Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sunthewhich said: Hastadam spor bölümünden men edilse güzel olacak. men edilicek ne yaptım ? sadece herkes gibi fikrimi belirtiyorum, kimseyle şahsi bir tartışmaya girmiyorum, küfür etmiyorum, ama bana ezik diye laf atanlar en azından bir uyarı almalı diye düşünüyorum, kırıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BulletRide said: Ukrayna ligi artık fersah fersah önünde Çeklerin ama, Metalist vaziyetleri olmaz umarım. jaja yoksa rahatız abi. o ne hayvan goldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 1-4 2-3 2-5 bunlardan biri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 1-3 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Manve_13 said: zapo kaliyor sanirsam, ferrari gidiyor.schubert hızlı savunmacı istediğinden yönetime zapo kalsın demiş. schubert ne abi schubert ne? ayrıca ilk seti 15-3 ikinci seti 15-5 üçüncü seti de 15-13 alırız. o wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ferrari gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 işkenceye son versinler kim gidecekse gitsin tabata dısında bütün yabacılarımızı seviyom zaten gerci o adamın bile sucu yok antep anlastı adama da daha iyi takıma gidecen daha cok para alacan gider misin dediler haliyle kabul etti ama en nihayetin yollasınlar artık birilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 internetten ntvspor izlenecek bi yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 footbo.com.tr vericek beşiktaş maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tam bu sırada buldum demeye gelmiştim teşekkürler yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hadi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 napıyo bu beşiktaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Delgado hep olduğu gibi kötü. Onun haricinde fena değil BJK, sonuçta deplasman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 delgado hala var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 CusTodeM said: yerler yediler. hemde çok kolay basit bir gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hakan ofsayt taktiği yaptı aejahdaes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lafımı geri aldım ikinci bi young boys vakası olur böyle giderse, bjk 10 kişi oynuyo şu an Delgado sayesinde, q7de forvette bekliyo sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oha, oha rezalet bu başka birşey değil Hazırlık maçı olarak mi görüyor Schuster bunu nedir, kadro beş para etmez. Kondisyon sıfır, ayakta kalamıyorlar. Dün Fenerbahçe'ye o kadar çok laf ettim, aynı seviyede çıktı Beşiktaş'ta, Hakan Arıkan tam formunda yoksa beşiktaş, liverpool macerasını UEFA'da yinelerdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 schuster hafif fantezi yapmış sadece ernst ile. delgado yerine necip lazım , ya da nihat yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 where is your q7 now ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu plzen'e de young boys'a olduğu gibi guiza ayarında bi forvet bile şampiyonluk yaşatır ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Erken başlamak falan yaramamış, bariz şekilde hazır değil BJK da,Fenerden farkı yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Nihat - Nobre - Quaresma - Hilbert - Delgado aynı anda sahada 4 kişi defans yapıyor Beşiktaş resmen ... geçen sene 10 kişi defans yapıyor diye üzülüyorduk şimdi geride adam yok diye üzülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu hilbert nedir bu arada? ernst daha teknik bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar