cevap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ya arama yaptım biraz araştırdım bişiler bulamadım buldum belki anlıyamadım. Şu menü olayları kafamı karıştırıyor. Nbl scp lerni indiriyorum ama Menüler açılmıyor.. Söyle güzel bir dil ile açıklama yapanbilicek varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Çok saolun yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 nedeni nebula scpritlerini scripsin üstüne kurman. ilk önce scripts klasörünü sil sonra nebula scriptlerini sphere a koy. Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: cevap, 20 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: Çok saolun yardımlarınız için Ukalalik yap ki insanlarin yardim edecegi varsa da hevesini kacir, etmesinler. (bkz. ben) Iki topic acmana da gerek yok ayrica.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Baggio biz seni seviyoruz. sen patinin vazgecilmezisin.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 WE LOVE YOU BAGGIO :D[signature][hline]Always Rammstein [Bu mesaj kaan0489 tarafından 21 Temmuz 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Love is good Baggio :D[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Baggio kim yaw? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Patinin vazgecilmezi Faust :)[signature][hline]Xhearon UO Shard Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 keşke ismini cevap yerine soru yapsaydın :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :) bence o burda tanınan biri ve küçük düşmemek için sadece bu soru için acc açmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 soru sormak küçük düşmek değildir , araştırmadan soru sormak küçük düşmektir ( bence )[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Sizlerde ananınız karnındami öğrendınız bu sorunlari... Adam insan gibi soru soruyor. Sizin gibi Kendini beyenmiş ve sadece şekil veya reklam için onun bunun topic lerine gereksiz yazılar yazan tiplersiniz. Size diyicek lafım yok...[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Çok aradın mı boyle bir forumu up lamak için[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 harbi yaa kac aylık topic. adamlar artik azitti olm kavga cikarmak icin eski topicleri up liyolar.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Laughin__, 14 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demiş ki: Sizlerde ananınız karnındami öğrendınız bu sorunlari... Adam insan gibi soru soruyor. Sizin gibi Kendini beyenmiş ve sadece şekil veya reklam için onun bunun topic lerine gereksiz yazılar yazan tiplersiniz. Size diyicek lafım yok... onlara laf atcagına bılıyosan yaz yoksa sus?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 adam up! yazacağına sağolun yazmış ne kızıyosunuz :)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani? blackice : eft bonecrusher : eft değil aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar