Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya o mass marine 1 insana 1 kere tutacak bi olay

ladderda random adamlar geldii için çoğu insan beklemio tabi 6. dakkada kapı9sında onlarca marine ve arkadan sürekli gelen marine ordusu hatta öle yenince haliyle baya küfür yiosun

ama bi şekilde tahmin etsen öle geleceğini çok rahat encounterlarsın.
Mesaj tarihi:
şunu bir kez daha anlamış oldum ki, bu oyunda 2 v 2, 3 v 3 vs boşu boşuna var. zira adamlar oyun oynamıyor.

bahsettiğiniz marine taktiğinin yanında bir de baneling - zergling düşünün. 2 kişi sadece bu taktikle %66 gibi bir kazanma yüzdesi ile diamonddalar. eminim ki sadece yaptıkları bu. oyun böyle olmaz. bu tarz "basit" taktikleri durdurabilmek gerek. karmaşıklaşması gerek ki birşeye benzesin.

dakika 6:55, kapımda 20 marine, 27 boost zergling, 7 baneling var. ne diyebilirim ki daha.
Mesaj tarihi:
deminki oyunda zerg bana sadece baneling gönderiyodu :D Vurdum kırbacı vurdum kırbacı yamuldu.

Ben genelde tek barracks başlıyorum sonrasında 2 barraks dikip 2reaktor 1techlab yapıyom. Reaktör up ve eng atak upgrade i yapıp dalıyorum. Stargate olayına çok girmiyorum açıkcası. Zaten terranın bana göre massmarine olayını bırakamaması midgamede çıkabilecek hava ünitelerinide steampack ile harcamasından kaynaklı. Tabi ben orta vaziyetli biri olarak konuşuyorum.İlerde ne oluyo bilemem.
Mesaj tarihi:
tanklar gitti, thor'a önem verdim.

cannon rush yapan team mate noob, 1 drone aldıktan sonra başka birşey yapamadı. diğer toss team mate, 3 kişiye karşı direnemedi. ben de o ikisi öldükten sonra biraz bekleyip push yaptım. 3'ünü de aldım tek tek. 1v3 kazanmayı hiç beklemezdim, low plat - high gold bir oyuncuyum sonuçta. ilginç oldu paylaşayım dedim.

http://rapidshare.com/files/421937331/Dig_Site_1v3.SC2Replay.html
Mesaj tarihi:
mass raven'a kaybettik demin arkadaşla 2v2'de

biri mass raven biri mass stalker + 3 colossus bastı. gg olduk. viking'leri hem stalkerlar hem misile'lar alıyor. mm desen öle bi patlatıo ki viking bunları üf, viking'in immobilitesi çok feci bişey... hem mara hem vikinglerin ateşlerini kesiyor aynı zamanda raven

ghost desen o kadar stalker arasında kurtulamıyor ki emp atsın raven'lara.

napmak lazım acep.
Mesaj tarihi:
-Nae said:

Uzayan Protoss oyunlarında Carrierlara karşı çok çaresiz kalıyorum Nedir bunun antisi?

simdi olay sole
eger sayı avantajını kaybedersen yani, 3 carrier bastı diyelim ozaman vikingle tutabilirsin, ama olurda sayı 4e ulasırsa vikingi mineralin varsa extra bas tabi ama main force marine olucak, ve carrierlara target fire degilde, o carrierdan cıkan zımbırtıların adını unuttum onlara random firela tutuosun, zımbırtıların sayısı azaldımı stim basıp carrierlara target veriosun falan, ama dedim sayılar burda cok onemli 4 ve ustu cok tehlikeli ona dikkat et
Mesaj tarihi:
mass marine basıcaksın hic bisey yapmana gerek yok oyunun ilk dakikasından itibaren marine

marine marine marine marine marine o kadar hızlı ve efektifler ki üretim / tüketim oranları itibari ile hic bir sey marine in yerini tutamıyor :D

bi yerden sonra adam senin marine ordunu eritene kadar sen yeni marine ordusu basıosun fln öle cılgın tek atarlı bişey çok sabırlı olmak lazım marine ordusunu temizlemek icin hele hele siegelere nerf geldikten sonra değişmem artik marine i biseye :p
Mesaj tarihi:
Cuce said:

viking. marinede güzel gidiyo, bol stimli sinekleri temizliyo havadan carrierlarda üzülüp gidiyo

şimdi 3 tane carrier geliyor, carriera mı focus yapmak lazım yoksa sinekleri mi kesmeli etrafta ?
  • Yeni Oluştur...