fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ile arasında nasıl bi ilişki var. galiba kahve sindirim sistemimi ele geçirdi benim. kahve içmeyince vücudum dağılıyo, günde bi kahve içmezsem hiç bişey yiyemiyorum nerdeyse. nasıl düzelticez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 insan vücudu sanırım 20 gün birşey yemeyip/içmeyince canı istemiyormuş tekrar, unutuyormuş. 20 gün sık kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 daha fazla kahve ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kahve ciddi bir uyuşturucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kahveyi ağzınla iç tabii kahveden kastın ne? filitre kahvemi yoksa nescafe fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kahve bütün kötülüklerin babasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Baileys li kahve ne oluyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Son zamanlardaki seks içerikli mesajların artışından dolayı anlıyorum ki pati halkı hallenemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 benimde soda içmem lzm yoksa üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 soda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sindiri is,stemi ile alaksı yok kafein bagımlısı olmussun geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Midemden dolayı ben de Kahve içemiyorum. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben çay kahve vs. sevmiyorum. ama sigara içiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet kafein bağımlısısın. BİR BAĞIMLISIN Bende yazın , sütlü iced americano içmeden kendime gelemiyorum.Yani sadece birini alabilecek param olsa yemek mi kahve mi dendiğinde gider kahve alır aç gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 çay... bi sürü iyi çay.. sadece normal türk çayı da değil, karadenizin kıyılarında çay yetişen her ülkeden, her yerinden çay.. seylan çayları, bitki çayları, meyve çayları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sindirim sistemiyle ilgili değil. bağımlı olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bir ara günde bir expresso içmeden duramıyordum. kalp sorunum çıkınca bırakmak zorunda kaldım (ciddi birşey yok, çarpıntı sadece). iki-üç ay aradım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kahve bok çay süper laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kahve sigara ilişkisini de göz önünde bulundurmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 carpıntı bende de vardı kahveyi bırakınca gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 GERGE said: Bir ara günde bir expresso içmeden duramıyordum. kalp sorunum çıkınca bırakmak zorunda kaldım (ciddi birşey yok, çarpıntı sadece). iki-üç ay aradım ama. espresso içsen yapmazdı çarpıntı mekekek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Sindirim sistemi diyince direk içince sıçtırıyor diyeceksin sanarak girmiştim başlığa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 öyle dicektim de çok public olduğu için sindirim sistemi dedim sdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bende fena bagımlıyım ya . işin kötü yanı iştah falan bırakmıyor su da içemiyor insan .. allahtan kalbim midem hala saglam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar