Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Efes geberdi bu arada, takım istatistikleri rezilötesi, ender 3 dakikada 3 faul aldı, 3. periyotta 25 sayı fark falan.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Fenerbahçe-Olympiakos maçı baya zevkli gidiyor; Fenerbahçe yıldırdı savunmada demiştim ama Oly 4. çeyreğe iyi girdi öne geçti bakalım lideri belirler bu maç
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Efes fena gitmiyo, 49-47 Siena önde ilk yarıda. İkinci yarı savunma ribaundlarını bırakmazlarsa, adamlar faul problemine de girecek gibi. Bir şans olabilir. Çeyrek sonu bir anda 5 sayı gelmesi de çok iyi oldu.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 siena bırakmaz gibi geliyor ama inşallah yanılırım
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 10-12 sayı önermen oylanır son çeyrek oynandı ki 15 sayı farkla yenildik. Resmen oynamadılar sn çeyrek
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 spahija: "oyuncuların bu kadar hatasından sonra hakemlere bir şey söylemek istemiyorum" 24 şubat 2011 fenerbahçe ülker olympiakos maçından sonra bu adamı kaybetmeyelim lutfen.
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tribünde iyiydik baya özellikle farkı açtığımızda coşmuştuk.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Valla son maçın deplasmanda olması kötü oldu Fenerbahçe açısından, Zalgiris x-factor oldu grupta Fener'i yenip Valencia'ya yenilerek, şampiyonluk lafları ağızda dolaşırken şu an gruptan çıkamama ihtimali doğdu FB için, 3 farkla yenilmediği takdirde çıkıyor gerçi bakalım
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fb ülker maçının özeti tek kelime: papaloukas... buzadam denen teodosic'in bile sinirlenip devre dışı kaldığı anda 12 sayıdan geri getirdi takımı tek başına, resital sundu adeta. efes bildiğimiz gibi, yine savunma ribaundları sıkıntılı, yine hücum kısır. thornton'da çok kötü gününde olunca hiç şansımız kalmadı. top 16'da zaten şansımız olmayacaktı bu yapıyla, çok da üzülmedim açıkçası bir de maçı izlerken bir charles smith kaç flip murray eder diye düşündüm hüzünlendim =(
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fener 2 farkla falan yenilip çıkacak kesin :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yalnız hayatımda ilk defa Fenerbahçe için bu kadar üzüldüm sanırım, şu takım final-four oynayabilirdi, gerçekten yazık oldu
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 biraz fazla erken havaya girip fazla erken koptuk o havadan. neyse, saçma ani hareketler yapılmazsa seneye kısfmet.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ulan şu sikko zalgris'e verdiğimiz maçı nası arıyoruz şurda ya. 2 maç onceden çıkmayı garantilicekken şimdi valencia'ya elendik. yazık ki ne yazık. her spor dalında olduğu gibi yine kritik dakikalarda tam fenerbahçe gibi oynadık. sıçtık sıvadık resmen. 9 sayıdan 1 sayıya indirdik farkı. 1 dakka içinde yine 9 sayıya çıktı. olucak iş değil cidden...
Odeon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 may-tomas-lavrinovic-jasikevicius hepinizin abv
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vidmar ve mirsad hariç uzunların hepsini sopayla kovalamak lazım kulupten dısarı. bi arkadaşım twitterda yazmıs: bunların iq'ları sırt numaralarından kucuk diye. haklı valla adam. ne çektik şu mal oğuz savaştan, geri zekalı kaya pekerden ya. ayrıca sarunas'ıda cok cok cok severim ama kusura bakmasın geldiği gunden beri resmen bok gibi oynadı.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Valla çok üzüldüm yersiz sakatlıklar zor duruma düşürdü bizi bide bu Sean ve Oğuz birebir aynı adamlar neden bu sean alındı halen anlamış değilim takımda Emir dışında skora net olarak katkı yapan adam yoktu neyse ya sağlık olsun yukarıda yazmışlar Türk gibi elendik evet zalgiris gibi 2. sınıf bir takıma verdiğimiz maç bu konuyu buralara getirdi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Sabah okudum maç skorunuda üzüldüm baya. Ben yener diye düşünüyordum. Sen bu kadar sükse yap başarılı ol, sonunu getireme. Yazık valla.
Öne çıkan mesajlar