Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO icin en iyi baglanti cesidi hangisi?


synorin

Öne çıkan mesajlar

Selam patiler
daha once tartisildi mi bilmiyorum ama bu vdsl2'nin de goreceli olarak yayginlasmasiyla iyice kafamda soru isaretleri olusmaya basladi. Fazla download yapan biri degilim sahsen. Fakat oyunlarda dusuk 'ms' almak istiyorum. Bu konuda vdsl2'nin adsl'den daha kotu performans verecegi falan soylendi bana. Bu konuda teknik bir bilgim de yok.
Yardimci olabilecek patilere selam ederim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi, ben gayet çatır çatır wow - cs - dota oynuyorum, ve şu an internet bağlantım 1mbit adsl / sınırsız. Wow da server'dan kaynaklı bi problem yoksa 150ms bile görmüyorum ki çoğu zaman 110 larda geziyor. No Lag / No Spike modunda gıkı bile çıkmıyor bağlantının.

DL olarak, çoğunlukla dizi indiririm, arada da hoşuma giden filmleri indiririm. Ama max hızdan düştüğünü görmedim, sürekli 110kb/s.

Bulunduğun yer ile alakası var diye biliyorum, internet sağlayıcının sana olan mesafesi ile. Sanırım ben bundan kazanıyorum. Ama yine de emin değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MMO için bağlantın ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur. Kalabalık ortamlara girdiğinde yaptığın download ve upload oranı yükselmeye başlıyor.

Bunun dışında bağlandığın serverın bulunduğu yerde önemli. Misal gidip ABD de bir servera bağlanırsan minimum 200ms in altında göremezsin.

Ayrıca 1MB ADSL sınırsız ile oynadığım FPS oyunlar da daha sonra 8MB NETLIMITSIZ e geçip bu bağlantı ile girip oynadığımda bariz bir farkla karşılaştım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşla girdiğimiz bir TF2 serveri vardı. İkimiz de adsl kullanıyorduk ve 60ms civarı pingimiz vardı. Arkadaşım vdsl2'ye geçti ve yanılmıyosam pingi 100-120ms civarına çıktı. çok fazla takılma hissetmiyorum diyor ama yine de insanı kıllandıran bir durum bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi bün nazar değcek ama 780 800'le download çok rahat ediyorum, wow'da 180 latency'yi geçmiyor ( gerçi 150 altına da pek düşmüyor fix'lenmiş gibi )

Ben 180 latency ile oynarken arka sokağımda oturan arkadaş 1200 latency fln görüyor, nasıl yapabiliyorlar bunu bilmiyorum tabi

ps. oynadığımız server, bağlantı fln herşey aynı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...