Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2010 - 2011


mokoko

Öne çıkan mesajlar

evet 5 yıl sureyle eurolig isim haklarını satın almış thy. 5 yılda opsiyon hakkı varmıs bunu uzerine. adamlar su ucak kazasından sora toparlamak için çok iyi para doktuler.

http://salsabasket.blogspot.com/2010/07/onun-ad-artk-turkish-airlines.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
sezon başladı eurolig'de. takip eden yok mu yahu hiç? yarın cok guzel maçlar var ntvsporda. milano-cska ve barça-cibona. bugunde fb rytası farklı yeniorz su anda. maçta son dakikalar falan olması lazım. efesin maçta yeni başladı. union olimpija ile oynuolar.

86-69 yendik rytas'ı. ozellikle vidmarı cok begendim. adam inanılmaz çalışkan hakkaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Efes maçı vermek için baya uğraştı ve 2 uzatma sonunda başardı. Uzun rotasyonu zaten problemli, bir de uzayan maçta faul problemi eklenince facia oldu ( Nachbar, Roberts ve Kerem uzatma bölümünde 5 faul alıp çıktı).

Sinan'ın bu takımda oynamak için daha ne yapması gerekiyor acaba? Ya Perasovic Dünya Şampiyonası'nı izlemedi, ya da bende bir problem var. Üstelik Rako aynı tas aynı hamam devam ediyor, ürettiği skora aldanmayın çünkü faul çizgisinden başka verimli olduğu bir yer yok.

Üşüyoruz Charles reyis!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet Efes-Valencia maçından şimdi geldim eve ve donuma kadar ıslandım =(

Valencia maça pota altında Javtokas'ı çatır çatır kullanarak başlayınca korkmadım değil, ama ilk çeyreğin ortasından itibaren iyi savunma yaptı Efes. Rafa Martinez'i adeta hayata küstürdüler (evet Sinan hakettiği dakikaları aldı sonunda).

Vujcic'in oyun zekası ve pasörlüğü hakikaten müthiş, daha takıma katılalı kaç gün oldu şurda, 3 yıllık Efesli gibi oynadı. Thornton da bambaşka oynadı bugün, inanılmaz yüzdeli hücum edip ribaundlara çok ekstra katkı verdi.

Bu seviye için hücumu kısıtlı bir takım olan Valencia'yı 63 sayıda tutmak pek mühim değil belki, ama çok ihtiyacı olan bir galibiyeti farklı aldı Efes. Yine de elit takımlarla başetmesi zor gözüküyor hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...