Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ömer inanılmaz oynuyo be. yine çok iyi son çeyrekte fener. hazır yakalamışken tekrar umutlandırmadan koparmak lazım şu maçı artık.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ömer osman hakan kim akarsa aksın, lütfen.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 2 kere patlattı elinde 2 kere patlattı elinde 2 kere patlattı elinde 2 kere patlattı elinde
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ben böyle iğrenç hakemler uzun zamandır izlememiştim , hakem+rekor top kayıpları+verdiğimiz hücum ribaund larına rağmen şu maçı kazanmamız gerçekten büyük iş.Valencia bir daha bu kdr ballı olamaz.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Maçtaydım; salon çok güzelmiş, en arkalarda olmamıza rağmen çok rahat seyrettik. 1- Fener kötü, Ömer süperdi. 2- Fener seyircisi kötü, her takım fanatiği gibi ama, ekstra olarak marşlar çok çok çok kötü, nerde çarşım. 3- Salondaki dev ekranlardan tekrarların verilmemesi çok kötü olmuş.
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 o tekrarlar hakem kararlari etkilenmesin diye verilmiyor sanirim.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hakem kararından şüphe ederse gidip izliyor zaten, bir tane karar da değiştirdiler bu şekilde.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bende maçtaydım. 400lerde olmama rağmen cok rahat seyrettik bizde. maç çok guzeldi cidden. heyecan fırtınası resmen. ilk kez fb yi sinan erdemde izledim ortam cok guzel olmasına ragmen seyirci leş otesi leşti. lan kendi oyuncun faul atarken neden tezahurat yaparsın... kendi takımının son saniyelerini izlemekte cok acayipti. resmen titredim son hucumlarda.
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Jasikevicous ne ara geldi abi fenerbahçeye
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Faul atarken bağıran tipler hep aynı yerdi, ufb (ufb ne bu arada?) nin yanında üsttekiler.
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bence Fener seyircisi baya başarılıydı, marşlarda olmasa bile savunmada çalınan ıslık çok fenaydı abi sağır olucaktım nerdeyse, el insaf dedim bi ara. Ama serbest atış atılırken ters potada kalanların niye el salladığını hala çözemedim, onlar baya zeki arkadaşlardı heralde ahah.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_wa3TYDvx1sw/TUQ8t7xD6zI/AAAAAAAAFYA/wEt1tRslMjM/s1600/emir.jpg
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya zalgris maçına bilet almaya çalışıyorum 2 gündür bilet yok diyor. ama dün fb tv de maç bileti satışları devam etmektedir dedi. bugun gene girdim acaba son anda satışa sürülen biletler mi var diye gene yok biletixte bilet. sinan erdemde kapıdan satış için ayrılan biletlerin kalıp kalmadığını nasıl öğrenebilirim. daha doğrusu oraya gitmeden telefon ile filan öğrenebilirmiyim veya sizlerden biri gidip zaten öğrendi mi (:D
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Gideceksin bilet kalmamış olacak, nedense hiç kalmıyor ama içerde 2k-3k boş yer oluyor. Sonra köprüye çıkacaksın kara borsa.
Öne çıkan mesajlar