synorin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Selam patiler daha once tartisildi mi bilmiyorum ama bu vdsl2'nin de goreceli olarak yayginlasmasiyla iyice kafamda soru isaretleri olusmaya basladi. Fazla download yapan biri degilim sahsen. Fakat oyunlarda dusuk 'ms' almak istiyorum. Bu konuda vdsl2'nin adsl'den daha kotu performans verecegi falan soylendi bana. Bu konuda teknik bir bilgim de yok. Yardimci olabilecek patilere selam ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 internet bağlantısı. kikikikiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hepsi aynı yurtdışı çıkışını kullandığı için pek bir fark olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 uydunet bir nebze daha iyi adsl'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 baracuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 peki ben adsl 8mbps'ye gecsem bir fark gorur muyum performansta? yoksa sadece patchler mi hizli iner, yoksa hicbiri mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sadece patchler hızlı iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cok fena ya... ne olursa olsun , ne kadar para verirsek verelim daha iyi ping alamiyoruz bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Gelişmekte olan ülkede yaşamak böyle bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Nerede oturduğuna bakıyor. İki ADSL servis sağlayıcısı arasında ping farkı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 şuan eniyisi t10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi 150 üstü ping mi kaldı zaten normal şartlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi, ben gayet çatır çatır wow - cs - dota oynuyorum, ve şu an internet bağlantım 1mbit adsl / sınırsız. Wow da server'dan kaynaklı bi problem yoksa 150ms bile görmüyorum ki çoğu zaman 110 larda geziyor. No Lag / No Spike modunda gıkı bile çıkmıyor bağlantının. DL olarak, çoğunlukla dizi indiririm, arada da hoşuma giden filmleri indiririm. Ama max hızdan düştüğünü görmedim, sürekli 110kb/s. Bulunduğun yer ile alakası var diye biliyorum, internet sağlayıcının sana olan mesafesi ile. Sanırım ben bundan kazanıyorum. Ama yine de emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Zırt pırt kopmayan bi bağlantı olsunda 512 olsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 MMO için bağlantın ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur. Kalabalık ortamlara girdiğinde yaptığın download ve upload oranı yükselmeye başlıyor. Bunun dışında bağlandığın serverın bulunduğu yerde önemli. Misal gidip ABD de bir servera bağlanırsan minimum 200ms in altında göremezsin. Ayrıca 1MB ADSL sınırsız ile oynadığım FPS oyunlar da daha sonra 8MB NETLIMITSIZ e geçip bu bağlantı ile girip oynadığımda bariz bir farkla karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tabi ki fiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bir arkadaşla girdiğimiz bir TF2 serveri vardı. İkimiz de adsl kullanıyorduk ve 60ms civarı pingimiz vardı. Arkadaşım vdsl2'ye geçti ve yanılmıyosam pingi 100-120ms civarına çıktı. çok fazla takılma hissetmiyorum diyor ama yine de insanı kıllandıran bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 her mahalle kaldırmıyo vdsl2 falan belki ondan olabilir bizim mahalle 8mbit kaldırmıyor mesela bnim net 4mbit, hiç bi sorun yok üst katta kuzenin 8mbit saat başı kopuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hat kaldırsa bile 8 mbit hızı çoğu zaman alınamıyorki. Benim hattın kalitesine göre santral yan odada. Ama 400kb nin üstünü görmedim hiç bi şekilde. Kardeşim bi şekilde varolan adsl'e kampanyalı felan almış normal fiyatından az ödüoz yoksa çekilmez 8mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bence 400ün üstünü hiç geçemediysen senin kardeşin 4mbit almış sende 8 mbite az ödüyorzu sanıyo olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bendeki 8mbit en fazla 580kb/s civarı görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bi bün nazar değcek ama 780 800'le download çok rahat ediyorum, wow'da 180 latency'yi geçmiyor ( gerçi 150 altına da pek düşmüyor fix'lenmiş gibi ) Ben 180 latency ile oynarken arka sokağımda oturan arkadaş 1200 latency fln görüyor, nasıl yapabiliyorlar bunu bilmiyorum tabi ps. oynadığımız server, bağlantı fln herşey aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar