Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldırım herkesi kandırdı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, kulübün 2009 yılı faaliyet raporunda yer alan mali tablolarla ilgili Deloitte onayının, kurumun Futbol Federasyonu'na gönderilen raporlardaki onayın kesip yapıştırılarak düzenlendiğini öğrendiğini açıklayarak, ''Fenerbahçe kongre üyeleri ve taraftarı aldatılmıştır'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün yüksek divan kurulu toplantısının ardından AA muhabirine açıklamalar yapan Kutlualp, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin'e sorular yöneltti.

Kutlualp, ''Sayın Başkan Yıldırım'a mali işler koordinatörü Abdülkadir Kuşin'e sormak istiyorum ve soru sormanın da suçlama olmadığının da bilinmesini istiyorum. Fenerbahçe Kulübü'nün kongre üyelerine dağıttığınız 2009 yılı faaliyet raporundaki, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin mali tablolarını Deloitte firmasının denetlediğini yazmışsınız, söylemişsiniz. Ben böyle bir bilançoya Deloitte'un nasıl onay verebileceğini hayretle Deloitte Türkiye'nin başındaki Levent Yaveroğlu'na sordum. Kendisi de 'Biz Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin hesaplarını hiç görmedik, incelemedik. Altındaki onayı Abdülkadir Kuşin, bizim federasyona gönderilen raporlardaki onayımızı kesip yapıştırarak düzenlemiş' dedi. Fenerbahçe kongre üyeleri ve taraftarı aldatılmıştır'' şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım'a seslenen Kutlualp, ''Abdülkadir Kuşin bu işi tek başına yapamayacağına göre sizden mi talimat almıştır? Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği bilançoları doğru ise neden Deloitte'a denetletilmemiş, böyle bir oyuna tevessül edilmiştir. Şimdi sayın başkanın cevap vermesini ümitle bekliyorum. Deloitte doğru mu konuşuyor, yalan mı konuşuyor? Eğer Deloitte doğru konuşuyorsa başta yönetim olmak üzere tüm sorumluların yasalar önünde ve Fenerbahçe kamuoyu önünde gereğini yapmalarını bekliyorum'' şeklinde sözlerini tamamladı.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=75608
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75590
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne verecem kendime çeki düzen varsa benle ilgili bi sorun kurallar dahilinde uzaklaştırırsın zira bu arkadaşın saldırganlığı beni rahatsız ettiği için objektif olmasını istiyorum çünkü artık !(ünlem)'in hiç bi işe yaramadığını anladım
bide ben nasıl holiganlık yapıyorum adam bariz bi şekilde her topicde FB'ye saldırma kendi çapında ayar çekme çabasında (forma topiği,kazım topigi vs.. alır başını gider daha liste) madem sen bu konuda kendi işini yapmıyorsun o zaman sanane?
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerlerinden uydurmuyorsun orası belli de bi yerlerinden uyduranların daha doğrusu doğruluğu belli olmayanların haberleri buraya böyle gelişi güzel topiclersen seninde onlardan bi farkın kalmaz bak diyorum ya diğer takımlarla bundan bin kat daha saçma daha rezil haberler ortalıkta dolaşıyor daha ilginç ilgini çekici haberler var onlarlada ilgilen ha yok diyorsan oda zaten kendi objektifliğini ve amacını ortaya koyar bide forumda kimseye veya bi başkasının takımına takmam beğenirim beğenmem saygı çerçevesinde yorumum yapmaya çalışırım yada okurum kimseye saldıracak kadar aşağıya inmedim daha
Sosyal ağlarda paylaş

belliydi zaten, biliyodum böyle birşey olduğunu, kesin iflasın eşiğindedir fenerbahçe, baksanıze stoch 5, dia 6.. tahmin etmiştim. dandik dandik adamlar... bu aziz yıldırım tam bir sahtekar. uyanın fenerliler kandırıyolar sizi... ahahah bu fener olmasa neyle eğlenicez biz.. 2-2 mi ??! 2 mi oldu !? d: :D .D ahaha.. aslında hiç komik değil kendimi zorladım biraz..
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

belliydi zaten, biliyodum böyle birşey olduğunu, kesin iflasın eşiğindedir fenerbahçe, baksanıze stoch 5, dia 6.. tahmin etmiştim. dandik dandik adamlar... bu aziz yıldırım tam bir sahtekar. uyanın fenerliler kandırıyolar sizi... ahahah bu fener olmasa neyle eğlenicez biz.. 2-2 mi ??! 2 mi oldu !? d: :D .D ahaha.. aslında hiç komik değil kendimi zorladım biraz..

Ahahahaha tipe bak lan, nasıl heyecan yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Fener bu konuyla ilgili çok ağır açıklamalar yapıp da verip veriştirmiş.

Şöyle bir göz attım da, işin garibi bu iddialara bir sürü laf etmelerine rağmen yalanlamamışlar gördüğüm kadarıyla, sadece "bu olaylar 2006'dan beri var niye şimdi ortaya çıktı" falan demişler.

Baştan sona okumadım ben de yanılmış olabilirim.

Merak edene link:

http://www.maraton.com.tr/haberler/109876/fbahceden-sert-aciklama.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...