huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 başladım indirmeye :D 10 gün kadar daha siz ezemeyeceğim ama, kusura bakmayın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi bu arada zeratul çok karizmaymış yaa. yeni başladım zeratul görevlerine, hayran kaldım. aklıma gelmişken; zeratul görevleri hep bu tarz mı gidicek yoksa protassla base kurcaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kuracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 protoss milletinin zaten 3 tane delikanlısı var. sırasıyla: tassadar, fenix ve zeratul. tabii ki karizma kendisi, hayatta kalmayı başaran tek delikanlı o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 The_Delucian said: Saeros said: ucunbiri said: yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana. abi kesinlikle son bölüm için konuşursam normal zorlukta çok rahat bitirdim ama hard'da 5-6 kere denememe rağmen (last save'den devam ettim her seferinde) 95.8%'e kadar filan gelebildim anca, saçmasapan sesler çıkarmaya başlayınca (oyun değil ben) vazgeçtim bir onceki gorevde broodmother & muta gelmesin i secin, 2 base girisine 4 er bunker 3 er SCV koyun 10-12 lik bir banshee grubunuz olsun (gezici kuvvet agızları kapamak icin cloaked olarak) geri kalan butun pop limitide tank la doldurup 2 ye bolun mount edin 2 girise, fazla zorlanmadan bitiyor son gorev. kerigan gelirken artifact ı kullanın onden kerigan ilk bunker a cullanırken banshee lerle dalın aoe zımbırtısını atsın hemen banshee leri kacırın, minor zarar goruyo o kanat hemen o tarafta yaraları sarın, boyle yaptım zorlanmadım :) hani achievementtır brutal dir kasan olursa diye yazayım, uğraşırım bitiririm diyen okumasın abi Kerrigan Thor'ların stun'ını yiyor, alakasız böyle "son görev" namına yakışmayan bir görev olup çıkıyor stunlock'a bağlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 evet ama stun cast etmeye basladıgında direk skill atıyo kerrigen onun taktigide baskasına skill attıgı zaman direk stunı vermek yoksa stun atamadan thoru patlatıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 büyük saçmalıkmış o. rezalet. hatta bence blizzard atlamıştır, bug'dır, rapor edilse düzeltirler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hive mind emulator vs. psi disrupter hangisi? hive mind emulator eğlenceli duruyor ama 160sec cd falandır kesin, karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 psi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 campaign tek kelime ile muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sc2blogger starcraft2yi türkçeleştiriyor.tehlikenin farkındamısınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi illa romantizm zorunlu mu ya tiksiniyoum terrandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 insan irki maalesef böyle ask romantizm, halkimiz seviyor bu tür seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Zeratul bölümlerinin en sonuncusu In Utter Darkness'ta takıldım, feci hem de. internette bir sürü taktik okudum 1900ü geçemiyorum hiç bir türlü zaten 45 dakka sürüyor 6 kere falan denedim, baydım. ne yapmak lazım bu bölümde? zaten bilmiyorum birimleri fazla, iyice hamal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben de saatlerimi vermiş biri olarak çok proyum o bölümde başlar başlamaz 4 robo ,bir forge bir robobay.non stop immortal&colosus.artan parayla phoenix ve upgradeler.phoenixlerle hybridleri gravitybeamlemen gerekiyor özellikle ranged olanları.Aynı anda 2 taraftan gelmeye başladikları zaman 3-4 colosus 3-4 immortal olucak şekilde ikiye ayır.3. kapidan gelmeden önce diğer kapılar biter zaten,forceunu birleştirip hybridleri alirsin rahatça.bu şekilde 3-4k kille kadar çıkabilirsin brutalde.yukarı kaçmana bile gerek yok.sonra sıkılıp bırakıyosun zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 rahatla önce bi derin nefes al.. oyun baslangıcıyla birlikte ust tarafta bi base var nexus at.. gatewayleri 6-7 civarına cıkar ve warp a cevir.. sonra yapman gereken tek sey devamlı olarak dark templar cıkmak her 10 templar bastıgında 2 tane phoenix cıkıcaksın..dark templarlarla 3 farklı köprüyü tıkayıp hic biseye bulasmayacaksın sadece gözün arasıra gelen detectorlerde olsun.. Geçmiş olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hybridler Armored olduğu için Immortal acayip iş yapıyor. Immortal+Colossus yapsan yeter geri kalan paranla da cannon atarsın üst basee. Bir de yeteri kadar phoenix toplayıp bütün hybridleri havaya kaldırmak da güzel taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 single güzel olmuş gibi. brutalde 6 ya da 7. göreve kadar oynadım. gündüzleri infested binaları yıkıp, gece üssü savunduğumuz göreve kadar. armory, kantin, alien upgradeler, ve karakter etkileşimleri güzel fikir; ama biraz yavan kalmış sanki. ve sam'e bir konuda hak vermek durumundayım. toplamda 180€ verilecek kadar iyi değil. eğer mp'de yeni expleri alma zaruriyeti olmasa, diğer 2 pakete para vermeyi aklımdan bile geçirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 multiplayer için expansionları almak zorunlu mu ki? taktikler için teşekkür ettim bu arada sıradan denicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tabiki yeni bir kac unite gelecek ve mscbur kalacaksin almaya bkz. BW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ucunbiri said: Zeratul bölümlerinin en sonuncusu In Utter Darkness'ta takıldım, feci hem de. internette bir sürü taktik okudum 1900ü geçemiyorum hiç bir türlü zaten 45 dakka sürüyor 6 kere falan denedim, baydım. ne yapmak lazım bu bölümde? zaten bilmiyorum birimleri fazla, iyice hamal oldum. carrierda cozuyo ya sorunlari baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sence neden lurker yok zerg'in bu kadar cok lurkere ihtiyacı varken. :P bi sonraki exp icin al sana birim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 lurkera olan ihtiyaç? lurker+baneling gömüp basede mi bekleyeceksin? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben multiplayer için sadece ilk paket yeterli olcak sanıyordum ya, para mı dayanır :( bölümü geçtim bu arada 2100 kille, teşekkürler :) şimdi zeratul portrait almak için normalde yapıcam aynı görevi 750 kill fazladan lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hayır suan siege tarzı bi birime ihtiyacı var zerg'in ground dan zvz de ultraliske karşı birimi yok air basmak zorunda. cloaked attacker birimi yok infestordan başka (cloaked kalırken saldırabilen) banshee,darktemplar,ghost,mothership'in kalkanı ile cloaked halde rakibi dağıtabilirken zerg de böyle bir alternatif mevcut değil roachlar ortaya cıkmak zorunda, infestor, infested terran cıkarabilio sadece oda efektif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar