Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 UniRoss said: Tabataya net kırmızı kartı görmedi hakem... dalgami geçiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bi de necip çok iyi ya, inşallah böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 necip girdiğinden beri tek kale oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 necip fix ilk 11 oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nobre bu oyun tarzına uymuyor. kendi stilindeki bi futbolcunun gerektirdiklerini yapıyo ama geriye dönmeyen bi beşiktaş olduğu zaman nobrenin topu kontrol edip geriye oynaması karşı takımın defansına zaman kazandırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Nobre direk gönderilmeli ya varlığı zarar, maçın başında bi orta geldi bıraksa Delgado atıcak, saçmasapğan bi vuruş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bildiğin kötüydük ya, ilk yarı rezalettik allahtan necip toparladı. Delgado'da gol atınca gazmı yaptı nedir bayağı iyi paslar atmaya başladı. Şu maçta iyi oynadı diyebileceğim birde hakan var gerisi enkaz =P Q7'de tek adam geçemedi ama saolsun penaltı yaptırdıda yırttık yoksa bu nobre ile biz kaç maç oynasak gol mol atamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Birde arkadaş doğru söylemiş hakem tabatın direk kırmızısını es geçti. Yani sana 8 milyon bayılalım hem oynayama, şans verildiğindede git kırmızılık pozisyon yarat. Düşerken adama tekme atmada nereden çıktı pis kareteci japon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kötüydük ama ben umutluyum ikinci yarı kaybedilen topa anında baskı yapınca adamları bastırdık ilk yarı topu kaybeden belini tutuyordu. Kadro biraz daha oturursa olur bence olmaz deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Llama said: UniRoss said: Tabataya net kırmızı kartı görmedi hakem... dalgami geçiyon Yoo gayet ciddiyim. Maçı izle bidahaki sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Guti bayağı farkettirecek bence, delgago da böyle oyanaybilecekse kalsın japon'u yollayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Delgado 2 yarı daha iyi oynadı, ilk yarı daha geride oynamaya çalışıyodu, oynayamıyo o bölgede, Necip Nihat'ın yerine girince daha forvet arkası gibi oynamaya başladı. Quaresma'dan şüpheliyim ben, fizik olarak daha güçlendikçe daha iyi olur ama hakikaten geri dönmesi şart kanatta oynayacaksa. Sırf penaltı yaptıracak umuduyla 90dk oynatılmaz, köy takımı değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bir beşiktaşlı olarak gönül rahatlığı ile söylüyorum ki beşiktaş bu sene küme düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 rahat olun rahat ilk yarı ile ikinci yarı arasında rıdvanında dediği gibi siyah ve beyaz kadar fark vardı sıvoc çok güzel söylemiş arkadaşlarım hafife aldı diye 5 agustosta böyle olmaz yıpratırız ikinci yarıdaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 biri önümüzdeki sezon oynayacak as kadromuzu ve taktiğimizi yazabilir mi? Hiçişey anlamadım ben baya uğraştım ama kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hakan Ekrem-Toraman-Sivok-İsmail Ernst-Necip Nihat Guti Quaresma Bobo 5 yabancı koydum Necip yerine Fink, veya kapanan takımlara karşı Tabata, Nihat yerine de Hilbert olabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar