost deil <:
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi saklamış adam nrden geldi o kadar chargelot görmedim. ben stalker gelir falan diye bekliyorum :(:((
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Dynun said: abi saklamış adam nrden geldi o kadar chargelot görmedim. ben stalker gelir falan diye bekliyorum :(:(( oyunun 8. dk sı bitane scv yolla, 10. dk sı yolla 12. dk si yolla bu aralarda ne oldunu bilmezsen yenilirsin
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyunları üstün sürdürüp sonra sıçıyorum. uzayan oyunda elim ayağıma dolaşıyo. napmalıyım
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 1.Derin bi nefes al 2.expleri kontrol et 3.Dağılmış sağda solda adamın varsa onlarla bi zahmet ilgilen. 4.Oyun ilerlemiş, tech destek birimler ve upgrage yap.
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Dynun said: oyunları üstün sürdürüp sonra sıçıyorum. uzayan oyunda elim ayağıma dolaşıyo. napmalıyım Late game transition'ı yapamıyorsun henüz demek, ustalaşıyorsun demek. (Ben daha mid yapamıyorum hoho). Scout'u bırakmadan, rakibe uygun tier 3 ünitelere ağırlık ver, oldu bitti. (Böyle de ukelayım)
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Memphis said: Dynun said: abi saklamış adam nrden geldi o kadar chargelot görmedim. ben stalker gelir falan diye bekliyorum :(:(( oyunun 8. dk sı bitane scv yolla, 10. dk sı yolla 12. dk si yolla bu aralarda ne oldunu bilmezsen yenilirsin Arada enerjiye kıyın da sweep atın yav.
Öne çıkan mesajlar