Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2010 - 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben böyle iğrenç hakemler uzun zamandır izlememiştim , hakem+rekor top kayıpları+verdiğimiz hücum ribaund larına rağmen şu maçı kazanmamız gerçekten büyük iş.Valencia bir daha bu kdr ballı olamaz.
Mesaj tarihi:
Maçtaydım; salon çok güzelmiş, en arkalarda olmamıza rağmen çok rahat seyrettik.

1- Fener kötü, Ömer süperdi.
2- Fener seyircisi kötü, her takım fanatiği gibi ama, ekstra olarak marşlar çok çok çok kötü, nerde çarşım.
3- Salondaki dev ekranlardan tekrarların verilmemesi çok kötü olmuş.
Mesaj tarihi:
bende maçtaydım. 400lerde olmama rağmen cok rahat seyrettik bizde. maç çok guzeldi cidden. heyecan fırtınası resmen. ilk kez fb yi sinan erdemde izledim ortam cok guzel olmasına ragmen seyirci leş otesi leşti. lan kendi oyuncun faul atarken neden tezahurat yaparsın... kendi takımının son saniyelerini izlemekte cok acayipti. resmen titredim son hucumlarda.
Mesaj tarihi:
Bence Fener seyircisi baya başarılıydı, marşlarda olmasa bile savunmada çalınan ıslık çok fenaydı abi sağır olucaktım nerdeyse, el insaf dedim bi ara. Ama serbest atış atılırken ters potada kalanların niye el salladığını hala çözemedim, onlar baya zeki arkadaşlardı heralde ahah.
Mesaj tarihi:
ya zalgris maçına bilet almaya çalışıyorum 2 gündür bilet yok diyor. ama dün fb tv de maç bileti satışları devam etmektedir dedi. bugun gene girdim acaba son anda satışa sürülen biletler mi var diye gene yok biletixte bilet.

sinan erdemde kapıdan satış için ayrılan biletlerin kalıp kalmadığını nasıl öğrenebilirim. daha doğrusu oraya gitmeden telefon ile filan öğrenebilirmiyim veya sizlerden biri gidip zaten öğrendi mi (:D
  • Yeni Oluştur...