Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/15423964.asp?gid=373 benim de acaip süredir kafamda olan birşey bu ya. ki zibilyon tane örneği var. bi yolunu bulup kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 paran var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 de ki kenarda 15binliram var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 olmaz 15k ile. devletini kuracaksan şekil olmalı, pasifikte bir ada satın alıp sınırları olan bir devlet kurmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kendin kuramazsın ama ikinci el temiz bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 <2. Trade>: Paying 10g if you sign my state charter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sipeyskeyk said: olmaz 15k ile. devletini kuracaksan şekil olmalı, pasifikte bir ada satın alıp sınırları olan bir devlet kurmalısın. abi ada değilde dağda kurulmayı düşünüyorum. görüş açısı güzel geleni indiririm fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kimse satmaz oğlum dağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Spidee said: <2. Trade>: Paying 10g if you sign my state charter. direk bu aklıma geldi benim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi benim kayınvalidelerin dağı var karadenizde kocaman kocaman dağlar onların oraya kuruliyim diyorum onlar vefat edince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://www.wikihow.com/Start-Your-Own-Country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Karadenizde ayrı devlet kurdum dersen, devlet pek uzun ömürlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tüfeği kapan gelir dağa ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ada diyosunuz da 500k lık bir adayı yaşanabilir hale getirmek 3.5-4 milyon dolar tutuyor en az. Araştırdıydım bi ara ben baya zahmetli ve zaman alan bir iş. Ha hazır yontulmuş ada varsa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Araştırdıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Onu kurcak olsam askeri güçle kurarım agalar. Hem dağ avantajı bende olur. İlk başta gizli büyürüz. Sonradan yeterli gücümüz olduğunda ortaya çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 3-4 milyonsa birşey değil ya, vergileri abartıp çıkartırsın o parayı. Sadece pasaport ticareti yapsan gene yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 semih cumhuriyetini ilan etmeliyiz bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Spidee said: <2. Trade>: Paying 10g if you sign my state charter. + we have tabard!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 devlet ninjalamak daha kolay bi is, bnkz: http://topnews.in/law/files/Kim-Jong_Il.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/25.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Para koyalim topluca Vorovoro gibi bi projeye girelim iste. Tribes wanted diye bi calisma vardi ya iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abvblizzard said: Ada diyosunuz da 500k lık bir adayı yaşanabilir hale getirmek 3.5-4 milyon dolar tutuyor en az. Araştırdıydım bi ara ben baya zahmetli ve zaman alan bir iş. Ha hazır yontulmuş ada varsa bilmiyorum. 500K ya nerede ada var hemen alim? Bu paraya anca adadan ev aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hakkaten yaw, 1 milyona villa var 500k'ya ne adası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 avusturalya kadar bi adayı hayal edersen tabi 500k olmaz. 500k lık adaya 2 tane ev dikersin bi de tarlan olur tmm yer biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar