senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ehe aslinda macbook'un oyuncak gibi gelmesi lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Giovanni said: Bone said: türbanlı ve apaçiler güzel kombinasyon http://tr.wikipedia.org/wiki/Ayr%C4%B1mc%C4%B1l%C4%B1k Friedman said: Daha kişileri tanımadan apaçi dinci abeci diye etiketi basıyonuz bu ne önyargı bu ne atgözlüğü. Nolsun yani onlar okumasın mı. Okuduğunuz özel okullların nüfusunun yarısı ağır abi yarısı ağır tiki kız onlar daha mı iyi o resimdekilerden abi çok üzüldüm ya utandım kendimden. ağlıyorum. http://img148.imageshack.us/img148/5327/fethullahgulennedenagli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 senko said: ehe aslinda macbook'un oyuncak gibi gelmesi lazim :) oyuncak gibi derken böyle dış görünüşü oluşturan materyalleri dandik geliyo. Özellikle siyah notebooklar öyle. Griler gene bazen kurtarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Evet bone ağlaman lazım çünkü sen Kıbrıs'ta surunurken aşağı gördüğün fetocular Turkiye ve ABD'nin en iyi universitelerinden mezun veriyorlar. 10-15 yıl sonra lan ben paticikte mücadele vermiştim ama Kemalist Cumhuriyet nedn yalan oldu diye düşünürsün. ROFLCOPTER olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SNA1L said: Esh said: 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. profesor sayısına göre üniversitenin kalitesi belirleniyorsa en i,yi üniversite anadolu üniversitesi o zaman? çok profesör eşit değildir iyi üniversite ama az profesör eşittir muhtemelen tırt üniversite Ha misafir proflarla idare eden özel üniversiteler de var o belki lisans için iyi ama yüksek lisans için tırt yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Giovanni said: Evet bone ağlaman lazım çünkü sen Kıbrıs'ta surunurken aşağı gördüğün fetocular Turkiye ve ABD'nin en iyi universitelerinden mezun veriyorlar. 10-15 yıl sonra lan ben paticikte mücadele vermiştim ama Kemalist Cumhuriyet nedn yalan oldu diye düşünürsün. ROFLCOPTER olursun. http://forum.paticik.com/thumbnails/8cb/483/a6b/76b/441/fa5/658/8fd/c3e/0f2/d2_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Giovanni said: Evet bone ağlaman lazım çünkü sen Kıbrıs'ta surunurken aşağı gördüğün fetocular Turkiye ve ABD'nin en iyi universitelerinden mezun veriyorlar. 10-15 yıl sonra lan ben paticikte mücadele vermiştim ama Kemalist Cumhuriyet nedn yalan oldu diye düşünürsün. ROFLCOPTER olursun. çok haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Melikşah Üniversitesi bunlar normal laptop, Turgut Özal Üniversitesibunlarda apple veriyormuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Lan yerden mantar gibi özel üniversite bitmiş ak. kötü özel üniversite kötü devlet üniversitesinden de kötü bir şey öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya bunun bi prosedürü felan yokmu.eskiden önüne gelen dershane ve özel okul açardı.şimdi önüne gelen özel üniversite açıp duruyor.devletten çok özel var lan gerçi rekabet olur belki iyi olabilir ama hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yok yav bunlar gürültü kirliliği sırf. iyi olacak özel üniversite baştan da iyi oluyor (bkz. sabancı bilkent vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sağda solda anca reklam yapıştırıyorlar işte. Bakınız kendi gittiğim üniversite olan Işık Üniversitesi. Kampüste bir sürü reklam billboardı falan var. 360 derece eğitim adı altında tefeciliğe başlamışlar birde öğrenim kredisi veriyoruz gel faizini bindiririz vatandaş diyerekten. O kadar reklam harcaması yerine okulun konferans salonunu bitirseydiniz şile kampüsüne bir havuz koysaydınız sahilinizi temizleseydiniz? Şaka tabi reklam çok önemli tek eksiği reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Giovanni said: Evet bone ağlaman lazım çünkü sen Kıbrıs'ta surunurken aşağı gördüğün fetocular Turkiye ve ABD'nin en iyi universitelerinden mezun veriyorlar. 10-15 yıl sonra lan ben paticikte mücadele vermiştim ama Kemalist Cumhuriyet nedn yalan oldu diye düşünürsün. ROFLCOPTER olursun. (resmi koycaktım da ardeth koymuş zaten) kıbrıs'ta sürünmüyorum ki ben, amerika'ya felan gidecem ben, hem mesela laptopsa onlar da hp ve apple notebook veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Twisty said: Sağda solda anca reklam yapıştırıyorlar işte. Bakınız kendi gittiğim üniversite olan Işık Üniversitesi. Kampüste bir sürü reklam billboardı falan var. 360 derece eğitim adı altında tefeciliğe başlamışlar birde öğrenim kredisi veriyoruz gel faizini bindiririz vatandaş diyerekten. O kadar reklam harcaması yerine okulun konferans salonunu bitirseydiniz şile kampüsüne bir havuz koysaydınız sahilinizi temizleseydiniz? Şaka tabi reklam çok önemli tek eksiği reklam. adam daha mesajını bitirmeden para yedirmişler herife sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Öyle deme lan. Okula gidicez diye bindik servise 2 tane aday öğrencinin oldugu otobüse almamaya calıstılar bizi. Sebepte öğrenci olmamız hacı. Öğrencilere değil bu servis aday öğrencilere dediler. Sonra shuttle parasını verince bizide aday öğrenciden sayıp götürdüler sağolsunlar çok anlayışlı yoluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ozaman asıl soru şu sanırım. Macbooku vatanına tercih eder misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yok deve. sanki ülkeyi satma protokolu imzalatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Helcaraxe said: Giovanni said: Evet bone ağlaman lazım çünkü sen Kıbrıs'ta surunurken aşağı gördüğün fetocular Turkiye ve ABD'nin en iyi universitelerinden mezun veriyorlar. 10-15 yıl sonra lan ben paticikte mücadele vermiştim ama Kemalist Cumhuriyet nedn yalan oldu diye düşünürsün. ROFLCOPTER olursun. çok haklı En iyi üniversitelerden mezun verdikten sonra ne oluyor? İyi bir iş? Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 parası ve laptopu var işte adamların, daha noolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kaç para lan lap top, Öğrencisine lap top alamayana üniversite denir mi lan? DENİR Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 macbook pro sahibi olmak var birde masada cod:mw2 oynarken fanı altta diye sıcaktan kapanan bir laptop sahibi olmak var. ince düşünmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Esh said: kaç para lan lap top, Öğrencisine lap top alamayana üniversite denir mi lan? DENİR Mİ? laptop değil de lap dance ısmarlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ünileri çoğu burslulara bişi verio zaten, o yaştayken insana bi güzel gelebilio durum " oha laptop verıolar lan ". Ben çok içerlemiştim mesela, bize nie verilmio .... ünisinde heriflere verilio demiştim, adamlar benim bu salak yorumumu kale alıp " her yurt odasında bilg. ler var, bütün okul içerisinde ki pc leri kullanabilirsiniz" demişti. isyan etmiştim. ama sonradan bolesının daha ıı oldugunu gormustum hehe. Nese sadede geleyim, laptop dediğin max 2k lık bi alet, ama insanlar hala bununla çekilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar