trion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 2005-2006 yıllarında pati üyesi olan ko bölümünde takılan kimler var bakalım ? Uzun süre önce paticik forumu kapalı biliyordum bir an aklıma geldi ve 5 yıl aradan sonra ilk kez burdayım Sormak istediğim 4-5 yıl önce charlarınız ne durumdaydı şimdi nasıl ? Eski arkadaşlar varsa o eski günleri yad edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 herkes ya sattı ya bıraktı. şimdi troller hakim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 BeN puRd@yIw qanq@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben varım:D, lvl 7x np 62k pelerinli asas karakterimle cz'de terör estirmeye dwm ediyrm @Q@ :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 cok pis maliş atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 q@nqa b@yR@m qelshin de h@rçLıKL@rl@ @S@S p€d@lı @LıCaW o z@W@n qör b€Ni q@nq@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 post kasmayın sevgili arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 git test çöz gecko! Liseli seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 qaraqemal kaldı bi tek bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 SodomVsGomore said: git test çöz gecko! Liseli seni... yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 2004 - 2007 Ares. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 vaniLLe said: cok pis maliş atarim Bilmediğin, patentine sahip olmadıgın meme'leri kullanma lan, zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 q@nq@ MaLis €sKidI Be€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 malis atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tamer kasmışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 kınayt onlayn süfer bhi oyhun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baymad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yaç oldu 30 evlendik 2 yasında oğul sahibi olduk :) Eski günleri yad edelim dedik girdik. Bu başlığı görünce dayanamadım yazayım dedim. Sene 2005 daha ko yeni başlamış kasmaya başladık. Tabi o zamanlar bambaşka idi luferson önunde warıotlar provoke yapar bızde alan buyusu ile kesmeye çalışırdık (yanlış anlamayın alan buyusu dediğim lwl 35 büyüsü). En güzel günler o günlerdi. Tamam savaşlarda lagdan oynayamazdık ama güzeldi gerçekten. Sene 2010 oldu prest char kardeşimde şimdi 3 senedir oynamıyorum. Lwl 83 müş full itemlimiş bi gireyim dedim eski batle prest charıma biraz pk yaparım dedim ama eski oyundan hiç ama hiç bişi kalmamış. Ne tadı var ne tuzu 30dk girdim baktım sarmadı çıktım. Dahada girmem sanırım. Ama şunu söyleyim hayatımda iz bırakan oyunlardan Knightonline oyunundan başka bir oyun tanımıyorum gerçekten çok güzeldi. Dostluklar desen ayrı bir güzellikti. Neyse paylaşayım dedim. Bu arada ben kimmiyim? Ares de oynayan :Gift15h: Herkese iyi oyunlar :Gift15h: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 eyvallah başkan üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 warıotlara o konuda ben de iç geçirir durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
servet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 2006 ares BLUNDERBORE,::gel_pc_pc::,L_E_A_M_E,levo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bazı insanların hayatında iz bırakan oyunun knight online olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Hayatta iz bırakan oyun... Ben konusu açarım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben kitabını yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar