smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 şöyle bir problemim var. şimdi nette dolanıyorum. siteleri fln dolaşıyorum. derken sitelere girmemeye başlıyor. yeni sekme açıp google girmeye çalışıoyorum. girmiyor fln. ama ne hikmetse msne bişi olmuyor. modemin ışıklar normal. sorun gider diyince sorun bulamıor. bu şekilde tamamen random olarak gidio internet. 10 sn fln sonra düzeliyor tekrar. bazende 1 dk gelmiyor.çok sinir bozuyor. nedir bunun çaresi. ek bilgi: netim 8 mbit. ek bilgi: paralel telefon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Aynısı bende de oluyor bazen, oturduğunuz yerdeki hatlardaki sıkıntılardan dediler ama açıkcası hiç inandırıcı gelmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben arayıp sormadım ama çok can sıkıcı oluyor bazen. mesela bu mesajı atabilmek için neler çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dediklerin bazen bana laptopda oluyor. ayni modem üzerinden internete bağlanan masaüstü çatır çatır sörf yaparken, wireless ile bağlandığım laptop arada sırada göçüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 buna cok benzer de bir durum bende var. bendeki de durduk yere net gidiyor ve dns cozemediginden oluyormus bu. kimi gunler hic olmazken gunde 9 kere oldugu da oldu. modemi acip kapayinca her defasinda duzeliyor ama omrunu yedim vallahi modemin. yaklasik 2-3 haftadir boyle heralde bende. birde gene aynisi arkadasimin basina da gelmisti onda su an temiz mesela. gecici birsey diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dün aynı olay ofiste oldu. 8mbit şirket paketi var ve santral vs vs.. Aradık telekomu, geldi adamlar ölçüm falan yaptılar. ölçüm değerleriniz düşük kablo vs yeniden yapmanız gerek falan dedi, ki iç tesisat gayet kaliteli. Başka bi sorun vardır muhakkak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cevaplar için teşekkürler. geçici birşey değil malesef. 1 yıldır devam edio nerdeyse. aslında ben paralel telefondan şüpheleniyordum. ama alakası yok sanırım. ben tokinin yeni yaptığı yerlerden birinde oturuyorum. yani telefon hatları falan yeni aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi splitter kullanmıosan eğer her telefon çaldığında kesilir o internet. bizde geçen sene yeni eve taşındığımızda unutmusum splitter takmayı. 1 hafta onla ugrastım neden oluyo lan bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 444 0 375 i ara, 4mb ile sınırlandırsınlar hızı, kesilmeler azalır veya hiç olmaz. olmazsa daha düşük bir hız dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 dns olabilir arkada utorrent aciksa o yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 utorrent açıkken yapıyor evet. ama o kadarını biliyorum canım :D dnsyi değiştirmedim. yani otomatik al seçeneği aktif hızımı düşürmek saçma geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 modem kaynaklı oluyor o sıkıntı,modemin peerlara bağlanırken kaldırabildiği bir sınır var,ondan sonra ışıklar sabit olmasına rağmen neti kesiyordu,mesela zoom o konuda en dandik olanıydı,airties aldıydım ben hala çözülmedi gerçi ara ara yapıyor o sıkıntıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Modemden olabilir ama %90 modemden değil. Klasik telekom stratejisidir boku kullanıcıya atmak. %99 ihtimalle evine gelen hatlarda sorun var telekomda. Sinyal değerleri değişken ve olması gereken değerlerin çok altında. Anlık kopmalar yaşıyosun internette bu yüzden sonrasında modemin yeni dns alıp tekrar bağlanmaya çalışırken de kopuyor işte internet. Modemin mükemmel olursa bu kopmayı minimum sürede yaşıyorsun ama yine de oyun oynuyorsan dc'yi yersin mesela. Tekrar aradığında arıza raporu bırakmak istediğini,modemini değiştirdiğini ve evin içindeki kablo hattını hatta splitterı sıfır aldığını söyle. Tabi bunları aslında yapmicaksın de ki sorun sizden kaynaklı kontrol edin bağlantı noktalarımı. Büyük ihtimalle düzelir. Ben böyle çözmüştüm hatta şuan da telekomun bozuk olduğunu iddia ettiği modemle 900kb/s dl yaparken yazıyorum bu mesajı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 torrent dışında başıma gelmedi bu olay hiç ,modemi değiştirdim ve azaldı,oyundan o sıkıntı kaynaklı dc yediğim 0 dır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Sanırım sorun 8mbit'ten kaynaklanıyor. Benim de bağlantı 8mbit (15GB'lık olanından) ve benzer sorunlar yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Pijo said: 444 0 375 i ara, 4mb ile sınırlandırsınlar hızı, kesilmeler azalır veya hiç olmaz. olmazsa daha düşük bir hız dene Dipnot: önce 6mb yaptır, kesilmeler bitmezse kademeli olarak düşürmelerini iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 UniRoss said: Modemden olabilir ama %90 modemden değil. Klasik telekom stratejisidir boku kullanıcıya atmak. %99 ihtimalle evine gelen hatlarda sorun var telekomda. Sinyal değerleri değişken ve olması gereken değerlerin çok altında. Anlık kopmalar yaşıyosun internette bu yüzden sonrasında modemin yeni dns alıp tekrar bağlanmaya çalışırken de kopuyor işte internet. Modemin mükemmel olursa bu kopmayı minimum sürede yaşıyorsun ama yine de oyun oynuyorsan dc'yi yersin mesela. Tekrar aradığında arıza raporu bırakmak istediğini,modemini değiştirdiğini ve evin içindeki kablo hattını hatta splitterı sıfır aldığını söyle. Tabi bunları aslında yapmicaksın de ki sorun sizden kaynaklı kontrol edin bağlantı noktalarımı. Büyük ihtimalle düzelir. Ben böyle çözmüştüm hatta şuan da telekomun bozuk olduğunu iddia ettiği modemle 900kb/s dl yaparken yazıyorum bu mesajı =)) abi internet gidiyor derken sitelere girmiyor. dl ediyorsam devam ediyor. msn açık kalıyor kapanmıyor. ilginç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bende de var netlimitsiz tarifedeyim. ttnetten sorun. yapçak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 büyük ihtimalle modem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 yok abi downloadı filan etkilemiyo cidden. satece siteler açılmıyo bi süre. 7-8 refreshten sonra açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 aynı sorun bende de var çok sinir bozucu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 1mbitte yaşamadıgım sorunları 4mbitte yaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oha ne çok varmış ben de şunu açtıydım geçen gün: http://forum.paticik.com/read.php?5,4982610 şu sıralar fena değil size geçti heralde euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bendede aynı sorun var sitelere girmiyor accayip yavaşladı ve arada net gidiyo bide cpu %100 oluyo bazen svchost tan dolayı ve net gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gidene kal demeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar