eastone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 arkadaşlar fallout3 oynuyorum bu aralar ama bi yeri geçemedim. vault 112 ye gidince bi makinenin içine girip geçmişe gidiyosunuz ve çocuk oluyosunuz. orda küçük bi kız sizden bişiler yapmanızı istiyor.. önce bi çocugu aglatıyorsunuz sonraki görev ise ''rockwell'' die bi aileyle ilgili..çiftin evliliklerini bozmak görev ama bir türlü yapamadım.. bilen hatırlayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben de zor geçmiştim orayı biraz düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 A funny way. 1. Find his wife's pair of panties 2. Show it to her 3. When she asks, tell her you think they are his (that he's a transvestite) 4. She will then get angry and they will get into a fight HOWEVER, I would use the failsafe in the abandoned house, it depends on what your preferred karma is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bütün haritayı defalarca dolaştım sanırım. nerde oldugunu hatırlıyomusun bu kilotların_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 onun dediklerini yapmıyorsun die hatırlıyorum bir tane ev de dokununca sesler cıkaran oyuncak ve ona benzer seyler var onlara belli sıralar ile dokununca programı bozup cıkıyordun die hatırlıyorum o kız isteklerini yapmak yanlıs yol olabilir bayaa vakit gecti ancak bu kadar hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Orası beni de uğraştırmıştı baya ya. hatırlayamadım şimdi. -aa hatırladım. bi evde belirli sırayla bişeylere dokunuyodun. (atıyo da olabilirim ama muhtemelen doğru hatırlıyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oyunu derste oynadığım için şanş eseri arkamdan gecen hoca ''aa fallout, ek paketleri de yükledin mi? '' die sordu bende '' hocam burayı geçemiyorum'' diyince '' aynen sizin dediklerinizi söyledi.. daha şimdi yaptıgım için biraz hatırlıyorum. sıra şöyle radyo bardak küçükcin bardak kiremit filan die gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hoca iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 öle hocaya can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 pics or didnt happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 betty nin dediklerini yaparsan kötü karma, yaşlı kadını dinleyip failsafe i açarsan iyi karma verir şimdi bi bakak kötü karma :( evliliklerini bozmak için speech in iyiyse kadına git de ki senin kocanı yan komşu ile öpüşürken gördüm, ama bunu demeden önce bi save et tutmazsa load edip tekrar tekrar edersin yok gerçekçiliği bozuyor diyor ise, yan komşudaki (simpsons) evin yatak odasına gir orada gecelik var al onu tekrar rockwell e geri dön, bodruma girip çekmeceye sakla sonra kadına gidip bak sana bişi göstericem diyip indir aşağı, çekmeceye bakıp bu ne diyecek, kadınla konuş bir hışım yukarıya çıkıp kocasına sövecek ve dışarıya çıkacak GG iyi karma :) fail safe : radio pitcher gnome pitcher cinder block gnome bottle açtıktan sonra mahalleye çin saldırısı düzenle seçeneği seç dışarı çık, betty nin yanına gidip konuş ama askerlere dikkat et sonra hayali kapıdan çıkıp bitir görevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 repimi isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: hoca iyiymiş oldun said: öle hocaya can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 evet ben de iyi karma için olanı yapmıştım, biraz zaman almıştı çözmek. oyunun en güzel kısımlarından biriydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 saolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayteqin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 arkadaşlar giriş kısmında bebeğn rolundeym e tuşuna basınca barıyo adam kafamda dıkılde ole bakıyo nasıl geççem bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 biraz bekleyince adam gidecek sonra sandığın yanında SPECIAL kitabı var onu açıp puanlarını vereceksin bitince adam gelip hadi gidelim dicek takip et onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayteqin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 tekrar mrb kardeşim giriş kısmındakı doktor bakıp gidecek demiştin yaklaşık 11 12 dk oldu bu normalmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 değil bug olmuş sende patchle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayteqin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 açık konuşurmusun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 diyo ki bug olmuş patch yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Açık konuşayım. Elindeki DVD ya da iso mudur internetten indirdiysen isodur tabii ki, bozuk bir yerine denk gelmiş sanırım. Nette fo3 patchleri yani oyunu düzelten yamalar olacaktı şu an link veremicem ama aratırsan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar