scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 LombaK_Knight said: Çok merak ettiğim bir şey var. 8. göreve kadar geldim hala sinematik çıkmadı (in-game cinematicleri saymıyorum). Yani ilk SC'de bile her 4 görevde bir (3 müydü?) sinematik vardı. Bunda neden yok? Var mı? Kaç adet? Kaç dakika? ekran kartı driverlerini yenile, 8. bölüme kadar 8 tane fln sinematik var ztn ;p
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 In - Game cinematiklerden bahsetmiyorum. Yani "Hell it's about time" gibi render alınmış videolardan bahsediyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yalnız max settinglerde o real time renderlı cinematicler sahane oluyo. oyunu ultrada oynıyamıyorum ama cinematicleri izlyeibliyoruzm bazılarını
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ucunbiri said: sc1'i az oynamıştım, sc2'nin de betasını falan oynamadım tecrübesiz sayılırım yani ama rts'de iyiyimdir, uzun süre wc3 oynadım. bunda da hard girdim olaya, ilk 2 görevi achievementlarıyla birlikte yaptım rahat, ilerde çok kasar mı nedir? deiştirebiliyosun zorluğu
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Sparkcaster said: ya zeratulun ilk görevde 2 tane hatcehry i bulamadım nerdeler Bir tanesi haritanın sol altında banelingleri öldürdüğün yerde aşağı doğru blinkliyorsun. Diğeri de işte High Templar elemanıyla beraber savaştıktan sonra oyun senin o yeşil yere gitmeni bekliyor ya, ordan gitmiceksin hemen aşağısında gene blinklenebilir bir yer var orda.
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bu armoryden yaptırdığımız upgradeler, multiplayer oyunda gerçerli değil sanırım?
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ucunbiri said: bu armoryden yaptırdığımız upgradeler, multiplayer oyunda gerçerli değil sanırım? evet , geçerli değil
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oyun normalde 16+ maşallah bizim burada 18+ etiketi yapıştırılmış hemen =) satarken yaşa bakıyorlarmıydı acaba.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yarısına geldim. gayet iyi gidiyor şimdilik. ultrada şahane oyun.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 senaryonun tamamını gördüm ve sonunda şunu demek istiyorum: "TEK OYUNU ÜÇE BÖLÜP SATIYORLAR LAN!!1"
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 jukebox delisi oldum arcane kasıyorum bide oyunu bıraktım. bu missionlar arası lobidir armorydir falan süper olmus bence
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lobi armory fikri cok güzel. Dur bir laboya gideyim durumlar nasil? ordan hop arselana felan. zevkli gercekten.
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 brutalda o armory cok etkiliyo onlarsız imposible brutalda bölüm geçmesi.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ilk bölümlerde direk kendimi firefly evreninde falan zannettim =D harika yahu
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dün son bölümü 4-5 saat uğraştım geçemedim %85te falan kaldı hep. artık güneş çıkınca casualda bitiriyim sonunu göriyim bari dedim. çokzeldi <3
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben 3. bölümü geçemedim hard'da ama daha 1 kere denedim. 44 tane kurtardım adam 21 tane öldü ama. gitgide artarak gelen dalgaları hesaba katamadım. baştan 10 tane scv yapıp full abanmak lazım infantry.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 son bölüm brutal imkansız abi, olmadı yanı beceremedim ben.. belki fakrlı upgler secerek bişiler yapılabilinir. defansif naneleri pek secmedim ben cünkü. hep ofansif oynadım
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu achievementları yapmanın olayı ne? sinir oldum ben hepsini yapmadan, geçmiyorum diğer bölüme. noob halimle hard kasıyorum :S
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 4chande spoiler yedim sanırım sc2nin sonunu, aaaaaaaaaaaaaaaaah
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 son bölüm 3 saat denedim brutal imkansız.casualda bitirince geri dönülebiliyormu achi için
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 slow olsa bitirilir aslında da mindcontrol aldım sdf
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ucunbiri said: bu achievementları yapmanın olayı ne? sinir oldum ben hepsini yapmadan, geçmiyorum diğer bölüme. noob halimle hard kasıyorum :S yok bi olayı. cok yoma kendimi hikayeden fazla kopma bence
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ulan lan hüleyn!!! iş güç derken bırak oyunu oynamayı, almayı bile başaramadım daha. bölük pörçük oynayacağıma hiç oynamayayım dedim; ama aşırı meraktayım. haftaya mal gibi yumulacam bilgisayar başına. anladığım kadarıyla zorluk seviyeleri var campaingde. zorluk derecesi, ai'nin daha çok kaynak ve birime sahip olmasından mı ibaret yoksa zeka zorlaması şeklinde mi?
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yok kaynakta hile yapmıyo, ama tech seviyesi değişiyo gibi. yanı tamda öle dğeilde. bikez microsu daha iyi oluyo. ai, olarak saldırmıyo, adam kacırıyomediclerini focusluyo falan. sonra mesela bi bölümde harddan arkadan vulture harass geliyo base'ine, mediumda yok. brutalda bi yandan reaper'da geliyo falan. upg basıyo yüksek zorluklar mesela. öle yanı baya değişik zorluk seviylerinin oynayıs sekillleri.
Öne çıkan mesajlar