deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Baneling basanlara mutalisk çıkartınca ne oluyor peki?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 muta cıkana kadar ölüyosun. roach muta yapalar varda riskli baya. adam spire görürse senın mutan once spore colonyde atıyo hydrada cıkabiliyo. sorna sennde güclü ekonımisiyle gelip dövüyo senı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 zergde hatchery e şu corruptorun bina kitleyen skill i atınca bişey oluyo mu
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 research yapamıyo upg olamıyo, asıl nexüse atınca boost atamıyo
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 artı enjekte edemiyosun queenden enjekte varsa kesiliyo larva üretimi
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aa onu bilimyodum bak. ama normal 3 larva cıkıyo sanırım
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Memphis said: tvt de, herseyi basabilirsin, yani acık ve net herseyi yapabilirsin, olay senin oyunculugunla alakalı, tankmı yapıo mmm yaparsın drop atarsın, mecburen tankları hareket ettircek, stim basıp alırsın ki tank basıosa sınırsız exp alabiliosun rahat rahat, banshee yapabilirsin, mass viking yapabilirsin, marine bunker rush atabilirsin, reaper rush atabilirsin, tank seviosan tank basarak oynarsın, bc basabilirsin, ghost yapabilrisin, baska unite kalmadı sanırım? ha en etkili yol, clock banshee ile baslayıp tank mara viking combosu, ama bunu yapan kazancak die bisey yok, herkezin kendine has oyun stili var, neden hoslanıosan onu yap dersenki yapılmıo; top lvl terran lucifron mmm yapıo tank basmıo, morrow fe alıo, exp koruo sonra mm le pushluo, sjow oyun boyu heryere drop atıp exp alıo dicem oki tvt suan hherseyin yapılabildigi tek matchup, eger tvt den zevk almıosan, sen böle bi taktik olsun onu yapıym hep kazanıym o taktikle tarzı bisey istiosun sorry :( öle bisey yok Bu aralar TvT'de tank/viking yapıyorum, gerçekten çok etkili. 8+ tanktan sonra bio direk ölüyo zaten, viking oldugundan drop yapamıyor, bir de ustune vikinglerden gelen sight tanklara ciddi avantaj veriyor, ve hava hakimiyeti elinizde oldugundan haritayı tamamen kontrol etmenizi sağlıyor. Oyun sonlara dogru epik viking vs. viknig kapısmalarına sahne olabiliyor, en sonunda raven ölmeden PDD'yi atan ya da seeker missile'ı yediren de kazanıyor genelde. Tabi bu tek taktik değil, TvT'nin eglenceli kısmı da bu zaten. Marauder/Thor gidenler var, erken MMM push edenler var, mech'in yavaslıgını abuse edip nuke kastıranlar var da var. Her taktik ise yarayabiliyor. Erken bi tank/viking, marauder/thor'a yenilebiliyor mesela ama tankların sayısı arttıkça marauderlar medivac olmadan pek iş yapamıyorlar. MMM, marauder/thor'u alıyor vs vs... Kısacası, TvT bayagı eglenceli; yaratıcı olan kazanıyor genelde ki bu iyi bişey.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Şöle güncel SC2 taktiklerinin yazdığı güzel bir site var mı bilinenı. liquipedia 2 ye baktım da başka varsa die soruorum. işteyim de şöle arada bakiim bişeyler kapiim o süreçte die
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mortis said: Şöle güncel SC2 taktiklerinin yazdığı güzel bir site var mı bilinenı. liquipedia 2 ye baktım da başka varsa die soruorum. işteyim de şöle arada bakiim bişeyler kapiim o süreçte die video review izleyebilirsin. baskalarinin hatalarindan ogrenmek kolay oluyor =)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ya video falan işte zor o kadar vakit harcıcak deilim hehe yani arada bi alt tab 2-3 satır oku modunda takılmak istediimden öle bişey istedim =) neyse saolun =)
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Abi zor ya okuyarak, karşındakini görerek oynayacaksın sonuçta, her ihtimali yazmak zor oluyor :p
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mortis said: Şöle güncel SC2 taktiklerinin yazdığı güzel bir site var mı bilinenı. liquipedia 2 ye baktım da başka varsa die soruorum. işteyim de şöle arada bakiim bişeyler kapiim o süreçte die http://www.teamliquid.net/forum/index.php?show_part=34
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ya abi zor okuyarak biliorum deneyimlemen lazım ama işteyim işte starcraft oynayamıcağıma göre o sırada bi kaç bilgim olsun atiorum dün protosun teki ile kapışıodum heriften daha ii ekonomim vs vardı ve böle scoute ettim adam 15 tane voidray basmış bende de öküz gibi mineral gaz var böle tam lame bi şekilde battlecruiserları falan bastım böle tanklar falan. adam voidraylerle benim daha büyük ordumu yok etti. sonra sc2nin sitesine baktım voidray için strong against battlecruisers dio işte mesela bu tarz fact bilgileri öğrenmek için aslında istiorum genel taktikler bilmemneler rçünkü 1 haftadır starcraft 2 oynuorum doğru düzgün ki hala oyunu satın alabilmiş deilim ay başını bekliom xP 4. trial accountum, sc1 de hiç oynamadığım için bu tarz bilgilere ihtiyacım var.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ravenin olayını ben tam algılayamadım yaw verin bir pati bakiyim::(
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bir maçta denk geldim, herif turret koydu raven ile, insanlar çıldırdı. Ben de acaba başka bir amacı mı var diye düşünmeye başladım.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 defence drone, projectile saldırılardan bazılarını rastgele kesiyor. bi stalker normalde 10 kere atış yapacaksa, 8 oluyor, 7 oluyor vs. 5-6 tane atacak kadar raven varsa, dramatik şekilde etki edebiliyor combat sonucuna. üstüne geldiğinizde yazıyor zaten hangi birimlerin saldırılarını kestiği.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pdd 200 enerjiyle başlıyor,etkiledigi ünitelerin her atağını 10 enerji kullanarak kesiyor.1 stalker 20 atış yapsa 20sini de keser yani.rastgele değil bildigim kadarıyla
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 huun said: defence drone, projectile saldırılardan bazılarını rastgele kesiyor. bi stalker normalde 10 kere atış yapacaksa, 8 oluyor, 7 oluyor vs. 5-6 tane atacak kadar raven varsa, dramatik şekilde etki edebiliyor combat sonucuna. üstüne geldiğinizde yazıyor zaten hangi birimlerin saldırılarını kestiği. rastgele değil yahu benim bildiğim. 10 enerji götürüyor her kestiği saldırı. pdd'nin enerjisi bitene kadar blokluyor herşeyi diye biliyorum. herşeyi derken işte blokladığı şeyleri...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu arada bioball'a speed upgrade'li baneling basılınca ne yapıyoruz? mümkün olduğunca adamlarımızı ayırıyoruz tamam da ne basmak lazım tank mı? gelene kadar onları temizlesin diye?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mortis said: ya abi zor okuyarak biliorum deneyimlemen lazım ama işteyim işte starcraft oynayamıcağıma göre o sırada bi kaç bilgim olsun atiorum dün protosun teki ile kapışıodum heriften daha ii ekonomim vs vardı ve böle scoute ettim adam 15 tane voidray basmış bende de öküz gibi mineral gaz var böle tam lame bi şekilde battlecruiserları falan bastım böle tanklar falan. adam voidraylerle benim daha büyük ordumu yok etti. sonra sc2nin sitesine baktım voidray için strong against battlecruisers dio işte mesela bu tarz fact bilgileri öğrenmek için aslında istiorum genel taktikler bilmemneler rçünkü 1 haftadır starcraft 2 oynuorum doğru düzgün ki hala oyunu satın alabilmiş deilim ay başını bekliom xP 4. trial accountum, sc1 de hiç oynamadığım için bu tarz bilgilere ihtiyacım var. Challenge missionlar var onları oyna, temel olarak micro bilgisini geliştiriyorlar. Kimin kime üstün olduğunu, neyi nasıl kullanacağını falan öğreniyorsun.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 rastgele evet yanlış kelime olmuş. cooldown'u var ya onu demek istemiştim. manası varken bile her gelen 20 taneyi kesmiyor yani.
Öne çıkan mesajlar