Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tutorialdan gir ordan load yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 vallaha oldu saol aklıma gelmemişti sağolun pratik zekalı patiler hile ne ya topic kitlenebilir oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 birazdan zilyonlarca sc fanboi tarafından zerglenceğimi bilsem de söylüyorum singleplayerı başlangıç olarak beklediğimi bulamadım... oyunun başındaki görevlerin çoğu çöp. sc1'in epik hikayesi nerdeee.... burda tacir miyiz korsan mıyız tüccar mıyız neyiz anlamadım?? yakında turist gezdirme görevi verirse tam olacak. sırf artık epik senaryo başlıcak diye umarak yapıyorum bi çok görevi... bu mudur yani 30 level anlayşış? keşke görev sayısı az olsydı şişirme görevlerle uğraşcağımıza ama yine de blizzarda güveniyorum ileride düzelecektir :) ama görevler acaip zevkli ve yaratıcı oynayınca anlayacaksınız. ayrıca rts'lere biç ok yeni fikirler vericek bu oyun. helal blizz'e adamlar el attığı oyunu kilometre taşı yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 katılıyorum ben de.scdeki epiclik hissi yok gerçi sc1 oynarken çocuktuk bakkala gitmek bile epic geliyodu ondan olabilir. hafif spo protoss görevleri epic aslında baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Tyrannus'un spoilerına katılıyorum, bi de artık büyüdük o epiklik sc dünyasına ilk defa tanık olduğumuzdan ve küçük olduğumuzdan, küçükken insana dünya kupası takımlarının yapıştırmalarını cikletten çıkarıp albüme teker teker yapıştırmak da epik geliyodu, büyüdükçe heyecan azalıyo ve beğeni çıtası yükseliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dreagloth said: Çok güzel olmuş, oynayıp da hala sc1 ile aynı diyen insan evladı varsa buyursun beri gelsin. oyuncu yorumlarına bakıyorum, 10 verenlerin yazdığı bile "İNSANOĞLUNUN YARATTIĞI EN İYİ OYUN SC İDİ, ELBETTE DEĞİŞTİRMEDEN BIRAKMALARI LAZIMDI" şeklinde. 10 veren 'eleştirmenler' de (yazıya "sc çıktığında 11 yaşındaydım, ses ve grafiğe 8 veriyorum ama 10'a ortalıyorum her nasılsa" diye başlayan) "eski oyuna ne kadar benzediği sizi şaşırtabilir" filan diyor. hem burada hem başka sitelerde baktığım halde eski oyun üzerine ne geliştirmişler de koymuşlar yazanı göremedim hala. görev arası 90'lar adventure'ları gibi gemide gezmek, kalıcı upgrade filan varmış dendi en fazla. onun dışında birşey varsa buyursun anlatsın biri, multisine zerre merakım yok ama belki bakasım gelir sp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi biri şu zero hour görevini hardda oynayıp 4 tane hatchlingi kırıp börevi bitirp replayi de buraya koyabilir mi lütfen? abi kafayı yemek üzereyim 1 görev geçiyorum yine dönüp 2,5 saat zero hour deniyorum, alamıyorum hatclingleri. ruh hastası oldum len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yaşın etkisini bilmem ama hele ilk görevlre biraz gereksiz değil mi? yani banane tüccarlık yapcam diye red planette mineral arıyım, yok terazin gazı toplıyım yok hatunun birine asılcam diye kurtarılcak koloni arıyım... şöyle kerriganla kapışmaya, mengksi kovalamaya çoktan başlamıştım sc1 olsaydı. o manada diyom epik hikaye derken ama bizim bakkalın yolunda köpek vardı ondan epikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 1 tane battle cruiser ve marinelerlemi dövüceksin kerriganı megski? altında koloniler eriyip giderken yardım etmiycekmisin? bumu tanıdığımız jim raynor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 azcık tasadarı ornek alsın adam bi gemiyle yedi overmindi :D bilmiyom questler zevkli de tüccarlık işi sıktı beni. bi de koloniler ölebilir kerrigancıyım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Sam said: dreagloth said: Çok güzel olmuş, oynayıp da hala sc1 ile aynı diyen insan evladı varsa buyursun beri gelsin. oyuncu yorumlarına bakıyorum, 10 verenlerin yazdığı bile "İNSANOĞLUNUN YARATTIĞI EN İYİ OYUN SC İDİ, ELBETTE DEĞİŞTİRMEDEN BIRAKMALARI LAZIMDI" şeklinde. 10 veren 'eleştirmenler' de (yazıya "sc çıktığında 11 yaşındaydım, ses ve grafiğe 8 veriyorum ama 10'a ortalıyorum her nasılsa" diye başlayan) "eski oyuna ne kadar benzediği sizi şaşırtabilir" filan diyor. hem burada hem başka sitelerde baktığım halde eski oyun üzerine ne geliştirmişler de koymuşlar yazanı göremedim hala. görev arası 90'lar adventure'ları gibi gemide gezmek, kalıcı upgrade filan varmış dendi en fazla. onun dışında birşey varsa buyursun anlatsın biri, multisine zerre merakım yok ama belki bakasım gelir sp için. kerriganı çıplak koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ucunbiri said: abi biri şu zero hour görevini hardda oynayıp 4 tane hatchlingi kırıp börevi bitirp replayi de buraya koyabilir mi lütfen? abi kafayı yemek üzereyim 1 görev geçiyorum yine dönüp 2,5 saat zero hour deniyorum, alamıyorum hatclingleri. ruh hastası oldum len :D yaptım sonunda ya 20 kere oynadım şu bölümü ya resmen micro öğrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 zero hour hangisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 mardox said: birazdan zilyonlarca sc fanboi tarafından zerglenceğimi bilsem de söylüyorum singleplayerı başlangıç olarak beklediğimi bulamadım... oyunun başındaki görevlerin çoğu çöp. sc1'in epik hikayesi nerdeee.... burda tacir miyiz korsan mıyız tüccar mıyız neyiz anlamadım?? yakında turist gezdirme görevi verirse tam olacak. sırf artık epik senaryo başlıcak diye umarak yapıyorum bi çok görevi... bu mudur yani 30 level anlayşış? keşke görev sayısı az olsydı şişirme görevlerle uğraşcağımıza ama yine de blizzarda güveniyorum ileride düzelecektir mardox said: yaşın etkisini bilmem ama hele ilk görevlre biraz gereksiz değil mi? yani banane tüccarlık yapcam diye red planette mineral arıyım, yok terazin gazı toplıyım yok hatunun birine asılcam diye kurtarılcak koloni arıyım... şöyle kerriganla kapışmaya, mengksi kovalamaya çoktan başlamıştım sc1 olsaydı. o manada diyom epik hikaye derken yuh nerenizle oynadınız bilmem ki :P öncelikle adamın elinde ordu kıtlığı var. bir şekilde para toplamaya çalışıyor ki doğru düzgün bir iş yapmadan önce asker biriksin. sc1'de direk olaya giriyorduk belki ama arkamızda dominion gücüyle başlıyorduk. burda sadece bir battlecruiser bir de marine armor'u var. sc1'de bile vulture'lu bir topluluğu vardı jim raynor'ın. ayrıca zeratul bonus questleri oldukça epicti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 valla baya elimle gözümle oynadım. en benim yazdıklarımı farketmediğne göre aynı soruyu sana sormak lazım da gereksiz polemiklere girmicem. görev sayısı eksiltilse üzülmezdin. 30 görev yapcaz diye şişirmişler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben de oyunu amd3500 bilgisayarda normalde bitirmemi başarı sayıyorum. Oyunda 2 sn oynuyorsun 12 sn takılıyor. Bolca adam oldukça takılma süresi artıyordu. O kadar güzel geldi ki tabi dayana dayana satranç gibi oynadım oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Sparkcaster said: zero hour hangisiydi 4. görev sanırım, 20 dakka base tutuyorsun. 4 tane hatcling mi ne kırman lazım bir de hard modda, so achi. için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://img137.imageshack.us/img137/8265/asdfgr.jpg oh be kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hahahahahaha hemen koymuş ya SS ' i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 mardox said: en benim yazdıklarımı farketmediğne göre yok okudum ve farkettim de esas sen benim yazdıklarımı okumamışsın ki böyle bir cevap vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 @sam oyun rts anlamında tabii ki farklı değil sc den,olmasıda beklenemez, bir oyna sonra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Arkadaşlar biri de sevabına çıplak Kerrigan SS'i koymaz mı ya? Yakışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oyun sonu spo bitir görürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bitirmeyene kerrigan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 lee dalga geçmeyin ümitlerimizleee edit: ohaa... abi çok iyiymiş cıbıl kerrigan. google aratınc çıkıyo acaip spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar