Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Seele

Öne çıkan mesajlar

The_Delucian said:

Saeros said:

ucunbiri said:

yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana.

abi kesinlikle
son bölüm için konuşursam normal zorlukta çok rahat bitirdim ama hard'da 5-6 kere denememe rağmen (last save'den devam ettim her seferinde) 95.8%'e kadar filan gelebildim anca, saçmasapan sesler çıkarmaya başlayınca (oyun değil ben) vazgeçtim

bir onceki gorevde broodmother & muta gelmesin i secin, 2 base girisine 4 er bunker 3 er SCV koyun 10-12 lik bir banshee grubunuz olsun (gezici kuvvet agızları kapamak icin cloaked olarak) geri kalan butun pop limitide tank la doldurup 2 ye bolun mount edin 2 girise, fazla zorlanmadan bitiyor son gorev. kerigan gelirken artifact ı kullanın onden kerigan ilk bunker a cullanırken banshee lerle dalın aoe zımbırtısını atsın hemen banshee leri kacırın, minor zarar goruyo o kanat hemen o tarafta yaraları sarın, boyle yaptım zorlanmadım :)

hani achievementtır brutal dir kasan olursa diye yazayım, uğraşırım bitiririm diyen okumasın abi

Kerrigan Thor'ların stun'ını yiyor, alakasız böyle "son görev" namına yakışmayan bir görev olup çıkıyor stunlock'a bağlayınca.

Sosyal ağlarda paylaş

ben de saatlerimi vermiş biri olarak çok proyum o bölümde

başlar başlamaz 4 robo ,bir forge bir robobay.non stop immortal&colosus.artan parayla phoenix ve upgradeler.phoenixlerle hybridleri gravitybeamlemen gerekiyor özellikle ranged olanları.Aynı anda 2 taraftan gelmeye başladikları zaman 3-4 colosus 3-4 immortal olucak şekilde ikiye ayır.3. kapidan gelmeden önce diğer kapılar biter zaten,forceunu birleştirip hybridleri alirsin rahatça.bu şekilde 3-4k kille kadar çıkabilirsin brutalde.yukarı kaçmana bile gerek yok.sonra sıkılıp bırakıyosun zati
Sosyal ağlarda paylaş

rahatla önce bi derin nefes al.. oyun baslangıcıyla birlikte ust tarafta bi base var nexus at.. gatewayleri 6-7 civarına cıkar ve warp a cevir.. sonra yapman gereken tek sey devamlı olarak dark templar cıkmak her 10 templar bastıgında 2 tane phoenix cıkıcaksın..dark templarlarla 3 farklı köprüyü tıkayıp hic biseye bulasmayacaksın sadece gözün arasıra gelen detectorlerde olsun..
Geçmiş olsun ..
Sosyal ağlarda paylaş

single güzel olmuş gibi. brutalde 6 ya da 7. göreve kadar oynadım. gündüzleri infested binaları yıkıp, gece üssü savunduğumuz göreve kadar.

armory, kantin, alien upgradeler, ve karakter etkileşimleri güzel fikir; ama biraz yavan kalmış sanki.

ve sam'e bir konuda hak vermek durumundayım. toplamda 180€ verilecek kadar iyi değil. eğer mp'de yeni expleri alma zaruriyeti olmasa, diğer 2 pakete para vermeyi aklımdan bile geçirmem.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

Zeratul bölümlerinin en sonuncusu In Utter Darkness'ta takıldım, feci hem de.

internette bir sürü taktik okudum 1900ü geçemiyorum hiç bir türlü zaten 45 dakka sürüyor 6 kere falan denedim, baydım.

ne yapmak lazım bu bölümde?
zaten bilmiyorum birimleri fazla, iyice hamal oldum.

carrierda cozuyo ya sorunlari baya
Sosyal ağlarda paylaş

hayır suan siege tarzı bi birime ihtiyacı var zerg'in ground dan zvz de ultraliske karşı birimi yok air basmak zorunda. cloaked attacker birimi yok infestordan başka (cloaked kalırken saldırabilen)

banshee,darktemplar,ghost,mothership'in kalkanı ile cloaked halde rakibi dağıtabilirken zerg de böyle bir alternatif mevcut değil roachlar ortaya cıkmak zorunda, infestor, infested terran cıkarabilio sadece oda efektif değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...